Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע גדול בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

aa123, אני מסכים שלא צריך לפגוע בחפים מפשע, חפים מפשע שלא מחביאים אצלם בבית נשקים, פצצות, שאחרי זה נשלחות על חפים מפשע בשדרות ובאשקלון.

אבל "חפים מפשע" שעושים את כל מה שאמרתי צריך לפוצץ גם אותם, כי הם שותפים לטרור.

הבעיה היא לחפש את ה"חפים מפשע" הנכונים.

שיהיה לכולנו שבת שלום ושקט.

אמרתי את זה בציניות. כנראה ששכחתי להוסיף סמיילי בגלל העצבים.

מה לעשות, שאם נלחם כמו נקבות, וכל דבר אסור, וההוא חף מפשע - ככה לא מנהלים מלחמה, זה קייטנה. ובאמת צה"ל מחלק להם שוקו ולחמנייה במשאיות הסיוע. הם מקימים סוכות אבלים לשאהידים שלהם, ואנחנו דואגים להם לכיבוד :lol:

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא יכול לחיות אותה כאשר אתה הצד החזק , אתה לא ממש יכול להיות אובייקטיבי. ותסכים איתי שאתה לא היחיד אז איך תסביר שעד היום לא נמצא פתרון ראוי? אולי ורק אולי בגלל אנשים כמוך שמשוכנעים שהם יודעים הכי טוב ואין דרך אחרת?

לא נמצא פיתרון ראוי כי הצד השני לא מסוגל להכיר בקיומינו, מקווה שאבו מאזן שונה ולא ישתפן כמו בהסכמי קמפ דייויד שערפאת ברח ברגע האחרון והתחיל את האינתיפאדה, על כך העיד הנשיא קלינטון.

אתה לא יכול לכפות חובה על מישהו אם אתה פוטר מישהו אחר.הצבא זו לא החובה היחידה שנדרשת מאזרח במדינה.

אני חוזר, לאחר ההסכמים והחזרת השטחים עם הפליטים, הטעות שלך היא שאת שוכחת שערביי ישראל במעמד "פליטים" שאמורים לחזור עם השטח שהם גרים עליהם לרשות הערבים.

אף יהודי לא בסכנת זריקה ממדינה בה יש גיוס חובה, למה להיות שונים? תאמר שאנחנו במצב מלחמה וזה שונה? עדיין, מאז ומתמיד הסתדרנו לא רע עם מה שיש.

שוב, היהודים הם אינם פליטים עם אזרחות זמנית בארץ, הערבים בשטחים שיוחזרו במסגרת ההסכמים במעמד פליטים מכאן השם "מחנות פליטים".

את המציאות אנחנו קובעים, והיא לא ממש משתנה, שיטת ההפחדות שהציעו פה אחרים לא עובדת על מתאבדים, כל מה שנעשה עד כה לא עובד, לשרוף את כולם לא תוכל, לטרנספר את כולם לא יתנו לך, אנשים שיש להם רכוש כאן אתה לא יכול להזיז, אתה לא יכול בבוקר אחד להחליט או שהם נשבעים או שהם עפים, אין דבר כזה, אז מה הפתרון?

שוב במסגרת החזרת שטחים ושיחרור הפליטים בתוכם, אין לערבים שגרים ביננו שום פריבילגיות לא להתגייס לצה"ל הרי סיימנו את הסיכסוך לאחר ההחזרה, אז מי שירצה להישאר צריך להיות אזרח מן השורה ללא יחס מיוחד, כמו שנהוג היום.

ההבדל ביני לבינך שאני לא כל כך נחרצת לגבי הפתרונות, אני כן טוענת שלא כל הדרכים מוצו, נעשו טעויות ולא למדנו, אנחנו כל פעם חוזרים עליהן מחדש הסתדרנו עם שתי שכנות, אין שום סיבה בעולם שלא נגיע להסתדר גם עם הפלשתינאים

אירית

נכון היתה תקופה שהיה אפשר ללכת לשטחים לקנות דברים, יחסי עבודה ושיגשוג, אבל אז באו השמאלנים, הביאו לנו לפה טרוריסטים והכתירו אותם לעמוד בראש העם הפלסטיני, נתנו להם רובים, אותם טרוריסטים חינכו דורות של מתאבדים ורוצחים, כבר לזרוק אבן לא מספיק, יש חומרי נפץ ורובים, אני פסימי, הדורות הצעירים הורעלו בתעמולות ונכונות להתאבד כדי להרוג כמה שיותר ישראלים, לכן עדיף גדר ביננו, הם שם אנחנו כאן, עדיף.

תשובות בשחור.

פורסם
אני לא אמרתי שזה דבר מוצדק פטור לחרדים.

בוא נשמע את דעתך הנאורה שביגנה מוצדק לתת פטור משירות.

הצבא לא צריך את החרדים. ממש לא. יש לו עודף בכח אדם. מבחינה לוגיסטית - זה דורש ממנו התארגנות מיוחדת.

כל הנושא הזה זה פופוליזם זול - פוליטיקאים מעלים אותו כל פעם מחדש כדי לקדם אינטרסים.

נ.ב למי שממש מתעקש להמשיך לדון בזה - רק תזכרו שיש פי כמה וכמה חובשי כיפות סרוגות קרביים מחבר'ה מצפון-ת"א. (לפי נתונים רשמיים של צה"ל). ככה שזה מתקזז. :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...