Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע גדול בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פצצות לחץ על כל עזה... פשוט לפורר שם כל גרגר אדמה, וכל תושב, לא משנה אם הוא חף מפשע או לא.

זאת הדרך היחידה.

לא משא ומתן ולא שלום. הערבים מבינים רק כח, וצריך לפרק אותם לחתיכות.

היה יכול להיות יפה להפגיז בפצצות של טונה את תהלוכות השמחה אחרי הפיגוע...

כמו כן צריך לעשות סדר במדינה : חברי הכנסת הערביים צריכים להיזרק מאחורי סורג ובריח / להיות מוצאים להורג בעוון בגידה.

השמאלנים גם כן צריכים להיות מטופלים ביד קשה.

וזהו בערך , בשביל התחלה זה יהיה לא רע.

אה כן, ולהחליף את ראש הממשלה האימפוטנט הזה. עדיף בלי מאשר עם.

לא שיש לי תחליף לאולמרט, אבל בואו נגיד שביבי יכול להיות קצת פחות גרוע ממנו.

מעצבן גם שמדינות צבועות כמו רוסיה,סין וארה"ב שמחקו מחוזות שלמים ש"עשו להם בעיות" מטיפות לנו מוסר....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו? נרגעתם? או שאתם צריכים להוציא עוד קיטור?

להזכירכם מספר נקודות:

בנושא שיטוח עזה, פצצות של טון, וכיוב', זכרו שהמחבל הוא תושב ירושליים, ולא עזה.

לנושא ההתרעמות על הגיס החמישי שיש לנו בארץ, אזרחי ישראל שעושים בנו פיגועים, כדאי ללמוד היסטוריה. אוכלוסיית ירושליים הפלסטינית קיבלה מישראל תעודות זהות כחולות ואזרחות ישראלית. הם לא ביקשו את זה, אלא קיבלו באופן יזום מאיתנו, במסגרת חגיגות "ירושליים שלא תחולק עוד לעולם".

(וגם הדרוזים בגולן, דרך אגב, שאנחנו כל פעם נעלבים מחדש כשהם מדברים על געגועים לסוריה. איך הם מעיזים, אחרי שהפכנו אותם לאזרחי המדינה [בלי לשאול אותם, כמובן] ?)

אני חושב שאנחנו המדינה היחידה בעולם שסיפחה באופן יזום אוכלוסיה עויינת, נתנה לה אזרחות, ונעלבה עד עמקי נשמתה שאותה אוכלוסיה לא הפכה להיות פטריוטית.

בכל מקום בעולם שבו יש אוכלוסיות אויבות, יש גבול מוגדר בינהן. גדרות, מחסומים, מוקשים ומה לא.

במעט המקומות שאין, כמו צפון אירלנד בימיה הטובים, קוסובו וכיוב' זה היתרגם למרחץ דמים.

ישראל היא המדינה היחידה בעולם, ככל שידוע לי, שבה האוכלוסיה מתעקשת שלא לשרטט קו גבול, ואח"כ נעלבת עד עמקי נשמתה כשהצד השני משתמש בזה כדי לפגוע בה.

פורסם
IRON - טרנספר? למה? בגלל שיש כמה קיצונים? לא כל הערבים בארץ הם כאלה.

יש לי חברים ואנשים שאני עובד איתם שהם ערבים הן נוצרים והן מוסלמים והם ממש לא "גייס חמישי" או "פועלים מבפנים".

אבל מה לעשות, שבכל חברה יש 2 צדדים, ולכל צד יש את הקיצונים שלו.

כמו שיש בקרב היהודים את הימין הקיצוני שבעד טרנספר וכיבוש כל ישראל מהירדן ועד הים התיכון, ויש את השמאל הקיצוני שבעד הקמת מדינה מאוחדת לשני העמים והכרה בזכות השיבה של הפלסטינים וכו'.

ד"א, הטרוריסט שירה בילדים, היה אזרח ישראל ממזרח ירושלים.

אתה בעצמך אומר שמי שירה היה אזרח ישראל, וכל אלה שניסו לעשות לינץ' בפקחים, וכל אוהדי אחי נצרת ששמחו בדקת דומיה.

