Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אודי A3 בפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים צאו מהסרט.

רכב תצוגה הינו רכב חדש!!

וכן , רכב תצוגה יושב בצל לעומת הבונדד..

במידה והגיע רכב דפוק (מכה למשל)- תהיה עליו הנחה ספיציפית (דבר הוא נדיר מאוד!!).

מעבר לזה המקסימום שתקבלו על רכב תצוגה הוא 1000 ש"ח וברוב החברות הסחירות לא תקבלו הנחה כלל!! לא רוצים , לא צריך , תמתינו למשלוח הבא..

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עומר-

כמדומני אתה עובד בפולקסווגן- אכן שם זהו היחס- רוצה תקנה לא רוצה תלך.

אבל בסיאט- אהלן וסהלן, רק תבוא...

הנחות של הרבה מעל 1000 ש"ח- נסה פי 10.

אני לא בא בטענות, פשוט מציין עובדות.

וגם אני חושב שרכב תצוגה זה לא גורם מכריע בדחיית קניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני חושב שרכב תצוגה זה לא גורם מכריע בדחיית קניה.

עידן

אכן כן, אבל צריכה להיות הנחה משמעותית מאוד כדי לרכוש רכב שכל העולם ואשתו מיששו אותו מכל הכיוונים, לחצו על המתגים והמפסקים מכל הכיוונים כדי לבדוק את העמידות שלהם, בדקו מה נכנס לתא המטען, פתחו את מכסה המנוע, נענעו כאן חוטים, שם לחצו על בולמי הזעזועים כדי לבדוק את קפיציות הרכב ופה ושם גם בדקו נוזלים ברכב :evil:.

פורסם
הנחות של הרבה מעל 1000 ש"ח- נסה פי 10.

אני לא בא בטענות, פשוט מציין עובדות.

וגם אני חושב שרכב תצוגה זה לא גורם מכריע בדחיית קניה.

עידן

והנה לך אחת הסיבות העיקריות לנפילת המחירים של מותג אשר פחות סחיר או עובד בצורת הנחות..

פורסם

עומר, מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?

או לעניינו, האם אי הסחירות ואיבוד הערך הוא תוצאה של ההנחות, או ההנחות נובעות מכך שאין קונים?

אין מה לעשות, VW זה מותג בעל שם טוב.

לעומתו סיאט וסקודה הם מותגים לא פחות טובים (זהים כמעט למעשה) אבל לא מוכרים ולא נמכרים (סיאט בכלל לא וסקודה לא כ"כ לשוק הפרטי).

אז יופי לעשות שרירים שיש לך לקוחות, אבל מה עושים שאין? נותנים הנחות.

ולהוכחה זה אותו היבואן שמוכן לתת הנחות במותג אחד ובשני לא.

גם ל-VW יש הנחות, תלוי בדגם ותלוי בזמן.

בקיצור, אני לא סבור שאי-סחירות/אובדן ערך הן תוצר של הנחות בעת קנייה, כיוון שהנחות אלו ניתנות בד"כ לרכבים שהלקוחות לא עומדים בפתח הסוכנות ממילא.

רוצים דוגמא קטנה? טויוטה. על הנחות על הדגמים הנמכרים אין מה לדבר בכלל, ואפילו יסתכלו עליכם בזלזול, לעומת זאת תבואו לקנות קאמרי, ותרגישו איך הלשון מתקרבת לאיזור התחת.

הסוכנויות משנה רבות ביניהן מי תמכור קאמרי.

וכמובן כולן מציעות הטבות, כגון חבילות אבזור, מעמד VIP, נסיעות מבחן ומסירה מהירה במיוחד.

פורסם

אני חי ונושם את העסק הזה יום יום..

לא אכנס לויכוחים אבל אסביר ממש בפשטות ובקצרה.

אתחיל בכך שאני מסכים עם דבריך ונכון יהיה להגיד שמותג "X" אשר נמכר טוב לא יעשה הנחות ומותג "Y" אשר לא מוכר יעשה כי אחרת לא ימכור..

אבל ,ויש אבל . יש הרבה מותגים אשר מתמכרים מאוד גבוה ובכך משאירים "בשר" לויכוחים וזה נהפך לדבר אשר ידוע וברור - רוב המותגים הללו הם מותגי פרימיום אשר נותנים הנחות של עד 100K ש"ח , לקוח שמגיע אלי לטרייד אין עם רכב כזה אשר ידוע לכל נציג מכירות ולקוח כזה על ההנחות שקיבל, לא יקבל לעולם טרייד אין מחיר מחירון וגם לא יקבל בחוץ מחיר קרוב למחירון..

במילים אחרות - מעבר לאותו מחירון שכולנו מכירים יש גם את המציאות , ורוב הרכבים אשר עליהם ניתנו הנחות נסחרות בשוק יד שניה הרבה מתחת למחירון...

אפשר לפרש את זה בשני צורות:

1- הרכב לא סחיר ולכן לא משלמים מחירון.

2- על הרכב נעשתה הנחה בקניה , כך שהמחירון שלו מלכתחילה לא מציאותי כחדש.. (כנראה שנעשתה הנחה בעקבות חוסר הביקוש או הסחירות הנמוכה..).

לגבי לעשות שרירים - אין עיניין של לעשות שרירים , יש עיניין של מדיניות של חברה ותימכור נכון!

לגבי זמן והנחות - נכון , בדר"כ נותנים הטבה כאשר דגם מוחלף או שנת מודל ישנה (סביר להניח שבדצמבר 2008 ינתנו הטבות מסוימות ברוב החברות ).

ישנם הרבה לקוחות אשר "מסתנוורים" מההנחה או ההטבה במותג "Y" שברוב המקרים היא ממש שולית\קטנה\פיצפונת ביחס לקש שיאכלו אח"כ (אני מדבר על קודן\הלוואה ללא ריבית של סכום מסוים או חישוקי מגנזיום למיניהם..).

בקיצור ההנחה לא משתלמת (ברוב המקרים)!! המבין הבין!

אני מעדיף שלא לתת דוגמאות ושמות ובטח לא להשמיץ מתחרים ! זה לא מקצועי.

• תוכן חדש...