Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי באוטו ולשים קומפוננט טוב (עד עכשיו היה לי 6X9 וסאב מוגברים).

הלכתי לחנות והמליצו לי על הדראגסטר האלה: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=9077

50 וואט RMS, כמובן מיותר לציין שהם יהיו מוגברים, הבאתי מגבר מחבר.

אני נוהג במגאן ואין לי שם מקום ל6.5, גם להרחיב במגאן זה מסובך. אז צריך לשים 5.25.

למישהוא יש ניסיון עם הרמקולים האלה? מישו ניסה אותם?

התקציב לרמקולים כולל התקנה עד 800 שקל, אבל באיזור זכרון יעקב אני לא מעוניין לנסוע שעה כל כיוון רק כדי להרכיב רמקולים.

תודה לכל מי שנותן חוות דעת :)

פורסם

אם תצליך להשיג את המורל טמפו בתקציב הזה וזה אפשרי מאוד , זה לפחות ההצעה שלי , יש גם JBL לא רעים שנכנסים בתקציב.

הטעם שלי יותר לכיוון המורל .

את הדרגסטאר אני לא מכיר סורי ....

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה על התגובה שלך יעקב, אבל אני הלכתי למקום שנורא קרוב אלי הבייתה וזה מה שהוא הציע לי בתור הכי טוב לגודל 5.25"

אז בכל זאת, למישהוא היה ניסיון עם הקומפננט הזה?

פורסם

יש לך רכב:wink: אל תתעצל לנסוע איתו עוד טיפה כדי לקבל יותר איכות .

משלמים פחת אחת ולתמיד . ככה שאחר"כ לא מתאכזבים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
יש לך רכב:wink: אל תתעצל לנסוע איתו עוד טיפה כדי לקבל יותר איכות .

משלמים פחת אחת ולתמיד . ככה שאחר"כ לא מתאכזבים .

יעקב

צודק, אני לא מתעצל, פשוט אולי הם כן טובים ואז לא צריך בכלל לנסוע רחוק, בשביל זה אני צריך חוות דעת של מישו שמכיר אותם :)

פורסם

לי יש אותם... ואני מבסוט מהם,(אני יודע שזה מה שאתה רוצה לשמוע..)

אבל לא שמעתי הרבה אחרים אז אין לי קנ"מ טוב...

אים גם אתה לא שמעת הרבה אחרים אז הם בטוח יספקו אותך..:)

פורסם

סבבה תודה אחי, תכלס הבחור ההוא לא עובד בשישי אז אני כבר יסע למישו שאני מכיר, נראה מה יש אצלו.

בכל מקרה תודה לך ותודה גם לך יעקב :)

• תוכן חדש...