Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ידידה שלי רוצה לקנות מאזדה ספיריט מנוע 2000 שנת 2006.

שחורה עם סאן רוף שעברה 25 אלף קמ. ב 102 אלף. השאלה האם הרכב הזה אמין?

יתרונות \ חסרונות צריכת דלק וכו..אשמח אם מישהו יכוון אותי כדי שאני אעזור לה.

והאם לא עדיף כבר גולף 2005 fsi? ולהוסיף טיפה?מדבר על מנוע ה 2000.

תודה לכולם!

פורסם

מנסיוני הרכב אמין אך צורך שמן רב אם נוסעים בו "חזק". הכח של המנוע בא לידי ביטוי רק בסל"ד גבוה (4000-4500 ומעלה) לפני זה המנוע לא מרגיש כמו 2000 סמ"ק בכלל.

צריכת דלק אצלי היתה בממוצע 1:8. החסרונות העיקריים הם צפיפות מאחור (כמו בכל מזדה 3) ונסיעה קשה בגלל גלגלי 17 אינץ' עם צמיגים בחתך נמוך מאד (55). הרכב מהנה לנהיגה ומאובזר בצורה סבירה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה מזדה ספיריט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אמינות סבירה בהחלט, אין הפתעות מיוחדות.

מה שכן, הרכב רעב מאוד לדלק בנסיעות עירוניות. בבן עירוני קצת יותר טוב. צפה למשהו באזור ה1:7 בתוך העיר, אולי אפילו פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ונסיעה קשה בגלל גלגלי 17 אינץ' עם צמיגים בחתך נמוך מאד (55)

205/50/17

bennnn

המאזדה סדאן, הגולף הצ'בק..... השאלה מה היא אוהבת יותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...