Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע גדול בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרוב שמה הרוגים מתחת לגיל 17.

הסברה נכונה הייתה עושה כותרות, שלא לדבר על הלחץ שהייתה מפעילה על יהודי ארה"ב ללחוץ על ממשלתם לתת לישראל אור ירוק לפעולת תגמול רחבה.

"ילדים נרצחו בזמן לימוד תורה בירושליים", בתכלס זה מה שהייה.

אבל משרד ההסברה מנוהל כנראה בפרוטקציות, וכרגיל לא יעשו כלום.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרוב שמה הרוגים מתחת לגיל 17.

הסברה נכונה הייתה עושה כותרות, שלא לדבר על הלחץ שהייתה מפעילה על יהודי ארה"ב ללחוץ על ממשלתם לתת לישראל אור ירוק לפעולת תגמול רחבה.

"ילדים נרצחו בזמן לימוד תורה בירושליים", בתכלס זה מה שהייה.

אבל משרד ההסברה מנוהל כנראה בפרוטקציות, וכרגיל לא יעשו כלום.

מסכים איתך במאה אחוז. הסבר יותר נכון היה עוזר לעולם להבין קצת יותר על הפלסטינאים העניים והמסכנים.

:-) just smile
פורסם

זה ארגון של ערבים ישראליים, בעיקר מאיזור המשולש וכמה כפרים/ערים בצפון הארץ.

זה עוד יותר גרוע, שערבים-ישראליים עושים פיגוע כזה.

למה בכלל קוראים להם "ערבים-ישראליים"?!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שלום כמה שלא נעים אני חושב שהיו צריכים לצלם את ספרי הקודש בפנים מוכתמים בדם..

כדי לזעזע קצת את העולם שלא מת עלינו ..

תארו לכם שיהיודי היה מרסס במסגד אתם יודעים איך כול העולם היה רועש...

דבר נוסף קראתי שהמחבל שוחרר לפני חודש מהכלא ...

אם היה אפשר לחוקק חוק שאולמרט לא ישחרר יותר מחבלים מהכלא זה היה טוב

לצערי אני חושב שעד אולמרט לא יתחלף המצב ישאר כמו שהוא

פורסם

תארו לכם שיהיודי היה מרסס במסגד אתם יודעים איך כול העולם היה רועש...

מה שעשה ברוך גולדשטיין.

ריסס 29 ערבים ופצע מאות.

והשמאלנים קפצו עליו ועל המעשה שלו, ומה הם אומרים על המחבל של אתמול...?

שותקים!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני אחד השמאלנים שקפצו על המעשה שלו ואני קופץ בדיוק אותו הדבר על המעשה של אתמול.

האויב שלי הוא לא כל מי שמדבר ערבית ולא כל מי שחי בגדה/עזה אלא כל מי שעוסק בטרור ופוגע בחפים מפשע ללא הבדל דת, גזע, מין ולאום.

ההסברה אצלנו היתה צריכה לעשות מטעמים מזה עם הקרנת תמונות הנפגעים (מלפני הפיגוע, לא אחריו), תמונות מבתי החולים, תמונות של המקום המגואל בדם והמנוקב כדורים ולקנח בחגיגות השמחה שלהם.

כדי לעצור את זה צריך שהמנהיגים של הטרור יפחדו. את מי שהולך להתאבד אי אפשר כבר להפחיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צה"ל כבר בעזה..

חחחח

Iron Horse שלח לי את התגובה הקשה שלך לפרטי.התכוונתי לתגובת המדינה

כי לא נראה לי שהמנהלים ישאירו את התגובה שלך להרבה זמן, ואני לא רוצה לפספס.

אם התגובה הייתה שלי, כל חתיכת בד שעליה כתוב חמאס, כל תרמיל או קליע שיאותר בעזה יפול עליו טיל חצי טון.

