Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מגבר של Nakamichi דגם PA4100 קניתי אותו לפני 7 חודשים וכנראה שאין לי מזל איתו!!!

המגבר הזה שרף לי 2 סטים של MBQ סידרה Q . המגבר נשלח לתיקון ולא מצאו כלום אז המתקין הפך את כל האוטו וחיפש אחר קצרים ועבר על כל החיווט מחדש החליף לי את הסטים בחדשים ושוב פעם אחרי שבועיים תמימים נשרפו הרמקולים והכי מצחיק שאותם רמקולים באותו צד (צד שמאל של הנהג מקדימה ומאחורה) הטויטרים לא נשרפו אף פעם רק המידבאסים.

לבסוף הוחלט שהוא מחליף לי שוב את הרמקולים אך בקשר למגבר הוא הבטיח לי שהוא יעשה הכל כדי להחליף לי אותו למגבר חדש.

עכשיו לשאלה האם כדאי לי לקחת אותו מגבר של NAKAMICHI שעלה לי אז 3000 שקל או לקחת מגבר של היפוניקס 120*4 ??

(אני לא זוכר את הדגם של ההיפוניקס ניראה לי משהו xxs) .

פורסם

איפה ההייפוניקס ואיפה הנאקאמיצ"י

נאקאמיצ"י מגברים נהדרים צליל יפה ההיפוניק בהמות ולא מגיעים לרמה בכלל

תראה אולי דגם אחר או משהו תרסן את המגבר ואל תגביר או שתנסה סט קומפוננט יותר חזק

נשמע לי קצת מוזר אבל תנסו לבדוק אצל עוד כמה מבינים בתחום כדי לעלות על הבעיה!

:roll:

פורסם

תספר לנו איך המערכת היתה מורכבת

איזה רכיבים בדיוק!!

ואיך היו מחוברים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקיי

HU : אקליפס cd7100

מגבר: Nakamichi PA4100 מגבר 4 ערוצים מוציא 100RMS לכל ערוץ.

רמקולים: 2 סטים קומפוננטים של MBQ סידרה qsc 170WRMS .

חיווט: סקורפיון .

את המגבר הוא כיוון לי והגיין לא עובר תחצי (אגב מספיק ושומעים חזק ונקי הוא אומר שגם אם הגיין היה מעל החצי זה לא היה צריך לקרות) .והרמקולים מאד שמורים הוא חתך אותם ככה שלא יקבלו הרבה באס.

כעיקרון אין לו תשובה בשבילי אבל הוא מביא לי רמקולים חדשים ואת המגבר הוא ישתדל להחליף לי לחדש .

סה"כ יש לנו אותו אינטרס הרי גם הוא מפסיד עליי בכל פעם שנישרף רמקול הוא מביא לי חדש וזה כבר רמקול שלישי

לכן הוא סבור כי המגבר שורף אותם כי זה כל פעם באותו צד (צד שמאל של הנהג וצד שמאל של הנוסעים מאחורי הנהג).

כמו כן הוא בדק קצרים לטענתו אבל הוא אמר שגם אם היה קצר המגבר היה נכבה.

מה אתם אומרים???..

פורסם

זה לא האח הגדול שלו .

ה pa 2100 זה 2 ערוצים

וה pa4100 זה 4.

יש גם את ה pa1500 שזה מונו.

תיקון: לא שמתי לב חשבתי שדיברתה על ה pa2100.

פורסם

אגב , זה לא ממש הגיוני שהמגבר ישרוף 2 שמאליים אם כבר שני קדמיים או שני אחוריים (אם הכל מחובר כראוי )

הוא אמר שהוא בדק קצרים OK .

שורה תחתונה מחליפים מגבר .

ALPINE PDX 150.4

ORION 8004

JBL PX 300.4

KIKER 650.4

• תוכן חדש...