(הלוואי והייתי במשחק שיהיה בגביע המדינה בין בית"ר לנצרת- כל המשחק הייתי צועק "מוות לערבים", ו"משתין על הקוראן" (אבל אני לא הולך למשחקים של בית"ר(אבל זה לדיון אחר ))... אני מצפה שאוהדי בית"ר שכן יגיעו יעשו זאת במקומי.)

והמשפחה של הרוצח שתלו דגלי חמאס במרפסת, ליד סוכת האבלים (למה לעזאזל יש להם עדיין מרפסת ולא מכתש?!?!).

אין מה לעשות, ערבים לא רוצים יהודים. זה כמו חתול וכלב. הם תמיד יריבו, ויש את היוצאי דופן. אז רוב הערבים שונאים את היהודים, ויש כמה חריגים. מה שהולך היום זה לנסות לגשר בין החתול והככלב, אבל הם תמיד יריבו. צריך לשים אותם בכלובים נפרדים.

ראה קפריסין- הטורקים שונאים את היוונים, והיוונים שונאים את הטורקים. כל אחד יושב בצד האחר של קפריסין.ושם אין בעיות. (ד"א נגד מי אנחנו משחקים במוקדמות הגביעים?)

תתבייש לך! אסור לירות על אזרחים חפים מפשע!! :roll:

והתושבים בשדרות ואשקלון - מה הם? עיזים?

זה מזכיר לי בדיוק את החננה של השכבה. שכל הערסים נטפלים אליו - והוא, בעברית תקנית ומנומסת משיב להם שיעזבו אותו במטוטא, ושאין הדבר נאה להיטפל אליו. כמובן שזה לא עוזר.

זה מה שאנחנו עושים עכשיו, אומרים לערבים לא לירות עלינו , או תקופים בעדינות (כמו נסיון ההחזרה של החננה הנ"ל).

אבל אם החננה ההוא היה מביא איזה אלי האנה, שירביץ למי שמציק לו, ה"ערסים" לא היו מתקרבים אליו.

אם ישראל תשלוף את האלי האנה שלה... שהערבים יזכרו את התאריך שבו ישראל הראתה מה כוחה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

נראה שלא הבנת.

שים לב שוב:

זה שעשה את הפיגוע לא היה אזרח ישראל, עד שהמדינה שלך החליטה להפוך אותו לכזה.

אני לא יודע כמה מחשבה הושקעה לפני שהחליטו להפוך את תושבי מזרח ירושליים לאזרחים, אבל שים לב שזו החלטה שקיבלה המדינה שלך.

בתור אזרח תושב המדינה, אין שום גבול, גדר, מוקשים בין המקום שבו הוא מתגורר למקום הפיגוע. זו בחירה של המדינה שלך.

גם כל המחבלים המתאבדים שהתפוצצו כאן בשנים האחרונות לא היו צריכים לעבור שום קו גבול כדי להגיע ליעד ההרג שלהם. הם פשוט היו צריכים לנסוע במכונית, או ללכת ברגל.

הם לא נתקלו בשום גבול, כיוון שהמדינה שלך החליטה שהיא לא רוצה למתוח גבול ביננו לבינם.

היא מעדיפה לערבב אותנו ואותם טוב טוב ביחד ע"י הקמה של התנחלויות בין כל שני ישובים ערביים, באופן שלא יאפשר לעולם מתיחת קו גבול.

שוב, זו החלטה של המדינה שלך.

כדאי שלא תתעלם מזה, אחרת נגזר עלייך להמשיך להיות מופתע מחדש עם כל פיגוע שיתרחש.

פורסם

אני ממש רוצה להגיב ולהביע את דעתי בנושא,אבל בגלל היותי חייל בצה"ל אני נמנע =\

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

Olechko, כמעט כולנו כאן היינו בשלב זה או אחר חיילים בצה"ל.

אני הייתי חייל בצה"ל עד אתמול בשעות הצהריים.

זה לא אמור להיות מה שמפריע לך להגיב.

זה לא שאתה חייל על מדים שמתראיין לטלויזיה בינלאומית ומבקר את התנהגות הצבא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה לא נכון, ולא כדאי לתת עיצות שגויות.

אמנם הסיכוי שהוא יענש על מה שיכתוב כאן קלוש, אבל עדיין, כל עוד הוא חייל במדים, הוא אינו אמור לבקר את הדרג המדיני.

