Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה הגאנטים שחיפשת... בהצלחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215038

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כל הכבוד על הפרויקט.

קראתי את כל השרשור. מספר נקודות:

1. ג'אנט 15" מומלץ ומספק.

2. לא להנמיך.

3. חלקי פלסטיקה מפירוק - בדוק אצל זאב איתני ברחוב המסגר.

4. לא אהבתי את הפנסים האחוריים, מעדיף את המקוריים.

5. הפנסים הקדמיים - במידה ואלו הפנסים הסינים, הם אולי נראים טוב בתמונה אבל הם לא איכותיים.

6. לא להתקין פילטר פתוח.

7. הסופית המקורית של הוולקן היא היפה והמתאימה ביותר.

8. תוודא שהרפד מחזק טוב טוב את הכסאות הקדמיים.

9. בולמים - רצוי מקוריים, הבעיה שהם יקרים.

10. ברקסים - מניסיון על 2 וולקנים, ברקסים של 206GTI עושים עבודה טובה מאד.

11. במידה וכח המנוע מספיק לך, אל תתעסק בשיפורי מנוע.

12. כמו שציינו, הדוושות מזעזעות. עדיף גומי מקורי.

פורסם
כל הכבוד על הפרויקט.

קראתי את כל השרשור. מספר נקודות:

1. ג'אנט 15" מומלץ ומספק.

2. לא להנמיך.

3. חלקי פלסטיקה מפירוק - בדוק אצל זאב איתני ברחוב המסגר.

4. לא אהבתי את הפנסים האחוריים, מעדיף את המקוריים.

5. הפנסים הקדמיים - במידה ואלו הפנסים הסינים, הם אולי נראים טוב בתמונה אבל הם לא איכותיים.

6. לא להתקין פילטר פתוח.

7. הסופית המקורית של הוולקן היא היפה והמתאימה ביותר.

8. תוודא שהרפד מחזק טוב טוב את הכסאות הקדמיים.

9. בולמים - רצוי מקוריים, הבעיה שהם יקרים.

10. ברקסים - מניסיון על 2 וולקנים, ברקסים של 206GTI עושים עבודה טובה מאד.

11. במידה וכח המנוע מספיק לך, אל תתעסק בשיפורי מנוע.

12. כמו שציינו, הדוושות מזעזעות. עדיף גומי מקורי.

1. מסכים. 15" מספיק. לא מעט בעלי מקצוע שדיברתי איתם אפילו אמרו ש14" הוא האידאלי, ומהנדסי הרכב עבדו קשה למדי למצוא את המידות האידאליות לרכב. אבל בכלזאת, אסטטיקה גם חשובה 8) הבעיה היא שאם אני עובר ל-15" כדאי צמיג 195. וכזה צמיג יכול להיות שיהיה רחב מידי וישתפשף בצד הפנימי. נראה, אני אבדוק את העניין לעומק.

2. לא מנמיך. זוהיא כבר החלטה סופית שלי בעניין.

3. המקום של זאת עלה באש לפני 20 יום בערך. ככל הנראה הוצת :x ממש לא לעניין. מקווה שיפתח מחדש בקרוב

4. הפנסים האחוריים פשוט מדהימים. צריך לראות במציאות. חבל על הזמן! 8)

והפנסים האחוריים הקדמיים, פשוט מזעזעים לדעתי.

5. היום התקנתי את הפנסים הקדמיים. יפים מאוד. ונראים טובים למדי. לגבי איכות.. הזמן יגיד. (זה לא שהפנסים המקוריים הם שיא האיכות דרך אגב). ואם אינני טועה, כל רכיבי הרכב בעולם (טוב, אוליי אני מגזים טיפה) הם תוצרת סין היום :wink:

אגב, מה לא איכותי בהם ספציפית לדעתך/ידיעתך?

