Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב שמכל בחינה אחרת מתאים לצרכי, אבל מה - עבר תאונה. נכנסו בו מאחור, הוחלפה דלת אחורית, פגוש ועשו תיקונים גם בחלק החתון של הרכבה (לפי הבדיקה ב"זפת לא מקורית" מה שזה לא אומר). בנוסף הוחלפה כנף ימני קידמית. הבודק אמר שאין פגיעה בשילדה אבל האוטו עבר מתיחה. מה דעתכם? לא רציני? להתרחק כמו מאש? מה?

פורסם

מתיחה במה ?

אם מתחו פח אחורי זה נקרא קצה שלדה אך אין לזה כל חשיבות בטיחותית על הנסיעה ברכב.

הפח האחורי מחובר בריתוך לשלדה כך שאי אפשר להחליף אותו אז מותחים ,

אשמח לראות את כל הדו"ח שאוכל לתת את חו"ד .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

זה עוד משהו שנראה לי מוזר. הבדיקה ארכה רק חצי שעה ונראתה קצת חפיפניקית לטעמי. בדוח בקושי מכסה חצי דף והרבה דברים נאמרו בחצי פה. הבחור אמר לי שהוא בדק באותו מקום עם קונה אחר 2-3 ימים לפני כן ובעל המכון טען שהוא לא יכול להוציא העתק בדיקה. הגיוני?! בנוסף, דברים שבעל הרכב אמר לי שנמצאו בבדיקה קודמת (כגון התעבות בפנס קידמי, בלמים אחוריים וכו) פתאום לא הופיעו בבדיקה הזו. נראה לי שהלכתי למקום זוועתי וסתם שרפתי 340 ש"ח. למי שרוצה לדעת אפא הייתי, אז זה בטכנו טסטס בטירת הכרמל, מאוד לא מומלץ.

אני יום ראשון אסרוק את התוצאות בדיקה ואעלה לפה. לבינתיים - האם לשלול רכב על כזו תאונה? ואם לא - כמה מורידים על זה?

פורסם

לפי דעתי אין מנוס מללכת למכון בדיקה אחר. תגיד מאיזה איזור אתה ואני בטוח שחברי הפורום ימליצו לך על מקום לבדיקת הרכב.

מה שכן, 340ש"ח לבדיקה זה לא קצת זול?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מעכו והבחור מטירת הרכמל. אני לא אקח שוב את אותו הרכב לבדיקה, בייחוד שאני די החלטתי לא לגעת ברכב שעבר תאונה. 340 זה זול, כן - בעל המכון עשה לנו 10 שח הנחה בגלל שלא יכל להוציא את הבדיקה שבוצע לפני 2-3 ימים.

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלות הללו:

1. הגיוני שבעל מכון לא יכול להוציא בדיקה בת 2-3 ימים? הם לא אמורים לשמור עותק 3 חודש?!

2. האם כדאי בכלל לשקול רכב שעבר דפיקה מאחור?

3. במידה והתשובה היא כן שלאלה מספר 2 - מה הורדת הערך?

פורסם
1. הגיוני שבעל מכון לא יכול להוציא בדיקה בת 2-3 ימים? הם לא אמורים לשמור עותק 3 חודש?!

2. האם כדאי בכלל לשקול רכב שעבר דפיקה מאחור?

3. במידה והתשובה היא כן שלאלה מספר 2 - מה הורדת הערך?

1.לא. אבל אם הבדיקה שייכת ללקוח אחר ששילם עלייה, אין להם שוב חובה להציג לך אותה.

2. תלוי מה זה מכה מאחורה הזאת. אם זה באמת רק קצה שילדה ולא משפיע על בטיחות, אני מניח שכן.

3. כל מיקרה לגופו. לא ציינת איזה רכב, מה השנתון, מחיר מחירון וכו'. חוץ מזה, מה הנזק היה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...