כחייל בשירות סדיר, אסור לו להתבטא פוליטית בטיעון "אני מדבר עכשיו כאזרח בחמשוש על חוויותי כחייל במדים משלשום".

זאת הפורמליסטיקה. מה שהוא יבחר לעשות זה עניינו האישי.

פורסם
נראה שלא הבנת.

שים לב שוב:

זה שעשה את הפיגוע לא היה אזרח ישראל, עד שהמדינה שלך החליטה להפוך אותו לכזה.

אני לא יודע כמה מחשבה הושקעה לפני שהחליטו להפוך את תושבי מזרח ירושליים לאזרחים, אבל שים לב שזו החלטה שקיבלה המדינה שלך.

בתור אזרח תושב המדינה, אין שום גבול, גדר, מוקשים בין המקום שבו הוא מתגורר למקום הפיגוע. זו בחירה של המדינה שלך.

גם כל המחבלים המתאבדים שהתפוצצו כאן בשנים האחרונות לא היו צריכים לעבור שום קו גבול כדי להגיע ליעד ההרג שלהם. הם פשוט היו צריכים לנסוע במכונית, או ללכת ברגל.

הם לא נתקלו בשום גבול, כיוון שהמדינה שלך החליטה שהיא לא רוצה למתוח גבול ביננו לבינם.

שטויות. יש את עוטף ירושלים, יש את גדר ההפרדה בעזה, יש מחסומים.

היא מעדיפה לערבב אותנו ואותם טוב טוב ביחד ע"י הקמה של התנחלויות בין כל שני ישובים ערביים, באופן שלא יאפשר לעולם מתיחת קו גבול.

בסופו של דבר ימתח, רק צריך אחד עם ביצים שיעשה זאת.

אבל כשימתח. ערבים שם. יהודים פה. כמו בקפריסין.

שוב, זו החלטה של המדינה שלך.

כדאי שלא תתעלם מזה, אחרת נגזר עלייך להמשיך להיות מופתע מחדש עם כל פיגוע שיתרחש.

אני ממש רוצה להגיב ולהביע את דעתי בנושא,אבל בגלל היותי חייל בצה"ל אני נמנע =\

מה קשור? ברגע שאתה מתגייס אתה נהפך לרובוט שאסור לך להביע את הדעות שלך?!

תגיב ותביע כמה שאתה רוצה

פורסם
זהו? נרגעתם? או שאתם צריכים להוציא עוד קיטור?

להזכירכם מספר נקודות:

בנושא שיטוח עזה, פצצות של טון, וכיוב', זכרו שהמחבל הוא תושב ירושליים, ולא עזה.

.

מה זה משנה איזה תושב הוא?

מה שחשוב זה שיש יומיים שלושה של שתיקה של יפי הנפש מרחבי העולם, מה שייתן חופש פעולה יחסי לכתוש את החלאות ברצועת עזה.

בקשר למחבל עצמו, ברור שמדובר במצב מסובך, ואף שמעתי על אבסורדים שאין כדוגמתם - מצב בו משפחת מחבל מתאבד מקבלת פיצוי כספי מהמדינה כחלל בפעולות איבה !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שטויות. יש את עוטף ירושלים, יש את גדר ההפרדה בעזה, יש מחסומים.
כשאתה מכנה "שטויות" דברים שאינך מבין בהם, זה לא מחזק את הטיעונים שלך.

קשה להתווכח עם מבחן התוצאה. מתי לאחרונה הצליח מחבל מתאבד לעבור את הגבול מלבנון לישראל ?

וכמה הצליחו להגיע מהשטחים לישראל ?

נכון שהיום מצליחים הרבה פחות מתאבדים להגיע, אבל המחיר שכוחות הביטחון משלמים על כך הוא אדיר. העומס על היחידות עצום, הפגיעה באימונים רבה (כפי שגילתה ועדת וינוגרד), וגם איכות החיים של האוכלוסיה הפלשתינית מתדרדרת, מה שלא תורם לאינטרסים שלך כישראלי.

דרך אגב, לנושא גדר ההפרדה, כדאי להיזכר, שוב, בהיסטוריה שלה.

את ההחלטה הראשונה על הקמתה קיבל יצחק רבין המנוח. רוב אנשי הימין התנגדו לה, בטענה שהיא תסמן בפועל את גבול המדינה הפלסטינית העתידית.

