Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס 03 . לאחר טיפול טיימינג 114 K ק"מ. לאחרונה שמתי לב שאור בלוח שעונים שלי ושעון מרצד (מהבהב) חלש .

יש גם טיפה ריצוד בפנסים הקדמיים . ממה יכולה לנבוע הבעיה ?

מצבר ? גנרטור?

פורסם

אתה מתכוון אלטרנטור ולא גנרטור. יתכן מאוד שהבעיה היא האלטרנטור שכן הוא זה שמספק את הזרם לצרכני החשמל במערכת בזמן נסיעה.

פורסם

צריך לגשת לחשמלאי רכב ולבדוק טעינת מצבר וטעינת אלטרנטור.

לאחר מכן,תוכל להיות חכם יותר ולדעת היכן אתה עומד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לבדוק מתח טעינה , לוודא שאין קפיצות, ונראה על פניו שיש, כדאי לבדוק גם עם מצבר חדש לפני שקובעים עובדות בגין יח' בקרה ו/או ויסות טעינה שלא תקינה .

ועכשיו, כנס לכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557 (חובה), ולהבא, רשום כותרת כפי שצריך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני אקח בחשבון. וכמה יכולה לעלות לי החלפת אלטרנטור משופץ כולל עבודה? אני די עצוב כי האוטו כולו בן 5 ואני מבקר במוסך כמעט כל חודש.

• תוכן חדש...