Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע גדול בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם ימשיכו לשלוח עלינו קסאמים וגארדים , ימשיכו לעשות פיגועים עם המון הרוגים ואנחנו? לא נעשה להם כלום הרי זה לא מוסרי להרוג אזרחים "תמימים". :x

אני מאוד מאוד מקווה שאחרי כל האירועים של הימים האחרונים תיהיה תגובה מאוד מאוד קשה -אמן.

פורסם

יש לנקוט את הצעדים הבאים:

1. החלפת ממשלה, לממשלה קצת יותר ימינית.

2. להיכנס לעזה ולהפציץ בלי רחמים!

כמה שאתה תנסה בטוב ותראה שאתה נסוג, הם היכנסו בך.

אם תראה שאתה חזק ויש לך כוח, הם אלה שיילכו אחורה.

נ.ב.

Iron Horse שלח לי את התגובה הקשה שלך לפרטי.

כי לא נראה לי שהמנהלים ישאירו את התגובה שלך להרבה זמן, ואני לא רוצה לפספס.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אתם יודעים מה היה כתוב בידיעות אחרונות היום?! מזוז אומר שירי על הרצועה הוא פשע מלחמה!!! זה לא מרגיז? יש לנו אויבים מבית!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

Iron Horse שלח לי את התגובה הקשה שלך לפרטי.

כי לא נראה לי שהמנהלים ישאירו את התגובה שלך להרבה זמן, ואני לא רוצה לפספס.

אני חושב שהוא התכוון לתגובת הצבא שתהיה קשה.

אכן מכעיס, אבל מה הפיתרון? יש לי הרגשה שאם נעשה משהו ענק בעזה, אז סוריה תפרוץ במלחמה, אליה תצטרף לבנון ואליה אירן. אנחנו מוקפים במחבלים הצמאי דם האלה.

:-) just smile
פורסם

לדעתי יש לנו ממשלה שמנוהלת על ידי ליצנים .. נכון שזה בעיה שאנחנו מוקפים על ידי מדינות ערביות אבל זה לא הגיוני שתושבי שדרות חיים במצב הזה. צריך לשים לזה סוף ! המדינה לא תתפתח גם לא עוד 100 שנה אלא אם הממשלה תחליט לעשות צעד שיקדם את מצב המדינה. קודם כל נתחיל בזה שלמרות שאנחנו מוקפים אנחנו לא לבד יש מדינות שיהיו איתנו שזה כבר הרתעה למדינות המקיפות אותנו. בקיצור המצב בארץ על הפנים וישאר ככה. לא פלא שיש אנשים שלא רוצים לחיות במדינה שהיא שלהם!

פורסם
לדעתי יש לנו ממשלה שמנוהלת על ידי ליצנים ..

לפחות ליצנים מצחיקים מישהו! אלה גורמים לאנשים להתעצבן ולבכות! ולשבת שבעה, וללכת לאזכרות כל שנה, ולתרום לצפיפות בבתי הקברות...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני כבר קניתי כרטיסים לארץ מולדתי :roll: (ולא, זה לא מצחיק בכלל)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לידיעתכם, הארגון שלקח אחריות על הפיגוע הוא ארגון "חופשיי הגליל".

זה ארגון של ערבים ישראליים, בעיקר מאיזור המשולש וכמה כפרים/ערים בצפון הארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...