כל בית של פעיל חמאס הייתי מקפיץ אותו לאוויר. מארגן פעולה וחוטף את הנייה , ומציג אותו בפומבי מושפל (כמו שעשו לסדאם חוסיין).

חוטף 1000 אזרחים מהרחוב מדביק להם סיפור כיסוי כפעילי טרור. ואומר: הם תמורת שליט. או שכולם לכלא ישראלי.

כל פעיל טרור "כבד" או "קשה" שנתפס ע"י הצבא. עונש מוות.

לידיעתכם, הארגון שלקח אחריות על הפיגוע הוא ארגון "חופשיי הגליל".

זה ארגון של ערבים ישראליים, בעיקר מאיזור המשולש וכמה כפרים/ערים בצפון הארץ.

זה מראה שחייבים טרנספר. הערבים הישראלים יותר גרועים מהערבים מהשטחים. הם פועלים מבפנים.

גם בנסיון ללינץ' בירושלים. הערבים מראים שלא איכפת להם מחוקי המדינה. הם ערבים"מקופחים" אז מותר להם לעשות מה שהם רוצים, מילא אף אחד לא שם עליהם.

אני הייתי שולל לכל אחד ממבצעי הנסיון את האזרחות ומגרש אותם לעזה. איפה שכל העם שלהם.

הרי זה מה שהם רוצים, לא?! לחיות לא תחת שלטון ישראלי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

IRON - טרנספר? למה? בגלל שיש כמה קיצונים? לא כל הערבים בארץ הם כאלה.

יש לי חברים ואנשים שאני עובד איתם שהם ערבים הן נוצרים והן מוסלמים והם ממש לא "גייס חמישי" או "פועלים מבפנים".

אבל מה לעשות, שבכל חברה יש 2 צדדים, ולכל צד יש את הקיצונים שלו.

כמו שיש בקרב היהודים את הימין הקיצוני שבעד טרנספר וכיבוש כל ישראל מהירדן ועד הים התיכון, ויש את השמאל הקיצוני שבעד הקמת מדינה מאוחדת לשני העמים והכרה בזכות השיבה של הפלסטינים וכו'.

ד"א, הטרוריסט שירה בילדים, היה אזרח ישראל ממזרח ירושלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בדיוק יצאתי היום מהלימודים והיו שם חבורת נשים מבוגרות עם עצומה ל... כן, ניחשתם נכון.

זכויות האדם בסין. :evil:

***** לנושא השרשור ******

ד' ייקום דמם. יהי זכרם ברוך. בחורים שלא התעניינו ערב-ערב בפוני (קרחת?) של נינט ובהישרדות, אלא בדברים טיפה יותר ממשיים. (ולכל הליצנים שעוד רגע קופצים ואומרים שכל הדת שטויות - אל תסתכלו על זה כעל דת, אלא כעל המורשת של העם שלנו.)

אביעד

פורסם
חחחח

אם התגובה הייתה שלי, כל חתיכת בד שעליה כתוב חמאס, כל תרמיל או קליע שיאותר בעזה יפול עליו טיל חצי טון.

כל בית של פעיל חמאס הייתי מקפיץ אותו לאוויר. מארגן פעולה וחוטף את הנייה , ומציג אותו בפומבי מושפל (כמו שעשו לסדאם חוסיין).

חוטף 1000 אזרחים מהרחוב מדביק להם סיפור כיסוי כפעילי טרור. ואומר: הם תמורת שליט. או שכולם לכלא ישראלי.

כל פעיל טרור "כבד" או "קשה" שנתפס ע"י הצבא. עונש מוות.

זה מראה שחייבים טרנספר. הערבים הישראלים יותר גרועים מהערבים מהשטחים. הם פועלים מבפנים.

גם בנסיון ללינץ' בירושלים. הערבים מראים שלא איכפת להם מחוקי המדינה. הם ערבים"מקופחים" אז מותר להם לעשות מה שהם רוצים, מילא אף אחד לא שם עליהם.

