Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על צמיגי COOPER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי שברולט אלרו. הצמיגים האחוריים שלי יבשים עד מאוד ( מקוריים מקניית הרכב ).

עשיתי כמה בירורים והמליצו על צמיגי COOPER. (חברה אמריקאית ) שעולים 800 שקל לזוג.

רציתי לשמוע חוות דעת מה אתם אומרים?

פרטים על הצמיג :

http://www.coopertire.com/html/products/tires_passenger.aspx?page=cobra_gt&search=bySize&twtd=215&artw=60&rd=15

מחר ב"ה אני נוסע לצמיגי הגיסים בהרצליה למי שמכיר , ואני אמור לבצע שם את ההתקנה.

תודה מראש, עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לא שמעתי עליהם והסתקרנתי. זה מה שצץ לי בגוגל:

Cooper issues recall of tires Mar 29, 2008

Nearly 50,000 tires produced at an Albany tire plant are being recalled as a "safety precaution," a Cooper Tire official says. ALBANY Nearly 50,000 tires produced at Albany s Cooper Tire r Co. plant are being recalled by the company, Cooper officials announced this week ... Consumers who have purchased the Cooper tires can call their local dealer to find out if they were affected by the recall and what they should do, or they can call Cooper s Consumer Relations Department at (800) 854-6288,... (Albany Herald)

http://news.surfwax.com/biz/files/Cooper_Tire_Rubber_Comp.html

חוץ מזה. אם אתה מתכוון לקנות אצל "צמיגי הגיסים", מציע לך להרחיק עד "צמיגי כחלון" ברחוב המנופים, ולקבל אותה סחורה

במחיר משמעותית זול יותר.

אין לי שום קשר לגיסים, לכחלון או לשם מוכר צמיגים. במקרה עשיתי את הסקר שלי לפני כחודש.

:turn-l:
פורסם

אני לא בטוח שמכל חברה גדולה- מדובר בשברולט אלרו.

אולי תרשום לנו את מידות הצמיגים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

215/60/R15

אין מבחר גדול למידות הצמיגים האילו, הציעו לי על KOMA נראה לי חברה סינית ב 350 , ו TOYO ב 370.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

toyo צמיגים לא רעים בכלל.

באופן כללי, בין COOPER ל TOYO הייתי בוחר בשני.

חבל שאתה לא רושם דגמים מדוייקים .

בצורה כזאת אי אפשר להשוות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=&r=15&a=60&s=215&ar=1

יש דווקא מבחר נאה למידה הנ"ל. תתעלם מהחברות הראשונות ותתחיל לעיין מה-Dunlop ב-480 שקל. זה רק כדי להמחיש לך את המבחר. המחירים באתר הם מוגזמים ובכל פנצ'ריה שפויה אתה תמצא את הדגמים הנ"ל במחיר זול יותר.

פורסם

קופר קוברה צמיג חמוד היה בזמנו מאד פופלארי לאמרקאיות בארץ

אבל אישית אני חושב שבמידה הזאת עדיף לך לקחת

את ה ZE-512 HR 94H TL של FALKEN

או שיש את ה Proxes-TPT HR 93H TL של TOYO

אישית אין לי נסיון עם ה TPT אבל ה Z512

מותקנים בשלל מידות אצל כמה חברים עם מוסטאגים V8

וגם אצלי ברכב היום יומי והם מעולים ביחס למחיר שלהם ויש להם ביצועים לא רעים.

אם אתה רוצה עוד פרטים תפנה ל י.מ צמיגים

03-5704365

מבצע קדש 60 בני ברק

ממליץ עליהם בחום

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

במכונית שלי מורכבים צמיגי COOPER במידה 185X65X14 אחלה צמיגים (שנתיים) אין שום טענות

תמורה נאה לתשלום, טובה מכל יצרן סיני זבל

חבל שאין מגוון רחב של מידות

1000 ש"ח 4 צמיגים נכון להיום

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...