Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן עם אני לא טועה יש את הJBL 75*4

ואיזה סוני 4 ערוצים זה מה שהייה לפני חודש בערך.

אתה טועה.

בדיוטי יש - JBL CS60.4 (עולה 160$) ויש JBL GTO504 (עולה 200$)

נבדק בשבוע שעבר :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במידה ותרצו עידכונים פה ושם - רק תבקשו! אין לי שום בעיה לבדוק מה יש במלאי ולעדכן :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS

אלו המחירים בטוח ?

הדגם של ה160$ בארץ עולה משהו כמו 850 ש"ח ככה בדיוטי 160$=552 ש"ח.

עריכה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680838

JBL GTO504

200$=690 ש"ח.

איך מוכרים אותו בארץ ב1500 (!) ש"ח ?

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

תוצרת חוץ אתה משלם 120% יותר חחח.. מדינה מטומטמת מילא היו מייצרים בארץ מגברים חחח

***שים לב לצורת הכתיבה. להבא הודעות כאלו ימחקו***

פורסם
במידה ותרצו עידכונים פה ושם - רק תבקשו! אין לי שום בעיה לבדוק מה יש במלאי ולעדכן :-)

RS היקר,

האם יש קומפוננטים שמוצעים למכירה?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

האמת? איני יודע. אני יכול לשלוח את אבי שיבדוק (כמו שביקשתי ממנו לגבי המגברים) - אני אשתדל לעדכן עד סוף השבוע :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עריכה:

JBL GTO504

200$=690 ש"ח.

איך ? כי היבואנים חזירים שרק רוצים כסף .

וכמו כן , בערך כל חנות שניה .

מוכרים מוצרים בכפולות של 5 + מהמחיר שלו בהמרה מדולרים על חשבון הקונה התמים שלא מבין .

מביאים מגבר ב 100 דולר מוכרים ב 1000 ש"ח , אין פה אשם אחד , כולם בערך משווים מחירים - כולם אשמים , כולם חזירים . לכן , קנה יד שניה .

אני לא שם לשום מתקין \ חנות \ עסק פרטי כסף לכיס .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

והיד שנייה יותר טוב?

רב האנשים קונים מוצר ב-1000 שקל.

חושבים שהוא ה-מוצר האולטימטיבי.

פותחים אותו, מתקינים אותו, משתמשים בו ואז מוכרים אותו אחרי כמה זמן ב-850! לא גמיש! לא לזייני שכל!

אני מסתכל כאן לא מעט על הלוח יד 2 כי אני כל הזמן מחפש ציוד ותאמין לי שלא פעם יכולתי לקנות חדש יותר זול מהיד 2 פה.

משומש זה משומש, יום אחרי שקנית ופתחת את המוצר מבחינתי 50% מהערך שלו ירד.

ומי ששם לב לזה רק שהמוצרים מגיעים למחירים נורמלים הם מתחילים להמכר.

בגלל זה אנחנו רואים שבן אדם מפרסם משהו למכירה הוא מתחיל מהמחיר שעלה לו המוצר (למה דוד שלי מתקין אז אני מביא ב-50 שקל פחות מ-ZAP),

אחרי זה כל שבוע אנחנו רואים: UPPPPPPPPPP עדכון מחיר, תתעוררו אנשים זה כדאי, ומוריד את המחיר ב-50 ש"ח.

וככה אחרי שלתר'ד שלו יש 15 דפים בערך (ו-500 שקל פחות מהמחיר ההתחלתי) אז מגיע מחיר סביר והציוד נקנה.

היה פה איזה מישהו, היה לו סאב של פוקל, אחרי תיקון והוא רצה למכור אותו כיד שנייה.

ששאל כמה זה שווה ועניתי לו שלא יותר מדיי הוא ישר התעצבן.

מה?! זה פוקל. סבתא שלי בנתה כאלו בצרפת, יומיים חיכיתי מחוץ לחנות שיפתחו אותה, מה אתה נורמלי?

הוא לא רואה שזה סאב ישן ומקולקל (ליתר דיוק אחרי תיקון) אז מה אני יגיד לכם.

פורסם

יד שניה לא יותר טוב,אבל יש מציאות פה ושם.

בקשר למגבר אני כבר לא נראה לי יחפש מגברים יד שניה או חדשים אני פשוט אחפש מישהו שיכול לקנות לי מגבר בדיוטי.:roll::-)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

עריכה:

JBL GTO504

200$=690 ש"ח.

איך ? כי היבואנים חזירים שרק רוצים כסף .

הכל בסדר גבר גבר ?

בוא נלמד לעשות חשבון אוקי ?

690 שקלים - זה המחיר שאתה משלם בדיוטי פרי, שם אחוזי הרווח מאוד נמוכים כי הם בונים על זה שאין התעסקות חוזרת עם הלקוח+מכירה בכמויות מאוד גדולות,

מוצר כזה בחנות סטנדרטית בארץ אמור לעלות משהו באיזור 850 שקל, כי יש התעסקות עם הלקוח, וכי חנות סטנדרטית לא מוכרת בכמויות כאלו, בדיוק כמו שמכולת שכונתית לא תעמוד במחיר עם שופרסל ווכו' ברוב הדברים,

אז 850 שקל + מע"מ

זה כבר 981 שקל,

תוסיף על זה משהו כמו 30 אחוז מכס נגיד ? (יתכן שפחות - נלך בצורה גסה) שכן אתה קונה מוצר מחוץ לגבולות ישראל ומכניס אותו לארץ בזכות ההיתר שלך לייבא מוצר עד 200 דולר פתור ממכס,

זה כבר 1300 שקל, תוסיף על זה שהחנות בארץ לרוב קונה את זה מסוכן ולא ישירות, אז לסוכן מגיע להרוויח 50 שקל ? והסוכן קונה את זה מיבואן שגם הוא נוגס מעט במחיר, ואת הדבר הזה מביאים לחנות שזה מצריך עלות של הובלה, ופעם ב...פורצים גם לחנות הזאת, ופעם ב...המתקין הורס ציוד, אז הוא צריך לקחת בחשבון נזקים מצתברים, וגם הוא מחזיק מלאי גדול של מוצרים מגוונים כדי שלך כלקוח יהיה יותר מבחר מה שיוצר אצלו "דאד סטוק", שלא כמו בדיוטי שלוקחים 2\3 מוצרים לפעמים רק אחד מסוג מסויים ורצים עליו בסטוקים, ויש עוד אי אילו דברים שאפשר להמשיך ולהרחיב עליהם,

כל זה ועוד גורם למצב שבו מוצר שאתה קונה בדיוטי ב690 שקל, ימכר לך בארץ בכפול...ולא, אין לי חנות, ולא אין לי עיניין להגן על חנויות,

• תוכן חדש...