Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והיד שנייה יותר טוב?

רב האנשים קונים מוצר ב-1000 שקל.

חושבים שהוא ה-מוצר האולטימטיבי.

פותחים אותו, מתקינים אותו, משתמשים בו ואז מוכרים אותו אחרי כמה זמן ב-850! לא גמיש! לא לזייני שכל!

אני מסתכל כאן לא מעט על הלוח יד 2 כי אני כל הזמן מחפש ציוד ותאמין לי שלא פעם יכולתי לקנות חדש יותר זול מהיד 2 פה.

משומש זה משומש, יום אחרי שקנית ופתחת את המוצר מבחינתי 50% מהערך שלו ירד.

ומי ששם לב לזה רק שהמוצרים מגיעים למחירים נורמלים הם מתחילים להמכר.

בגלל זה אנחנו רואים שבן אדם מפרסם משהו למכירה הוא מתחיל מהמחיר שעלה לו המוצר (למה דוד שלי מתקין אז אני מביא ב-50 שקל פחות מ-ZAP),

אחרי זה כל שבוע אנחנו רואים: UPPPPPPPPPP עדכון מחיר, תתעוררו אנשים זה כדאי, ומוריד את המחיר ב-50 ש"ח.

וככה אחרי שלתר'ד שלו יש 15 דפים בערך (ו-500 שקל פחות מהמחיר ההתחלתי) אז מגיע מחיר סביר והציוד נקנה.

היה פה איזה מישהו, היה לו סאב של פוקל, אחרי תיקון והוא רצה למכור אותו כיד שנייה.

ששאל כמה זה שווה ועניתי לו שלא יותר מדיי הוא ישר התעצבן.

מה?! זה פוקל. סבתא שלי בנתה כאלו בצרפת, יומיים חיכיתי מחוץ לחנות שיפתחו אותה, מה אתה נורמלי?

הוא לא רואה שזה סאב ישן ומקולקל (ליתר דיוק אחרי תיקון) אז מה אני יגיד לכם.

צודק ב100%.

יש לא מעט ציוד יד שניה איכותי מאוד שכבר עובר כמה ידיים בכמה שנים האחרונות שהמחירים לא משתנים, זה פשוט מדהים.

"מה קרה לך ? זה IDMAX!, אז מה אם הוא בן 5 שנים ועבר 4 ידיים כבר, 2500 ש"ח זה מחיר מציאה".

מחר אתה מוכר מגבר של ג'נסיס דואל מונו ב3500 ש"ח, עוד 4 שנים יבוא יחזקאל ויפרסם אותו ביד שניה ב3400 ש"ח אחרי שהוא קנה אותו משמואל-שקנה אותו ממשה שקנה אותו מיוסי שקנה אותו ממך.

לעומת זאת, עניין ה50% הוא לא רלוונטי תמיד, כי לדוגמא אם רכשת מכשיר HU ב5000 ש"ח ויש לו 3 שנים אחריות, לאחר שנה אתה רוצה למכור אותו אז לדעתי אפשר לבקש על מכשיר כזה באיזור ה3000-3500 ש"ח שזה בערך 30-40 אחוז פחות.

כנ"ל גם מגברים.

אבל הבעיה ביד שניה שלא משנה איזה מחיר אתה מפרסם תמיד באים אילו שאומרים לך :"200 ש"ח אני בא לקחת" כאילו שאתה מוכר ירקות בשוק .

אז כולם מתחילים מהמחיר האופטימי שהם רוצים.

כי אנשים פשוט לא מעריכים את המשפט :"המחיר סופי ואחרון".

under construction..

• תוכן חדש...