6. לא מוסיף. החברה בשאפט הסבירו לי למה זה רעיון גרוע. הבנתי, הפנמתי. לא משנה פילטר אויר.

7. הסופית של ה-Civic שבדרך מצאה חן בעיני הרבה יותר מכל סף אגזוז אחר שראיתי. אני משחרר אותו ביום ראשון ואביא תמונה לאחר התקנה. נראה איך זה יראה על הרכב. כך בחשבון שזה מתוכנן להשתלב נחמד עם פס קישוט הניקל מסביב לאוטו.

8. מחזק מבחינת הרכבה חזרה ישיבה במקום? איך אתה מציע לוודא את זה?

9. הבולמים ברכב כרגע הם מקוריים ובמצב טוב למדי. אבל האם בולמים מקצועיים (במיוחד בקדימה) לא יהיו טובים יותר?

10. כן. שמעתי על אלו וגם על אלו של הברלינגו. עוד לא למדתי את הנושא לעומק. אשמח לעוד אינפורמציה בנושא. אני מניח שצריך לקחת בחשבון גם צמיגים חדשים ואיכותיים כמו גם אוליי חישוקי 15" (שמשאירים מקום לצלחת גדולה יותר המשפרת בלימה גם היא)

11. מסכים. לחלוטין. (מצד שני, מתי כזה דבר באמת מספיק :wink:) האמת שאני בעיקר מנסה להסתכל על שינויים שלאו דווקא מוסיפים כח אלא חווית נהיגה ובטיחות (בלימה, יציבה וכו')

12. מסכים אתכם. אבל גומי לא באמת יפה. אבל יש כמה דוושות MOMO יפות :) יבצע חיפוש קטן ברשת ואזמין בקרוב..

תמונות ! :roll:.

היום הרכב עבר טסט. מחר, שטיפה רצינית ווקס.

מבטיח מבטיח יום שבת תמונות חדשות ממצלמה קצת יותר טובה.

כמו כן אני מחפש חבר עם מצלמה נורמאלית לצלם תמונות ראויות.. :) אז אביא אוסף מכובד של תמונות בפוזיציות חדשות :wink:

עד אז.. הנה מעט תמונות חדשות.

תחילה לקוריוז..

הנה המכונית שלי (ברקע) וליידה..... מסרשמיט!!! :twisted:

אגב.. אני מאוהב בצבע של הרכב שלי :)

meser1.jpg

meser2.jpg

וכמה תמונות מהתקנת הפנסים: בקרוב תמונות כלליות של הרכב..

יושבים להם כמו שצריך..

phase17_1.jpg

פנסים יפים :)

phase17_2.jpg

מדהימים! יחסית לישנים :) (תמונות נורמאליות בקרוב)

phase17_3.jpg

שתי תבעות אנג'ל אייז, אחת פלורסנטית והשנייה מבודדת לדים. פשוט יפה. המצלמה לא עושה חסד :?

phase17_4.jpg

פורסם

1. מסכים. 15" מספיק. לא מעט בעלי מקצוע שדיברתי איתם אפילו אמרו ש14" הוא האידאלי, ומהנדסי הרכב עבדו קשה למדי למצוא את המידות האידאליות לרכב. אבל בכלזאת, אסטטיקה גם חשובה 8) הבעיה היא שאם אני עובר ל-15" כדאי צמיג 195. וכזה צמיג יכול להיות שיהיה רחב מידי וישתפשף בצד הפנימי. נראה, אני אבדוק את העניין לעומק.

כמו שציינו, 195-50-15 זו המידה המומלצת. ב185-60-14 כבר אין צמיגים איכותיים.

אין בעיה ברוחב של הצמיג, בטח ובטח אצלך [3 דלתות]. קנה ג'אנט עם אופסט מתאים ולא תהיה לך בעיה.

8. מחזק מבחינת הרכבה חזרה ישיבה במקום? איך אתה מציע לוודא את זה?

