Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע גדול בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שאתה מסכים שאין שום דרך ליצור קו גבול כל עוד ההתנחלויות עומדות במקומן.

זכור את זה בפעם הבאה שמחבל מתאבד ימצא את דרכו מהשטחים לתוך גבולות הארץ.

יחד עם הזעם המוצדק שתחוש כלפיו וכלפי משלחיו, כדאי שתהיה מודע להחלטות שהמדינה שלך קיבלה בעבר ומקבלת בהווה, אשר מקלות עליו לבצע את זממו.

וברגע שתתחיל לפעול כדי לשנות את הדרך שבה המדינה פועלת, אולי, רק אולי, יהיה סיכוי לשינוי.

כל עוד הספורט הלאומי שלנו הוא לשמר את המצב הקיים תוך האשמת שכנינו בכל, נשאר תקועים באותה מציאות.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רואה את הקו הירוק שם. עליו פחות או יותר לבנות את הגדר.

בתנאי שבתוך ישראל יגורו רק יהודים.

(יהודה ושומרון).

למה? מה רע בישראלים נאמנים שאינם יהודים? מה טוב ביהודים שגרים למשל במאה שערים שאינם נאמנים?

אירית

פורסם
למה? מה רע בישראלים נאמנים שאינם יהודים? מה טוב ביהודים שגרים למשל במאה שערים שאינם נאמנים?

אירית

חבל בכלל להפעיל מאמץ להגיב ;) הבחור גזען ממדרגה ראשונה מההודעה הראשונה שהוא הגיב - טוב לפחות לדעתו עדיף שאני מת - :roll:

בכלל תמיד כדאי להתעלם מהודעות כאלה במיוחד אחרי פיגוע כי בדרך כלל התגובות הן פשוט מאוד פריקת לחץ עצבנית ושום דבר אחר ;) - תדמייני שהגבתי להודעה השטותית שלו במשהו קטן כמו "ואני הייתי בין צופי אחי נצרת והייתי קורא מוות ליהודים כל המשחק - אז הייתי מתחיל מלחמת עולם בפורום" - ולמען הדגש אני לא אומר מתכוון או בכלל רוצה להגיד רק כדי להדגיש את הגזענות של הבן אדם ושום דבר אחר , אנשים כאלה עדיף לעזוב אותם בבועה שלהם . חוץ מזה כדאי שידע :

"An Eye For An Eye and the World Will Go Blind"

יאללה המשך יום נעים לכולם

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אירית

ההבדל בין היהודים שלטענתך גרים במאה שערים והם לא נאמנים למדינה לבין אותו גייס חמישי שנקרא ערביי ישראל(אומנם לא כולם אבל חלק נכבד מהם)הוא - שאלה שגרים במאה שערים לא מנסים להרוג, לפצוע ולגרום לכמה שיותר נזק לתושבי המדינה היהודים.

דבר נוסף שעד היום לא ברור לי הוא - אם רוב ערביי ישראל מחשיבים את עצמם חלק מהעם הפלסטיני והם מביעים תמיכה

בפלסטינים בפומבי (שדרך אגב למי ששכח הפלסטינים הם אוייבים של מדינת ישראל), למה הם ממשיכים לחיות במדינה

שכובשת כביכול את העם שלהם ורק מדכא אותו ?

פורסם

דבר נוסף שעד היום לא ברור לי הוא - אם רוב ערביי ישראל מחשיבים את עצמם חלק מהעם הפלסטיני והם מביעים תמיכה

בפלסטינים בפומבי (שדרך אגב למי ששכח הפלסטינים הם אוייבים של מדינת ישראל), למה הם ממשיכים לחיות במדינה

אני שואל את אותה השאלה תמיד.

יש אחד שלומד איתי בכיתה (ערבי-נוצרי) שתמיד מגן על הערבים בעזה, כמה שהם מסכנים וכו' וכו'.

אבל מה? הוא חי פה בישראל, לומד בישראל ועושה הכל בישראל.

למה הם ממשיכים לחיות במדינה שכובשת כביכול את העם שלהם ורק מדכא אותו?

התשובה: כי פה בישראל יש הכל, עדיף מאשר לחיות בעזה או בסביבה ולסבול שם ולחיות רע (איך שהם אומרים).

