Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אודי A3 בפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר בין טלויזיה לבין רכב? הטלויזיה עבדה כאשר היא הייתה בתצוגה, האוטו לא.

יפריע לי מאוד העובדה שאנשים ישבו לפני באוטו, עוד יותר יפריע לי לדעת שהרכב שלי עמד בשמש ובגשם במשך חצי שנה ואפילו יותר, מלא באבק,בוץ וג'יפה.

נ.ב- אתה יודע שיש מצב שהרכב שלך היה בתצוגה ואתה בכלל לא יודע נכון?

ראשית, רכבים שיש להם דרישה לא עומדים חצי שנה, וגם לא חודש. לפי מה שאני יודע - צ'מפיון היא לא חברה שמזמינה ערימות ונתקעת עם מלאי לא מכור.

שנית, במקרה הספציפי שלי יש את כל המסמכים הדרושים כדי לדעת שהרכב לא היה בתצוגה. בניגוד לרוב ה GTIים בשנתון שלי, מדובר כאן ביד נמוכה במיוחד כך שלא נוצר עירפול שבד"כ נוצר סביב היד ה4 ברכבים שהחליפו הרבה ידיים.

שלישית, הרכבים באים מצופים לארץ. מגדילים לעשות סיטרואן שמביאים את הרכבים עם כיסוי פלסטיק מולבש על כל הרכב כך שנזקי מזג האוויר לא משמעותיים ולדעתי לא קיימים.

בכל מקרה: בהליך רכישת רכב נורמלי אתה מזמין רכב וכעבור מספר חודשים הוא מגיע לארץ, עומד שבוע שבועיים עד שמשוחרר מהמכס, רישוי וכל זה ואז הלקוח מקבל אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, אבל בבונדד שאני הייתי היו מאות רכבים. בשביל שלא להעמיד את עצמי בסיבוכים ותביעות חלילה

אני לא אחשוף על איזה יבואן מדובר (לא צ'מפיון) אבל היה שם סטוק רכבים גדול והיבואן הזה הוא יבואן שמוכר. הרכבים עומדים

שם הרבה זמן. אכן רובם נמכרים כבר לאחר מספר שבועות אך עדיין בזמן הזה חלקם עוברים התעללות וחלקם אף נדפקים ומשתפשפים. בקיצור, אני לא יכול לספר כל מה שראיתי וכל מה שאני יודע. מה שכן, אני יכול להבטיח לך שגם הרכבים בבונדד לא מגיעים חדשים חדשים שאף אחד לא נגע בהם. גם שם נגעו בהם, גם שם יש עובדים (בדרך כלל צעירים אחרי צבא) שצריכים לדאוג לשטוף את הרכב, לבצע התקנות שצריך ואף לעשות סיבוב עם הרכב (לפחות במקום בו הייתי)

Lexus CT200H

פורסם

הי,

הרכב שלי היה רכב תצוגה לפני שקניתי אותו.

טפו, טפו , טפו, הכל דבש...

קיבלתי הנחה יפה ואני יותר ממרוצה.

לא רואה בעיה בכך שהרכב היה בתצוגה- שמרו עליו יפה.

מה עוד, שקיבלתי עוד המון צ'ופרים כי שיחקתי על זה מלבד ההנחה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הגולף שמתצוגה היא 1.6 ידנית GT , אבא שלי , יש לו פילוסופיה בחיים , שהוא רוצה לקנות רכב חדש שאף אחד לא הפליץ בו :-)

העניין עם רכב מתצוגה הוא שמליון איש פתחו לו את הדלת , שיחקו בו לא מעט , כבר אין את "הריח" של רכב חדש , בגלל זה ירד מהפרק , וחוץ מזה שהיא עולה 120,000 ש"ח . הפולו , עולה 90,000 על הכביש . אבל מחר אני לוקח אות הפולו לנסיעת מבחן , לבדוק איך ההרגשה , ואני צריך לחכות למחר לראות כמה אטודיל יציעו לי על הרכב .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

איזה בולשיט נרשם כאן

הרכבים בבונדד נשארים מצופים בשעווה ולא קורה להם שום דבר

מקסימום לחיצות בפח פה ושם אז מתקנים קורה מה לעשות .

לגבי תצוגה מומלץ לקחת רק עם המחיר הוא טוב הרבה יותר מהרגיל

ולדרוש להתקין מצבר חדש !!!

פורסם

הם ממש לא נשארים מצופים בשעווה.

כשהם עוברים את המכס מורידים מהם את השעווה.

דבר שני, רכב תצוגה זה לא כל כך נורא! מי ישמע כמה כבר יושבים בו.

