Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן מתוכנן ביקור ארוך למוסך להחלפת מחזיר שמן בצד שמאל (נגד כיוון נסיעה), שטיפת מנוע, החלפת אטם פלאגים ואולי נכנס לעוד כמה תהליכים מעניינים... השאלה שלי היא האם שרשרת הטיימינג תהיה מעורבת בכל תהליך המחזיר שמן או שלא צריך לרוץ לחתום על משכנתא נוספת לכל העסק הזה?

עוד שאלה קטנה, יש לי רעש של תקתוק בפניות מכיוון בית גלגל קדמי ימין, בפנייה שמאל פחות מורגש אבל בפנייה ימין בסיבוב הגה מלא יש רעש די רציני, האם סביר להניח שמדובר בצירייה?

ועוד שאלה מיני קטנה, נשרפה לי מנורה בתצוגת המהירות כמה יעלה לי להחליף אותה והאם כדי להתעסק בכל הפאנל הזה לבד? (שואל אם כדי להתעסק לבד כי למיטב הבנתי במידה ולא מחזירים את הפנל כמו שצריך למקום ייתכנו בעיות מד המהירות)

תודה רבה לעוזרים :-)

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם

רב תודות על התשובה רפי! אני קצת יותר (הרבה יותר) מודאג בקשר לכל עניין המחזיר שמן (ראה ערך שרשרת טיימינג :roll: ) מאשר המנורה הזאת 8) אגב מה הסיבוכים שאפשר להיתקל בהם במד מהירות במידה והפאנל לא הורכב בצורה נאותה?

פורסם

כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

באיזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רצועת טיימינג,זה תלוי מתי החליפו בפעם אחרונה,אני למשל ניכנסתי עם רכב הפיזו 405 בעניין דליפת שמן

המוסכניק בדק את רצועת הטיימינג בעת הפירוק ואמר שצריך להחליף,על הדרך ביצע טיפול 10000 והחליף מחזירי שמן

ובסוף יצא לי עם רצועת הטיימינג 2100 ש"ח בלי הרצועה 1200.

פורסם

מדובר בניסאן סאני 1.6 שנת 95 הזרקה גיר ידני, וזאת שרשרת טיימינג :roll:

מישהו מכיר חומרי ניקוי טובים למנוע? (אלה שמתווספים לשמן) המנוע שלי מבפנים נראה כאילו הטבילו אותו באספלט שרוף.

פורסם
מדובר בניסאן סאני 1.6 שנת 95 הזרקה גיר ידני, וזאת שרשרת טיימינג :roll:

מישהו מכיר חומרי ניקוי טובים למנוע? (אלה שמתווספים לשמן) המנוע שלי מבפנים נראה כאילו הטבילו אותו באספלט שרוף.

על תוסיף שום דבר לשמן. אם אתה רוצה לנקות את המנוע מבחוץ אז יש באוטו ספריי ייעודי (DEGREASER) או ספריי קרבורטור.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

תודה על המידע חבר אבל אני מדבר ספציפית על תוסף שמנקה את הפנים של המנוע, היום בסופו של דבר החלפתי אטם למכסה מנוע בנוסף לאטמי פלאגים והמצב בתוך המנוע אינו מזהיר, הומלץ לי על תוסף ניקוי של Liqui Moly להוסיף לפני החלפת שמן בטיפול, לתת למנוע 10 דקות לעבוד לפני שמחליפים את השמן הישן.

תודה לעוזרים!

פורסם
תודה על המידע חבר אבל אני מדבר ספציפית על תוסף שמנקה את הפנים של המנוע, היום בסופו של דבר החלפתי אטם למכסה מנוע בנוסף לאטמי פלאגים והמצב בתוך המנוע אינו מזהיר, הומלץ לי על תוסף ניקוי של Liqui Moly להוסיף לפני החלפת שמן בטיפול, לתת למנוע 10 דקות לעבוד לפני שמחליפים את השמן הישן.

תודה לעוזרים!

זה כן, קוראים לזה פלאש אנג'ין

בזה אני משתמש בדרך קבע, אבל על תצפה לתוצאות נראות לעין.

אם אתה רוצה שכשתסתכל בתוך החור מילוי שמן תראה שהכל נקי, אז תוריד מכסה שסתומים ותנקה את הברזל הזה עם ספריי קרבורטור\מברשת פלדה\נייר זכוכית

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

מניסיון אישי- החלפת נורה בלוח השעונים באוטו הזה הוא סיפור מההפטרה!!

אמנם עם קצת רצון וזוג ידיים טובות הכל אפשרי..

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
זה כן, קוראים לזה פלאש אנג'ין

בזה אני משתמש בדרך קבע, אבל על תצפה לתוצאות נראות לעין.

אם אתה רוצה שכשתסתכל בתוך החור מילוי שמן תראה שהכל נקי, אז תוריד מכסה שסתומים ותנקה את הברזל הזה עם ספריי קרבורטור\מברשת פלדה\נייר זכוכית

אתה אומר שבשביל לנקות את כל המנוע בפנים (המנוע עצמו פיזית) אני צריך להוריד את המכסה ולהתיז לשם ספריי קרבורטורים או המצאות דומות למיניהן? :roll: אני כל פעם מפחד שיחדרו לשם מים באיזושהי דרך מסתורית כשאני ממלא שמן אז הפתרון הזה לא נשמע לי אבל אני אשמח לשמוע עצות אחרות אם ישנן כאלו למנוע שנראה שחור כמו האגזוז שלי.

תודה על העצה krytek!

carbon אז אתה אומר שזה סיפור שאני לא אצא ממנו בלי להילחם אם אני אעשה את זה? דרך אגב יש איזושהי אפשרות להחליף את הפאנל הזה לפאנל עם מד סל"ד? או לאלתר איזה שעון סל"ד בצד? זה די מעצבן לנסוע באותו בן 13 שנה בלי מד סל"ד במיוחד כשהמנוע נראה כאילו הביאו אותו מסודאן ברגל על גמלים.

• תוכן חדש...