שם אין חשמל, רע להם, מפציצים שם, אז למה להם? למה הם פראיירים? לא, הם ייחיו בישראל ו"ייתמכו" באחים שלהם ברצועת עזה אבל מרחוק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
ההבדל בין היהודים שלטענתך גרים במאה שערים והם לא נאמנים למדינה לבין אותו גייס חמישי שנקרא ערביי ישראל(אומנם לא כולם אבל חלק נכבד מהם)הוא - שאלה שגרים במאה שערים לא מנסים להרוג, לפצוע ולגרום לכמה שיותר נזק לתושבי המדינה היהודים. (סייפא)

אתה בוודאי יודע על מה אתה מדבר אני למשל לא, אז בבקשה העשר את בינתי וספר לי כמה מתוך ערביי ישראל הם גייס חמישי אני מבקשת מספרים

שכחת לענות לי על החלק הראשון של המשפט, מה רע בישראלים שאינם יהודים ונאמנים למדינה, משלמים מיסים תורמים לכלכלתה לתרבותה ומשרתים בצבא?

בדיוק כמו הרבה אבל הרבה הרבה יותר יהודים שתורמים רבות למדינת ישראל מעדיפים לא לגור בה וחלקם גר גם בארצות שלא אוהדות אותנו וגם בארצות שאין להם קשרים דיפלומטיים איתנו, למה? כי שם זה ביתם שם נולדו

מכיר את הרב המכובד הזה?

הרב אהרון כהן, מנהיג נטורי קרתא, ששב מוועידת השואה בטהרן. הרב האשים את היהודים במותם בשואה ושיבח את נשיא אירן, מחמוד אחמדינג'אד

022405dstarrabbislu0.jpg

הסתכל במילון וראה את פירוש המילה Dismantling

אירית

פורסם

את דעתי על החסידויות בישראל כבר הבעתי מספר פעמים, לפי דעתי הם כת נגזרת מהיהדות, מזמן כל קשר ביניהם לבין היהדות אבד.

אני בעד החזרת שטחים לירדן/מצרים/סוריה שיש בהם ריכוז ערבי/דרוזי גדול והקמת גדר גבול מסודרת (בין היתר חילופי שטחים), ניתן להשאיר כאלו שרוצים להיות אזרחי ישראל אחרי השבעה ונכונות לשרת בצבא כמו כלל העם.

ד"א זו טעות להגיד "רק יהודים" לא על זה מדובר כאן, מדובר על האוכלוסיה הערבית, אני אישית מכיר נוצרים לא ערבים שחיים כאן, הם אוהבים את עם ישראל והאדמה הזאת יותר מחלק מהיהודים שאני מכיר.

פורסם
אתה בוודאי יודע על מה אתה מדבר אני למשל לא, אז בבקשה העשר את בינתי וספר לי כמה מתוך ערביי ישראל הם גייס חמישי אני מבקשת מספרים

מספרים מדויקים אין לי אבל כל אדם הגיוני יודע שכמעט כל ערביי ישראל תומכים בפלסטינים, שכרגע הם נחשבים לאוייבים מרים של כל היהודים שמיישבים את מדינת ישראל כולל אותך, מבחינתי לפחות זה הופך אותם לגייס חמישי.

שכחת לענות לי על החלק הראשון של המשפט, מה רע בישראלים שאינם יהודים ונאמנים למדינה, משלמים מיסים תורמים לכלכלתה לתרבותה ומשרתים בצבא?

תזכירי לי ממתי ערביי ישראל משרתים בצבא (רובם לפחות לא משרתים),ואיך בדיוק הם נאמנים למדינה? אולי בזה שהם אפילו לא יכולים לכבד דקת דומיה לזכר הרוגיי הפיגוע שאחד משלהם ביצע, התרומה שלהם לכלכלה מתבטאת בזה שהם תורמים להצפת שוק הסמים בארץ ובעקבות זה מחיר הסמים יורד.

בדיוק כמו הרבה אבל הרבה הרבה יותר יהודים שתורמים רבות למדינת ישראל מעדיפים לא לגור בה וחלקם גר גם בארצות שלא אוהדות אותנו וגם בארצות שאין להם קשרים דיפלומטיים איתנו, למה? כי שם זה ביתם שם נולדו

נכון אבל היהודים שחיים בחו"ל לפחות לא תומכים באוייבים של המדינה שבא הם חיים, במדינה נורמלית כאשר אזרח היה מגלה "נאמנות" כמו של רוב ערביי ישראל במקרה הטוב הוא היה מגורש מהמדינה, במקרה הפחות טוב הוא היה יושב בכלא

ובמקרה הכי גרוע הוא היה מתנדנד מתחת לאיזה חבל.

מכיר את הרב המכובד הזה?