כן. תבדוק שאין קרקושים חדשים לאחר ההתעסקות בפו"ה.

9. הבולמים ברכב כרגע הם מקוריים ובמצב טוב למדי. אבל האם בולמים מקצועיים (במיוחד בקדימה) לא יהיו טובים יותר?

אני בדיעה שאם אתה שומר על הוולקן מקורית, עם הכח המקורי ובגובה המקורי, הבולמים המקוריים מתאימים מאד.

אם הם במצב טוב ודי חדשים, לא הייתי משקיע כרגע בנקודה הזאת.

10. כן. שמעתי על אלו וגם על אלו של הברלינגו. עוד לא למדתי את הנושא לעומק. אשמח לעוד אינפורמציה בנושא. אני מניח שצריך לקחת בחשבון גם צמיגים חדשים ואיכותיים כמו גם אוליי חישוקי 15" (שמשאירים מקום לצלחת גדולה יותר המשפרת בלימה גם היא)

ה206 יכנסו לך גם בג'אנט הנוכחי בלי בעיה. לי יש אותם על 15" עם צמיגים טובים. גודל הצלחת הוא 266 ממ, בדיוק כמו בברלינגו. אני חושב שהקאליפר ושטח הרפידה קטנים במעט.

אני התקנתי צלחות של ברמבו [רגילות] ורפידות של לוקאס [יש להם שם אחר היום] והסטאפ הנ"ל מספק אותי מאד. כמובן שניתן להשקיע בסטים איכותיים יותר, כתלות בשימוש שלך.

לגבי הפנסים, מהיכן הזמנת אותם?

האם מכאן :

http://www.leatherseat.net/

פורסם

כמו שהבטחתי, תמונות נוספות :) הפעם כולל ריפוד (למטה)

הרכב..

phase20_1.jpg

phase20_3.jpg

phase20_2.jpg

phase20_5.jpg

מי אמר שהפנסים האחוריים לא יפים!?!?!?!

phase20_6.jpg

phase20_7.jpg

phase20_8.jpg

ועכשיו לריפוד.. :twisted:8)

לידיעת הציבור.. אין קשר קרוב בין העיצוב של המושבים והדלתות, לעיצוב המקורי :wink: (טוב, למעט הכסאות האחוריים קצת)

phase20_9.jpg

phase20_10.jpg

phase20_11.jpg

פורסם

היי, יצא יפה הריפודים :)

תתחדש.

עכשיו גש לעשות להגה ציפוי חדש להשלמת המראה הפנימי (כ-500 ש"ח, בצע חיפוש וקבל שרשור של "כוח-סוס", על ריפוד הגה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני חייב לציין, אחד הוולקנים היפים בארץ!

הפנסים - מדהימים! יותר התלהבתי מהקידמיים.

למרות שזה משהו שקשה לבקש, אשמח אם תפרט עלויות כוללות של הפרוייקט.

ללא ספק מה שישלים את המראה זה ג'אנטים של GTI-6.

אגב, רק שתדע שהפרוייקט שלך גורם לי לחשוב יותר ויותר על הכנסת ה-16V שלי לצבע (רק הגג והבגאז').

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

וואוו, ממש מדהים מה שעשית!

וולקן מדהים. הכל עשוי באלגנטיות ובטעם מאוד טוב - תענוג אמיתי להסתכל.

כל הכבוד על ההשקעה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין ספק שהיא מדהימה- כל הכבוד.

דוד אחורי יפה יוסיף לך המון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב מדהים!

נהנה כל פעם לקרוא ומהתמונות מחדש... :shock:

לגבי הג'אנטים, חפש משהו יפה ומקורי (אפילו אם זה יקח זמן) ואל תבחר בג'אנטים הקיימים כבר מתוצרת פיג'ו.

זאת דעתי.

לא חסרים LENSO או OZ (ועוד מספר חברות) שיכולים להיראות מליון דולר כל הרכב שלך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...