Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים בבקשה (175/70/13)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני צריך להחליף את הצמיגים באוטו

הלכתי לברר וקיבלתי כמה הצעות, צמיגים פשוטים וצמיגים קצת יותר טובים, מבקש המלצה

הציעו לי KHUMO ב- 200 ש"ח לצמיג

DUNLOP- 270 ש"ח לצמיג

פירלי P400- 250 ש"ח לצמיג

אני יודע שיש הבדל בין הצמיגים וככה גם המחיר, אבל אני רוצה לדעת קודם איך KHUMO? והאם שווה להשקיע יותר ולקבל אחת מההצעות?

הרכב מאזדה סדאן 92

תודה!

פורסם

בלי הדגם המדויק אין אפשרות לתת חוות -דעת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

1. כותבים KUMHO.

2. נראה לי מיותר להשקיע 270 שקל על צמיג 13. (אל תקפצו עליי בענייני בטיחות, לפי דעתי 270 זה יקר מדיי)

3. אני קניתי GT RADIAL ב175 לצמיג. אחלה צמיג, באמת אין לי טענות. (כמובן שאני מדבר על אותה מידה כמו שלך כן)

חכה לעוד תגובות אולי במחירים האלו יש משהו יותר טוב.

פורסם

צמיג kumho , הייתי בוחר, כי זהו המחיר הזול מההצעות ומניסיוני זהו צמיג טוב.

רק זכור לוודא שאתה קונה חדש ,לפי המספר המוטבע על הצמיג.

פורסם

חשוב מאוד לדעת את הדגמים!

אם זה KUMHO אז רק הדגם שנקרא KUMHO SOLUS KR21, אבל הבנתי פה ממישהו שהוא לא במלאי כרגע. יש את הדגמים האחרים שהם KUMHO POWERMAX ו-KUMHO 712 והם צמיגים הרבה פחות טובים, אפילו לא כל כך מומלצים.

מהסקר שוק שעשיתי בנושא ראיתי כי יש שני דמים מאוד מומלצים שהם:

KHUMHO SOLUS KR21

MICHELIN HARMONY

......כל השאר ככה ככה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה כולו צריכים מצמיג במידה כזאת, אין לו ביצועים, רק שיחזיק. ראיתי KUMHO סיניים במידות כאלה שהחזיקו מעמד עד סוף חייהם. לדעתי אתה מגזים, הוא יעשה את הג'וב בסדר, הענין הוא לבחור דגם יותר טוב מ-712 או POWERMAX.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מה כולו צריכים מצמיג במידה כזאת, אין לו ביצועים, רק שיחזיק. ראיתי KUMHO סיניים במידות כאלה שהחזיקו מעמד עד סוף חייהם. לדעתי אתה מגזים, הוא יעשה את הג'וב בסדר, הענין הוא לבחור דגם יותר טוב מ-712 או POWERMAX.

כשתגלה בלוטה בצמיג בעוד חצי שנה אז תתחכם.

פורסם

אצלי יש DUNLOP SP SPORT 490 . עלו 200 לצמיג ואני לא כל כך מרוצה מהם מבחינת האחיזה.

רכשתי אותם ליפי כמה חודשים, הציעו לי באותו מכיר FALKEN תוצרת יפן, אני חושב שאם הייתי לוקח אותם הייתי מרוצה יותר למרות שלא ניסיתי אותם.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אצלי יש DUNLOP SP SPORT 490 . עלו 200 לצמיג ואני לא כל כך מרוצה מהם מבחינת האחיזה.

רכשתי אותם ליפי כמה חודשים, הציעו לי באותו מכיר FALKEN תוצרת יפן, אני חושב שאם הייתי לוקח אותם הייתי מרוצה יותר למרות שלא ניסיתי אותם.

לפי מה שאמרו לי- FALKEN זה מקביל לדאנלופ

פורסם

במידה שלך היה לי ניסיון טוב עם פירלי P-3000.(מיצובישי לנסר)

לדעתי תוכל למצוא מחירים יותר טובים מהאתר הזה:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=50&r=13&a=70&s=175&ar=1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...