Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, מסתבר שבדגם הנ"ל לא אמור להיות מוט מייצב בכלל כנראה.

אבל מה שקרה זה שחבר שלי שהוא בעל האוטו קיבל מוט מייצב מדגם דיזל או טורבו...

רציתי לדעת איזה השפעות יהיו על האוטו לאחר התקנת מוט מייצב בקדמת הרכב?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

גם לי יש פיאט אונו 1400 רק שהיא שנת 92...

מאיפה הוא השיג תמוט הזה?! וכמה עלה לו?!

אפשר לקבל הסבר מה זה תת היגוי איך במה זה מתבטא?

פורסם

תת-היגוי הוא מצב בו אתה מפנה את ההגה בשביל להכנס לסיבוב והרכב ממשיך ישר.ההסבר הזה ממש ממש לא ממצה.תמתינו לתגובות החכמים ממני.

פורסם
גם לי יש פיאט אונו 1400 רק שהיא שנת 92...

מאיפה הוא השיג תמוט הזה?! וכמה עלה לו?!

אפשר לקבל הסבר מה זה תת היגוי איך במה זה מתבטא?

הוא מצא את זה באיזה פרוק של בני דודים שלנו ביפו

היה שייך לפיאט אונו דיזל O_O

יש אותם גם באונו טורבו

באונו רגיל רוב הסיכויים שאין.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

תת היגוי :

כאשר בפניה או בסיבוב הגה התחת של הרכב מנסה להסתובב לחרטום הרכב כמו זריקת תחת היום יש מערכות שמונעות את זה כמו ה esp למשל ,בכדיי למנוע איבוד שליטה על הרכב .

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

או שלא הבנתי אותך כמו שצריך, או שאתה הסברת הרגע מה זה "היגוי יתר"...

תת-היגוי:

כשחרטום הרכב מרחיב את קו הפניה, בעיקר עקב מחסור באחיזה בציר הקדמי - לחיצה כבדה על הגז תוך כדי סיבוב ההגה, מעבר על מים (שלא נדבר על שמן), חול וכו'.

• תוכן חדש...