ישראלים המשיכו ליהרג במהלך כהונתו של ביבי נתניהו, והגדר לא נבנתה.

גם במהלך כהונתו של ברק לא זז הרבה בעניין.

עם עלייתו של שרון לשלטון הרעיון נגנז כמעט לחלוטין, ורק לחץ ציבורי בעקבות שרשרת של עשרות פיגועי התאבדות ומאות הרוגים ישראלים גרמה לגדר להפוך לקונצנזוס.

זה מאוד יפה שאתה מציין את גדר ההפרדה כפתרון לפיגועים, אבל אתה, שוב, מתעלם מכך שזו היתה החלטה של מדינת ישראל שלא לבנות אותה במשך שנים ארוכות.

במוקדם או במאוחר אתה תיאלץ להתמודד עם העובדה שלהתנהלותה של המדינה שלנו יש תרומה רבה, מכרעת למה שקורה כאן.

זה שאתה עוצם את עיניך ומעדיף להאשים את "הערבים" רק מבטיח שאתה תמשיך להיות שקוע במציאות הזו, ולא תעשה כלום כדי לנסות לשנותה.

בסופו של דבר ימתח, רק צריך אחד עם ביצים שיעשה זאת.

אתה ממשיך להשלות את עצמך.

אתה יודע מה? הנה מפת יהודה ושומרון, ועליה מסומנות כל ההתנחלויות והמאחזים.

אתה יכול להשתמש ב Zoom כדי להתקרב ולהתרחק מהמפה.

קח את הזמן שלך, פתח תוכנת ציור, ותצייר בעצמך היכן יעבור בעתיד הגבול, זה שאתה מייחל ש"אחד עם ביצים" יסמן אותו.

אני אשמח לראות איך אתה מצליח להעביר גבול ביננו לבינם.

בהצלחה.

פורסם
זה לא נכון, ולא כדאי לתת עיצות שגויות.

אמנם הסיכוי שהוא יענש על מה שיכתוב כאן קלוש, אבל עדיין, כל עוד הוא חייל במדים, הוא אינו אמור לבקר את הדרג המדיני.

כחייל בשירות סדיר, אסור לו להתבטא פוליטית בטיעון "אני מדבר עכשיו כאזרח בחמשוש על חוויותי כחייל במדים משלשום".

זאת הפורמליסטיקה. מה שהוא יבחר לעשות זה עניינו האישי.

שים לא שלא אמרתי שמבחינה פורמלית מותר להגיב.

רשמתי שהעובדה שהוא חייל לא אמור להיות מה שמונע ממנו להגיב.

הרי חברים רבים בפורום הם חיילים והם מגיבים.

וחברים בפורומים רבים אחרים הם חיילים והם מגיבים.

העובדה שמישהו חייל לא אומרת שנלקחת ממנו זכות המחשבה.

בנאדם, גם בהיותו חייל, רשאי לחשוב מה שהוא רוצה וגם להביע את זה.

כשהוא מופיע בטלויזיה, עם מדים (או בלי, ורשום שהוא חייל) - זה כאילו הוא מייצג את המדינה.

בהיותו מגיב אינטרנט, אף אחד לא יודע מי הוא ומה הסטטוס שלו (חייל/איש קבע/אזרח) - ככה שזה לא משנה לעצם היותו חייל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה ממשיך להשלות את עצמך.

אתה יודע מה? הנה מפת יהודה ושומרון, ועליה מסומנות כל ההתנחלויות והמאחזים.

אתה יכול להשתמש ב Zoom כדי להתקרב ולהתרחק מהמפה.

קח את הזמן שלך, פתח תוכנת ציור, ותצייר בעצמך היכן יעבור בעתיד הגבול, זה שאתה מייחל ש"אחד עם ביצים" יסמן אותו.

אני אשמח לראות איך אתה מצליח להעביר גבול ביננו לבינם.

בהצלחה.

אתה רואה את הקו הירוק שם. עליו פחות או יותר לבנות את הגדר.

בתנאי שבתוך ישראל יגורו רק יהודים.

בעייני זו חלופה הוגנת. כל השטחים שהערבים יפנו(כל צפון הארץ, ומזרח ירושלים...), תמורת כל השטחים שהמתנחלים יפנו(יהודה ושומרון).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...