Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון אני הולך לעשות בדיקה להונדה סיווק EX שנת 95.

עכשיו זאת תהיה הפעם הראשונה שאני עושה בדיקה ואין לי מושג ממש איך זה הולך

את הבדיקה אני הולך לעשות במבדק ליד יד אליהו...

פורסם

חבל על הכסף של הבדיקה הזו,היא לא תהיה שווה הרבה ותוציא את הרכב יותר שחור משחור בלילה.

עדיף לקחת את הרכב למוסך מורשה הונדה באיזור מגוריך ולבקש חוות דעת על הרכב +הצצת פחח לבדוק אם חלילה היו תאונות קשות שבהם הרכב היה מעורב.

ישנם הרבה כסתח"ים של מכוני בדיקה ובדיקה בשנתון הזה בוודאי שלא תעזור לך להחליט ולא תשקף את מצב הרכב כי היא תשחוט אותו בכל מקרה.

בכל מקרה קח בחשבון להשאיר לעצמך 2000-3000 ש"ח ליישור קו כולל טיימינג בהנחה שלא ידוע מתי בוצע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל ביד אליהו זה דינמומטר..

שתיים אם בחרת לעשות תבדיקה דבר אחד אני ממליץ לך שלא להיבהל מהבדיקה למה כמעט הכל ייצא לא תקין והכל כסת"ח מה שחשוב זה בעיקר שלדה נקיה, ומצב מנוע תקין.

גם אני בדקתי בדינמומטר הטופס יצא כמו שמרתי, אבא שלי סתם הלך לשאול תבוחן אם האוטו אוכל שמן, והבוחן אמר שלא וההוא כתב בטופס שכן ככה שקח תבדיקה בערבון מוגבל. ובכל זאת אם לא ייצא דברים חמורים תנצל תבדיקה לטובתך ותוריד במחיר כמה שיותר. בהצלחה

פורסם

תזמין את המומחה (למרות שלפי הסיפורים עליהם, הם הכל חוץ מלהיות מומחה), קח את הרכב לבדיקה ובסוף תשלם על בדיקות סכום שגבוה משוויו של הרכב.

בדיקה במכון לא תלמד אותך דבר על הרכב, כל הסעיפים יהיו "לא תקין" (כאילו שניתן לצפות למשהו אחר מרכב משנתון כזה).

אני במקומך הייתי לוקח את הרכב למוסך שיבדוק שילדה, מנוע, גיר. את תקינות שאר הדברים בדוק בעצמך, קח לך את הזמן ובדוק לאט לאט את הצמיגים, חלונות, מחוונים, מזגן, אורות וכל מתג ומתג.

פורסם

בקיצר להשים לב לדברים העיקרים שילדה ומנוע?

ורגע אם הרוב יוצא לא תקין זה סתם בגלל שזה רכב משנתון נמוך?זה לא אומר שהרכב

גרוע או משהו כזה נכון?

ועדיין לא הבנתי איפה כדאי לבדוק ...

פורסם

אני חושב שעדיף בדיקה במוסך שתהייה הרבה יותר ממצא מכל הבחינות.

אני ישלח לך בה"פ המלצה על מקום שכזה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

דוד, מה היתרון של בדיקה במכון, שרוב הסעיפים בדו"ח לוטים בערפל?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

ובכל מקרה לא למהר תעשה בדיקה במכון בדיקה מומלץ , תנסה להוציא כמה שיותר מידע מהבוחן עצמו, ועדיף שתכין את השאלות מראש (תראה בפורום את הדברים החשובים שיכולים לעלות מהבדיקה) ואחרי שתעשה את הבדיקה עדיף שתעלה את הטופס לפה ואנשים שכן מבינים יוכלו להגיד לך למה לשים לב, ומה כיסויי תחת.

פורסם

אם זה מתאפשר לך אני ממליץ לך על מכון בדיקה פרטי, קטן ומקצועי מאוד שבו הבעלים בעצמו בודק היטב את הרכב ואח"כ מסביר לך כל דבר גם עם תמונות ממחישות, על מסך מחשב, של חלקי המכונית שבדו"ח יש התיחסות אליהם, מיקומם ודרך פעולתם.

רצוי לתאם מראש את מועד הבדיקה ואתרו הנו www.britishtest.co.il

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...