אני הייתי שולל לכל אחד ממבצעי הנסיון את האזרחות ומגרש אותם לעזה. איפה שכל העם שלהם.

הרי זה מה שהם רוצים, לא?! לחיות לא תחת שלטון ישראלי.

תתבייש לך! אסור לירות על אזרחים חפים מפשע!! :roll:

והתושבים בשדרות ואשקלון - מה הם? עיזים?

זה מזכיר לי בדיוק את החננה של השכבה. שכל הערסים נטפלים אליו - והוא, בעברית תקנית ומנומסת משיב להם שיעזבו אותו במטוטא, ושאין הדבר נאה להיטפל אליו. כמובן שזה לא עוזר.

פורסם

חדשות ממשחק של היום:

"לפני המשחק נערכה דקת דומיה לזכר הרוגי הפיגוע בירושלים. אוהדיה של אחי נצרת התקשו לכבד את המעמד והרבו בקללות ובקריאות לא הולמות. גם במהלך המשחק לא פסקו הקריאות המבישות." (קרדיט-ONE).

תמשיכו להגן עליהם, ולהגיד שהם "טובים", תראו מה הם עושים במגרשים.

מה יהיה ההמשך?

aa123, אני מסכים שלא צריך לפגוע בחפים מפשע, חפים מפשע שלא מחביאים אצלם בבית נשקים, פצצות, שאחרי זה נשלחות על חפים מפשע בשדרות ובאשקלון.

אבל "חפים מפשע" שעושים את כל מה שאמרתי צריך לפוצץ גם אותם, כי הם שותפים לטרור.

הבעיה היא לחפש את ה"חפים מפשע" הנכונים.

שיהיה לכולנו שבת שלום ושקט.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הערה קטנה:

המחבל הוא ממזרח ירושלים כלומר לא נחשב מערבי ישראלי, יש לו תעודת זהות כחולה אבל בלי אזרחות כלומר הוא לא אזרח ישראלי כמו ערבי ישראל אלא תושב ישראלי

פורסם

כדי לעצור את זה צריך שהמנהיגים של הטרור יפחדו. את מי שהולך להתאבד אי אפשר כבר להפחיד.

אולי הם לא מפחדים על החיים שלהם.. אבל לרוב המתאבדים יש משפחה, ילדים ואחים קטנים.. לא חבל שבמקרה יפול איזה טיל בסביבה שלהם אחרי פיגוע שמישהו מבני משפחתם עשה ?

וכמו שאמרו פה, כשהערבים עושים פיגוע, השמאלנים: ":nono: :nono: :nono:", אבל כשימני קיצוני עושה פעולה ישר מאשימים אותו, ומה עשית, מה עוללת ובלאגן ! הערבים רוצחים ורוצחים, לשמאלנים זה נראה דבר אסור, ועדיין הערבים רוצחים. תעברו לגור בעזה אם לא מעניין אותכם. מה יקרה שחס וחלילה מישהו ממשפחה שמאלנית יפגע ממחבל ? (סתם בשביל המחשבה, לא מאחל את זה לאף אחד !!)

אתם חושבים שיש שמאלנים בשדרות ? למה ?

פורסם

יש לו תעודת זהות כחולה והוא רשום בביטוח לאומי, על מה אתה מדבר בדיוק?

חברים, אני לא רוצה להכליל את כל הערבים, יש כאלו שכן רוצים להיות אזרחים מן השורה, ה"בעייתיים" הם כפרים/"מחנות פליטים" במזרח ירושלים (בינהם ג'בל מוכבאר) שמאוד מאוד קיצוניים, יותר קיצוניים מהשטחים, כל ירושלמי יודע לא להיכנס לשם למרות שזה שטח ישראלי ריבוני, ישראלי שנכנס לכפרים הללו, סופו להירצח או להיחטף לשטחים ולהימסר אירגון טרור, כוונו את הGPSים בהגיעכם לירושלים.

8 צדיקים טהורים נפלו חללים על קידוש ה'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...