Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"קצת פורשה, הרבה טורבו!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו את הפורשה!

הפונטו נראית מדהים. סוף סוף אדם שלא הופך את הפונטו הזו לעגלה מתפרקת.

ואם החור במכסה מנוע מחובר למה שאני חושב שהוא מחובר - הבחור בהחלט מבין דבר או שניים ויודע מה הוא עושה.

התרשמתי.

פורסם

התמונות העלו בי דמעות ........

ולא בגלל ריכוז הפורשות שם,אלא בגלל המספר של הטורבו הלבנה- 86-999, זה אותו מספר של הרכב הקודם והאהוב שלי......רק סיומת שונה.

אחלה תמונות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עזבו את הפורשה!

הפונטו נראית מדהים. סוף סוף אדם שלא הופך את הפונטו הזו לעגלה מתפרקת.

ואם החור במכסה מנוע מחובר למה שאני חושב שהוא מחובר - הבחור בהחלט מבין דבר או שניים ויודע מה הוא עושה.

התרשמתי.

הפתח במכסה המנוע לא מחובר למה שאתה חושב שהוא מחובר מהסיבה הפשוטה שהוא לא מחובר לכלום :lol:

הוא שם פשוט להכניס אוויר על הטורבו ולקרר אותו.

פורסם

יצא לי להכיר את ייטב במקרה. טוב לראות שדווקא במקום כזה עובד בנאדם נחמד כמוהו - בהחלט שונה מהגישה המחורבנת בהרבה סוכנויות אחרות. אמרתי לו שיום יבוא ואני אהיה הלקוח הכי טוב שלהם, והתכוונתי לכל מילה ;)

התמונות נהדרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...