הרב אהרון כהן, מנהיג נטורי קרתא, ששב מוועידת השואה בטהרן. הרב האשים את היהודים במותם בשואה ושיבח את נשיא אירן, מחמוד אחמדינג'אד

את מתייחסת לקומץ של מטורפים, כמעט בכל מדינה ישנם כאלו.

.....

פורסם
את דעתי על החסידויות בישראל כבר הבעתי מספר פעמים, לפי דעתי הם כת נגזרת מהיהדות, מזמן כל קשר ביניהם לבין היהדות אבד.

הם חושבים עליך את אותו הדבר ולא רק הם, ישראלי יהודי חילוני הוא שקץ

ד"א זו טעות להגיד "רק יהודים" לא על זה מדובר כאן, מדובר על האוכלוסיה הערבית, אני אישית מכיר נוצרים לא ערבים שחיים כאן, הם אוהבים את עם ישראל והאדמה הזאת יותר מחלק מהיהודים שאני מכיר.

כלומר ערבי ישראלי, דרוזי, בדואי, צ'רקסי, ארמני ושאר מיני מיעוטין, אזרח למופת שלא מהווה נטל על המדינה ותורם בתחומים השונים ושגם שירת בצבא על פי דבריך צריך לעוף מפה, ונוצרי שאינו ערבי פטור?

אירית

פורסם

אירית

הם לא נכנסים עם קלצ'ניקובים לתוך איזה מקום ומתחילים לרסס.

עריכה: עוד הבדל בין ערבים לדוסים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3516376,00.html

ההבדל בין היהודים שלטענתך גרים במאה שערים והם לא נאמנים למדינה לבין אותו גייס חמישי שנקרא ערביי ישראל(אומנם לא כולם אבל חלק נכבד מהם)הוא - שאלה שגרים במאה שערים לא מנסים להרוג, לפצוע ולגרום לכמה שיותר נזק לתושבי המדינה היהודים.

מי יתן להם בעזה קצבת ילדים,קצבת זקנה, קיצבת אבטלה, חופשת לידה??

מה רע בישראלים שאינם יהודים ונאמנים למדינה, משלמים מיסים תורמים לכלכלתה לתרבותה ומשרתים בצבא?

מנוצרים לא איכפת לי , הם אנשים טובים. (רובם)

אבל מכל הערבים שכן משלמים וכו'... נראה לי נסתדר איכשהו גם בלעדיהם.(רק שאלה קטנה- ממתי צה"ל מגייס ערבים??)

למה נתנו אזרחות בקום המדינה לערבים שנשארו, כי הם חיו איתנו בשלום(בערך) אבל הם הולידו פעילי טרור. וכל מי שחי איתנו עכשיו בסדר, יוליד כנראה פעילי טרור. בגלל זה למרות שאני אוהב(בערך) את הערבים באבו גוש( חומוס טוב), גם אותם צריך לסלק, כי אי אפשר לדעת מי יהיו בניהם.

רק לידע- כשהוקמה המדינה היו בארץ 100-150 אלף ערבים. היום יש מיליון וחצי ערבים. גידול של פי10-15 באוכלוסיה תוך 60 שנה.

אנחנו הינו 600 אלף בהקמת המדינה. והים 5 מיליון+ . ריבוי של פי-10 , וזאת בנוסף לכל עליות בריה"מ, אתיופיה וכו'...

תראו את האבסורד.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3516366,00.html

ואנחנו נותנים להם לתלות דגלי חמאס, וחיזבאללה... מדינה מפגרת אנחנו

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הגיון זה דבר מאד יחסי, מסתבר שההגיון שלי שונה משלך, כמו שהוא שונה מההגיון של בין לאדן.

נכון שאין לך מושג ירוק בנוגע לכמה ערבים הם גייס חמישי וכמה לא? ושאתה שולף זאת על פי תחושת בטן שנובעת מזעם על נבלות שפוגעות בנו ואתה עושה הכללה?

בדיוק כמו שאצל אילו שלא אוהדים אותנו חושבים שכולנו שונאי ורוצחי ילדים פלשתינאים?

במה אתה שונה מאילו שהמציאו את עלילות הדם?

שמע אתה חייל, אני מניחה שיש לך נשק, מה עוצר מבעדך מלחסל חשבונות?

אירית

פורסם

מספרים מדויקים אין לי אבל כל אדם הגיוני יודע שכמעט כל ערביי ישראל תומכים בפלסטינים, שכרגע הם נחשבים לאוייבים מרים של כל היהודים שמיישבים את מדינת ישראל כולל אותך, מבחינתי לפחות זה הופך אותם לגייס חמישי.

אתה מתכוון לכל בן אדם "הגיוני" ששואב את המידע מטלוויזיה או משטויות של אחרים ??

