Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עומד בפני קניית רכב (ראשון יש לציין), ולפני שאני קונה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.

התקציב שלי הוא בין 30-40K, מאוד תלוי כמה ערך אני יכול להפיק מה10,000 הנוספים, אשמח אם תפרטו בעניין.

ממה שראיתי, פולו, 206 ופונטו הן המכוניות שהכי מתאימות לתקציב שלי, בשנתון סביר (2001+). מהפונטו לא התלהבתי במיוחד, אולי בגלל שנהגתי על רכב שהקלאץ' שלו היה דפוק לחלוטין ואי אפשר היה יותר מדי לחוות את הנהיגה ברכב.

אני נוטה יותר לכיוון הפולו, למרות שהיא יקרה יותר, ואנשים ממליצים לי שלא להתקרב לפולקסווגן (בגלל עלות התיקונים).

אני אשמח אם חברי הפורום יוכלו להגיב ולתת לי כמה טיפים לקנייה בכיוון הזה של המחירים, אני אשמח אם גם תתנו דוגמאות לרכבים אחרים שלא פירטטתי כאן, אשמח לשמוע. חשוב לי לציין שאני מעוניין ברכב ידני, עם הגה כוח ומזגן - חובה.

תודה מראש :-)

פורסם

לדעתי נפלת על פונטו עם קלאץ' דפוק.

הקלאץ' בפונטו רך כמו חמאה.

אני הייתי בוחר בפונטו.

יותר היצע בשוק = מחירים נמוכים יותר (ללא קשר למחירון שנמוך מהמתחרות גם כך)

כמו כן,

יותר היצע בשוק = יותר חלפים מפירוק.

היא יותר חסכונית בדלק ובעלות הביטוח.

"פיאט פונטו, התשובה".

פורסם
לדעתי נפלת על פונטו עם קלאץ' דפוק.

הקלאץ' בפונטו רך כמו חמאה.

אני הייתי בוחר בפונטו.

יותר היצע בשוק = מחירים נמוכים יותר (ללא קשר למחירון שנמוך מהמתחרות גם כך)

כמו כן,

יותר היצע בשוק = יותר חלפים מפירוק.

היא יותר חסכונית בדלק ובעלות הביטוח.

"פיאט פונטו, התשובה".

על איזה שנים אתה ממליץ?

פורסם
על איזה שנים אתה ממליץ?

שנת ייצור היא פונקצייה של תקציב. בדוק כמה אתה מוכן להוציא על האוטו ולפי זה ומחירון תדע מה השנה המומלצת עבורך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברור לי שזאת הפונקציה.

אני שואל - כי חלק המליצו לי על פונטו ספייס, ואחרים אמרו להתרחק. גם אם כן וגם אם לא - איזה שנתונים נחשבים טובים \ אמינים יותר אם בכלל?

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ יותר בכיוון רכב יפני, כגון שרייד למשאל.

כמו כן רכב נחמד עם סטייל יכול להיות איביזה 3 דלתות. בתקציב שלך זה שנת 2001 וצפונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממש לא אהבתי את השרייד (מכוערת!)

הסתכלתי קצת על פונטו ביד2, אני רואה שיש הרבה שמוכרים באפילו 10000 ש"ח מתחת למחירון, יש לזה סיבה שצריך לחשוש ממנה?

ושאלה נוספת - מקובל לבקש לנהוג על הרכב לפני שאני מחליט? או שלהסתפק בדו"ח של המכון בדיקה.

פורסם

בדיקה זה טוב, אבל ממליץ לנהוג ברכב ולהרגיש.

תקנו אותי אם אני טועה: מבחינת ביטוח אמור להיות כיסוי כאשר בעל הביטוח משאיל את הרכב, אם אתה נהג חדש - אני לא יודע.

• תוכן חדש...