Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי לטיפול פלאגים לרכב AUDI A6 2.4 2000

התאמתי את פלאגים מאתר DENSO.

כשפורקו הפלאגים המותקנים כרגע ראיתי שזה פלאג של NGK והוא 4 אלקטרודות. הדנסו שקניתי הם 2 אלקטרודות

האם יש הבדל??

והאם אפשר להשתמש ב2 אלקטרודות? ומה חיי הפלאג?

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

לא משמעותי.

חיי הפלג ה4 עלים לרוב יותר ארוכים. חפש אצל היצרן של המצת שלך אם כתוב מה אורך החיים שלו, אם לא כתוב שלך אליו אימייל.

כעיקרון לא מתייחסים לאורך החיים המומלץ ע"י יצרן אלה צריך לבדוק את המצת בטיפול 10 לראות אם הוא בסדר.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

יצרן הרכב ממליץ להחליף כל 60K או 3 שנים...נראה לי דיי סביר למרות שבמוסך אמרו לי שפלאגים כאלה יכולים להחזיק גם 80-90K

הם יקרים בדיוק פי 3 מפלאג רגיל, אבל אני חושב לא להסתכן ולקנות את ה4 אלקטרודות...

פורסם

אם היצרן ממצליץ להחליף כל 60K או שלוש שנים

אז סביר להניח שזה 4 אלקטרודות,

לרוב פלגים עם 4 אלקטרודות יש להם אורך חיים ארוך.

פורסם

טוב תודה לכולם...

כרגע מותקנים NGK עם סימן של AUDI והורכבו במוסך המרכזי. הזמנתי בדיוק כאלה...4 אלקטרודות.

נאמר לי שכל פלאג אמור לעלות 60 ש"ח...(ביצחק שדה כמובן)

בתודה לכולם.

• תוכן חדש...