Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

המכונית: סיטרואן בירלנגו דגם 2002!

המערכת היא לשמיעת מוזיקה מגוונת (אין ז'אנר מסוים) כדי להנות מאיכות שמיעה טובה ולא בכדי לעשות רעש יותר מדי.

 

הכי חשוב הוא שיהיה לפאנל כניסת AUX כי יש לי אייפון ואני ארצה לחבר אותו למערכת כמובן שיקרא MP3 שיהיה מוכן לשדרוגים כגון חיבור מגבר וסאבוופר בעתיד לשיפור חווית השמיעה (בעתיד)!!!

לא בטוח אם כדאי שיהיה חיבור USB כי השאלה האם חיבור זה יעבוד עם האייפון או לא,

 

וכפי שראיתי בכמה מתפריטי הרדיו דיסקים שישנה יכולת BLUETOOTH: האם זאת אומרת שאוכל לחבר את האייפון למערכת שתשמש כדיבורית? אם כן אז כדאי תהיה אפשרות זאת זמינה בפאנל הנבחר.

 

בקשר לרמקולים אין לי מושג איזה גודל אוכל להתקין במכונית אבל אני יודע שיש מקום לרמקול בכל דלת קדמית ונראה לי שישנם עוד שני רמקולים קטנים באזור הקדמי של המכונית אחד מכל צד! ומה עם טויטרים?

 

את העזרה וההמלצות שלכם אני מאוד אעריך אין לי מישהוא אחר שאוכל לסמוך עליו!!

תודה רבה מראש...

×
×
  • תוכן חדש...