פורסם

ברכבים מתצוגה המצבר מנותק בדיוק כמו בבונדד.

את השעווה מורידים מיד אחרי המכס ככה שזה לא רלוונטי.

גם בקשר לכיסויים שאייל אמר, ברכב שאינו יקר (וגם בחלק מהיקרים) לא כל הרכב מכוסה ככה שזה לא ממש רלוונטי גם כן.

אייל:

איך בדיוק אתה יודע (ואני לא רומז שהוא היה בתצוגה, זה רק למען הויכוח) שהוא לא היה בתצוגה?

זה לא רשום בשום מקום במסמכי הרכב ובחלק גדול מהמקרים גם לא בהיסטוריה של הרכב שבמחשב החברה בגלל שנותנים לך היסטוריה לפי מס' רכב ולא לפי מס' שילדה.

כל עוד הבעלים הראשון לא היה חבר טוב שלך שאתה סומך עליו שיגיד לך את האמת אין לך שום סיכוי לדעת.

פורסם
הגולף שמתצוגה היא 1.6 ידנית GT , אבא שלי , יש לו פילוסופיה בחיים , שהוא רוצה לקנות רכב חדש שאף אחד לא הפליץ בו :-)

העניין עם רכב מתצוגה הוא שמליון איש פתחו לו את הדלת , שיחקו בו לא מעט , כבר אין את "הריח" של רכב חדש , בגלל זה ירד מהפרק , וחוץ מזה שהיא עולה 120,000 ש"ח . הפולו , עולה 90,000 על הכביש . אבל מחר אני לוקח אות הפולו לנסיעת מבחן , לבדוק איך ההרגשה , ואני צריך לחכות למחר לראות כמה אטודיל יציעו לי על הרכב .

האא, גולף GT ב-120 אלף זה ממש משתלם.

גם אם אין ריח של חדש.

אם הייתי מחפש עכשיו רכב הייתי לוקח ב-2 ידיים.

פורסם

אתמול הייתי בסוכנות , ולקחתי נסיעת מבחן על הפולו, ונסעתי גם בגולף של אחד הסוכנים , ופשוט הופתעתי .

האודי יותר חזקה משניהם ביחד. הגולף 100 כ"ס + הפולו 80 כ"ס = האודי 180כ"ס .. ופשוט מרגישים את זה . נסעתי ברכב בכביש הסרגל , לכיוון נצרת , ומשם המשכתי לעליות של נצרת , הפולו פשוט מתאמצת הרבה , ולא מגיעה .. האודי פשוט טסה בכביש הזה . לכן הפולו ירדה מהפרק בכלל. לגבי הגולף , רכב נחמד , מלא בתוספות, ומחיר טוב , הנחה של כמעט 15,000 ש"ח , אבל עדיין אני צריך להשלים כ 60,000 ש"ח , שאני מעדיף לקחת משהו אחר במחיר הזה . מה שחשבתי זה שאם אני מוסיף כ 20,000 ש"ח ומקבל את הפולו זה יהיה משתלם , אחרי נסיעת המבחן פשוט ירדתי מהעניין בכלל.

פורסם

אתה רציני?

אתה באמת ציפית שההבדל בין 80 כ"ס ל-180 כ"ס יהיה סתמי?

הפולו והגולף הן ירידה (דרסטית) ברמה ליד ה-A3 שלך, בעיקר בגלל המנוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפולו והגולף הן ירידה (דרסטית) ברמה ליד ה-A3 שלך, בעיקר בגלל המנוע.

לרדת זה לא תמיד רע , תלוי למה\ למי יורדים :-P.

ידעתי שאני יורד ברמת הכוח אבל עולה ברמת האמינות תכלס אני מקבל רכב חדש .. אבל שוב , הרכב לא הרשים אותי במיוחד , הרכב שלי יותר מפואר , אמין , חזק , יציב , יותר מהפולו והגולף, למרות גילו.

פורסם
אתה גם מעדיף לקנות טלויזיה מתצוגה מאשר טלויזיה שהיתה במחסנים?

לא מפריע לך העובדה שאלפי אנשים התיישבו לך באוטו ?

תספר את זה לקורסת האמריקן קומפורט מעור מלא שנקנתה כחדשה במחיר של 2500 ש"ח ביום הראשון מתצוגה של אולסיל בצומת הסירה.

והיא נראתה כחדשה, כנ"ל המסך 19" של פיליפס LCD שנקנה במחיר של 800 מתצוגה.

שתי הקניות בוצעו לפני כשנתיים.

לפעמים בחיים יש מציאות!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...