תזכירי לי ממתי ערביי ישראל משרתים בצבא (רובם לפחות לא משרתים),ואיך בדיוק הם נאמנים למדינה? אולי בזה שהם אפילו לא יכולים לכבד דקת דומיה לזכר הרוגיי הפיגוע שאחד משלהם ביצע, התרומה שלהם לכלכלה מתבטאת בזה שהם תורמים להצפת שוק הסמים בארץ ובעקבות זה מחיר הסמים יורד.

יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, הרוב לא אבל זה עניין מובן מבחינתי כי קשה להילחם באותו עם - מבחינתי אני לא אסכים להילחם נגד אף אחד אבל זו כבר אידולוגיה שלי ....

נ.ב. "שאחד משלהם ביצע" כל עוד אתה לא יודע להפריד או בכלל מתייחס בצורה כזו אף פעם לא תבין

את מתייחסת לקומץ של מטורפים, כמעט בכל מדינה ישנם כאלו.

אכן ותודה שאתה מזכיר את זה, עכשיו תזכיר לי איזה קול בדרך כלל נשמע ?? ועכשיו תעשה פרסה ותחשוב על מה שכתבת קודם

אז הנה אני אנפץ לך את הבועה , רוב ערביי ישראל חיים פה כי פה הם נולדו ופה הם חיים . מה שגם בלתי אפשרי בכלל לעבור למדינות ערב או בכלל להתקרב - למי שכן רוצה .

מה שכן רוב הערבים המשכילים - בצורה כזו או אחרת- כבר עברו למדינות אחרות או לפחות שוקלים ומתכננים את זה , ואני אתן לך דוגמא בבית ספר הייתי בכיתה עם 40 אנשים בבית ספר פרטי , 18 מהם כבר חיים בחו"ל למדו בחו"ל ועובדים שם ואין להם שום כוונה לחזור , מי שלא יכול להרשות לעצמו בדרך כלל שוקל וחוסך כדי שיוכל לעזוב ולחיות בכבוד והרבה גם עוזרים לאחרים לעזוב במציאת עבודות גם בתחום ההייטק וגם בתחומים אחרים - אאא כן זה לא ממש מוכר .

כן אני עדיין פה כי אני לא מתכוון לעזוב עד שאני ---------- וזה כבר עניין אישי אבל תוך 4-5 שנים אני לא בארץ לפחות לפי התכנונים , ואז אשאיר את כל הבועה הזו שאתם חיים בה כדי שתהפוך למציאות ואז ישארו בארץ רק ערבים שהם נגד קיומה של ישראל - זה יגיע מתישהו !

והנה תגובה שקיבלתי מחבר שיצא לנורבגיה וכבר הקים חברה מצליחה מאוד ועכשיו מגייס "ערבים" שיעזבו לשם כששאלתי אותו איך הוא מזדהה :

Israeli Palestian. Not really, the level of racism here is much lower, or nothing compared to what we have. As long as you do your thing, focus at work, don't fool around - then you should be fine.

אגב אם יש עוד ערבים פה :

I'm looking for experienced (min. 3 years) "Linux System Administrator" as well as "Mobile Java Developer" to join my business here i Norway.

אני אקשר - ;)

בינתיים אני אשאיר לכם את החלום שבו אתם שכולם רוצים להרוג אותכם, עד שהמצב יגיע לזה - אנשים כמוכם לא ממש עוזרים לשיפור המצב .

זהו להיום ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
הם לא נכנסים עם קלצ'ניקובים לתוך איזה מקום ומתחילים לרסס.

אני דווקא הכרתי דוס שריסס

מי יתן להם בעזה קצבת ילדים,קצבת זקנה, קיצבת אבטלה, חופשת לידה??

זכויות שמגיעות לכל מי שמשלם ביטוח לאומי וגם למי שלא קרי נטורי קרתא

מנוצרים לא איכפת לי , הם אנשים טובים. (רובם)

אבל מכל הערבים שכן משלמים וכו'... נראה לי נסתדר איכשהו גם בלעדיהם.

תודה בשם כל הנוצרים והחצי נוצרים, והשפויים אהה מענין מה תגיד כשמישהו ישמיע דברים כאלו כנגד יהודים בגולה, בעצם משמיעים והשמיעו

(רק שאלה קטנה- ממתי צה"ל מגייס ערבים??)

אהה באמת, אין אף ערבי לרפואה ששירת בצה"ל או בכוחות הבטחון, למה לא ספרו לי, למה אני האחרונה לדעת?

