Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז למה להיות חאפר:wink:

אם הוא כבר פירק את המנוע ע"י משיכה שלו החוצה וקצת נענוע לצדדים החלפת הגומייה אורכת חצי דקה ואז שמים מעט שמן על הגומייה ומכניסים את המנוע בקלות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זאת הגומייה של המיכל

IMG_1750.jpg

IMG_1751.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אבל זה בקטנה! אין קשר לחאפריות בכלל.

זה לא שהוא עושה אובר-אול למנוע , כולה נזילה קטנה.

הבנאדם פירק את האוטו, ועומד ב-1 בלילה :shock: עם הגומיה ביד (איפה ימצא אחת כזו עכשיו?).

קצת דבק וסוגר הבאסטה, לא צריך לבזבז על זה המון זמן, צריך לישון מתישהו. (אם הוא יעשה את זה כמו שצריך , זה יחזיק לו יותר מאשר הרכב כולו קרי, שנים רבות. אצלי זה מחזיק כבר 9 שנים!).

לא צריך להיות פדאנט ופוליטיקאלי קורקט על כל שטות. יש דברים שדורשים השקעה ומאמץ, ואחרים לא.

אבל קטונתי, שהבחור יעשה מה שהוא רוצה. את רוב העבודה הוא כבר עשה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בסדר זה לא משהו שיתקע את האוטו, מחר בבוקר הוא קונה גומייה חדשה, בצהריים מרכיב ובערב הוא מתיז לו להנאתו.

ולגבי פדאנטיות אני מקפיד על קלה כבחמורה, הסיטרואן שלי חוץ מנזילה קלה מהמפלג יבשה לחלוטין אין אצלי מקום לשום קיצורי דרך.

פורסם

חברים תודה!

אשאיר את השליפה של המנוע ליום שישי הקרוב שיהיה לי זמן

מיכאל - האם זו גומיה של C5 ?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

זאת גומייה של BX אבל שהלכתי לקנות גומייה המוכר נתן לי קופסא מלאה בגומיות וכולם בערך אותו דבר, ההבדל הוא בקוטר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים

פרקתי את משאבת המתזים , הוצאתי את הגומיה, קניתי חדשה שנראית אותו דבר רק "רזה" יותר בצד שנכנס למיכל

המוכר אמר לי שהגומייה שלי התנפחה ולכן ברחו מים.

הגעתי הבייתה, שמתי שמן תינוקות על הגומיה ועל המשאבה, הכנסתי בלחץ פנימה וזהו.

הכנסתי מים בפית המילוי ותוך שנייה זרם אדיר של מים יצא מלמטה.

מה לא בסדר?

שלפתי החוצה את המשאבה ואת הגומייה שוב וסתמתי עם האצבע את החור ועדיין יצאו מים.....

עזרתכם נחוצה....

פורסם

יכול להיות שהגומייה קטנה מדי, הגומייה צריכה להיות בדיוק בגודל והמשאבה צריכה להכנס בלחץ וללחוץ על הגומייה כלפי היקף החור.

אני ממליץ לך או לקנות מקורי או לקחת את המיכל איתך.

פורסם
יכול להיות שהגומייה קטנה מדי, הגומייה צריכה להיות בדיוק בגודל והמשאבה צריכה להכנס בלחץ וללחוץ על הגומייה כלפי היקף החור.

אני ממליץ לך או לקנות מקורי או לקחת את המיכל איתך.

קניתי מקורי 15 ש"ח, הקוטר מתאים המשאבה נכנסת בלחץ.

כנראה שזהסדק במיכל..............

הולך לבדוק

פורסם

אכן סדק במיכל שעובר דרך הפייה של המשאבה

האם ניתן לתיקון חיצוני? (סיליקון?)

פורסם

נסה ותהנה, כאילו יש לך אפשרות אחרת.

אם לא תצליח לתקן , תאלץ להחליף את המיכל , מה יש להפסיד בלנסות?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מישהו פעם פירק מיכל כזה?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היתה לי תקלה זו בעבר

פתרון - קנה דבק אפוקסי עולה 50 ש"ח

תדביק את המיכל איפה שנוזלים מיים, תוך כדי התייבשות הכנס את המנוע עם הגומיה והוסף עוד דבק, חכה מעט וזהו.

הדבר כבר מחזיק אצלי יותר משנה וטפו טפו...

בהצלחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...