למה נתנו אזרחות בקום המדינה לערבים שנשארו, כי הם חיו איתנו בשלום(בערך) אבל הם הולידו פעילי טרור.

צודק בצורה גורפת

וכל מי שחי איתנו עכשיו בסדר, יוליד כנראה פעילי טרור.

אני מבינה שבנוסף לכל כישוריך אתה גם מומחה בגנטיקה או לחילופין מעלה באוב

בגלל זה למרות שאני אוהב(בערך) את הערבים באבו גוש( חומוס טוב), גם אותם צריך לסלק, כי אי אפשר לדעת מי יהיו בניהם.

על פי הגישה הזאת התרחשה שואה

רק לידע- כשהוקמה המדינה היו בארץ 100-150 אלף ערבים. היום יש מיליון וחצי ערבים. גידול של פי10-15 באוכלוסיה תוך 60 שנה.

אנחנו הינו 600 אלף בהקמת המדינה. והים 5 מיליון+ . ריבוי של פי-10 , וזאת בנוסף לכל עליות בריה"מ, אתיופיה וכו'...

מאיפה שלפת את זה מהבחינות בגרות שלא מזמן עשית או גלשת מהר מהר בויקיפדיה?

תראו את האבסורד.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3516366,00.html

ואנחנו נותנים להם לתלות דגלי חמאס, וחיזבאללה... מדינה מפגרת אנחנו

מה בדיוק האבסורד, ירדן שכנתנו היא מונרכיה דיקטטורית, שם אסור לשבות, אסור לפתוח את הפה דעתנות שם מצונזרת ופורום כזה לא היה שורד שם כולל אנשים שמשמיעים דברים כמוך, אנחנו מדינה דמוקרטית לטוב ולרע וטוב שכך

דרך אגב, האם אתה חושב שאתה גזען?

אירית

פורסם

וכל מי שחי איתנו עכשיו בסדר, יוליד כנראה פעילי טרור.

אני מבינה שבנוסף לכל כישוריך אתה גם מומחה בגנטיקה או לחילופין מעלה באוב

כתבת את הכל בצורה מושלמת אבל אני חייב להוסיף , מומחה בקריאת העתיד ;) - להביא לו כוס קפה ערבי ?? גם בה יש מבוגרות שקוראות את העתיד LOL

Henry Miller

פורסם
למה נתנו אזרחות בקום המדינה לערבים שנשארו, כי הם חיו איתנו בשלום(בערך) אבל הם הולידו פעילי טרור. וכל מי שחי איתנו עכשיו בסדר, יוליד כנראה פעילי טרור. בגלל זה למרות שאני אוהב(בערך) את הערבים באבו גוש( חומוס טוב), גם אותם צריך לסלק, כי אי אפשר לדעת מי יהיו בניהם.
שקול מילותיך. שקול בזהירות רבה.

מדינת ישראל, לפחות פורמלית, היא מדינה שבה כל האזרחים הם שווי זכויות.

ההנחה שלך כאילו "ערבי טוב יוליד בעתיד מחבל רע" דומה מאוד להנחה "מי שזורם בגופו דם ממוצא יהודי ירצה בשלב כלשהו להשתלט על העולם".

גירוש של אזרחים רק בגלל שהם נולדו ערבים לא שונה במאום מגירוש אזרחים בגרמניה, רק בגלל שהם נולדו יהודים, ואל תנאם לי על זה שאתה שולח אותם לגור עם אחיהם ולא להשמדה.

הגזענות שמדברת מגרונך היא בדיוק אותה הגזענות. אתה מסווג אנשים אך ורק לפי המוצא שלהם, ולשיטתך המעוותת, מוסלמי הוא דפוק בהגדרתו, ואין לו שום סיכוי להשתקם מזה. גזענות למופת.

מדהים איך בני עם שחווה גזענות לאורך כל שנות קיומו לא מסוגלים להבחין שהם מדקלמים טקסטים שהיו יושבים להיטלר בגרון בנוחות רבה מאוד.

אם אינך יודע (ואני מניח שאינך יודע), להיטלר לקח די הרבה שנים בין השלב שבו טען ש"כל הצרות נגרמות בגלל יהודים" ועד השלב שבו ננקטו על ידו צעדים אקטיביים לפתרון "הבעיה היהודית".

אתה, בהלך המחשבה שאתה מבטא נמצא באחד השלבים המוקדמים של האבולוציה הרעיונית שלו.

זה לא מחליא אותך ?

גם הוא חשב שאין לו ברירה אחרת, בגלל "המצב"...

שקול מילותיך, או שתיחסם מהדיון הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...