Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת מחירים ועצות לגבי שיפורים קוסמטים לפולו שנת 96' צבע לבן

1. הריפוד גג נפל ויש להחליפו דחוף

2. יש להחליף את הבקליות קידמיות (של האיתות) וצדדיות לשקופות

3. במידה והשיגעון שלי לא ירגע ( :lol: ) אז אני ארצה גם צביעה כללית של הרכב (יש 2 תיקוני פחחות קלים)

4. מגנזיום

מה העלות בערך שך התיקונים האלה?

ומה אתם מציעים לעשות ברכב?

תודה על העזרה!

:-)
פורסם

1. גג בערך 400 -600

2. תשים כבר פנס שלם (לא שני חלקים) שיש בו אנגל אייז

3. זה באמת תלוי אצל מי תעשה בין 2000-6000 (תלוי ברמה)

4. המחיר תלוי במידה ובחברה שתבחר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
היי,

רציתי לדעת מחירים ועצות לגבי שיפורים קוסמטים לפולו שנת 96' צבע לבן

1. הריפוד גג נפל ויש להחליפו דחוף

2. יש להחליף את הבקליות קידמיות (של האיתות) וצדדיות לשקופות

3. במידה והשיגעון שלי לא ירגע ( :lol: ) אז אני ארצה גם צביעה כללית של הרכב (יש 2 תיקוני פחחות קלים)

4. מגנזיום

מה העלות בערך שך התיקונים האלה?

ומה אתם מציעים לעשות ברכב?

תודה על העזרה!

בתור בעל פולו לבנה

2. זה באמת שיפור יפה. גם אני אשמח כמה זה עולה, אולי גם אני אעשה

3. למה צביעה כללית ? המון כסף. מה רע בפוליש רציני ואז ווקס ולשמור על ניקיון האוטו ?

4. אם יש לך את הג'אנטים אלומיניום של הפולו, הם ממש יפים. נקה ושמור עליהם, והם יהיו יותר יפים כמעט מכל "מגנזיום" (אני רואה המון פולואים וסיאטים עם ג'אנטים ממש מגעילים, וחבל.)

פורסם
ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני ראיתי בחולון ב 1500 אנג'ל אייז שכל הפנס הוא יחידה אחת בלי רווח בין איתות,ממש יפה.

אחרי שתסיים את כלהשיפורים צלם את זה תרא לנו מה ייצא.

פורסם

אני מברך אותך על קניית הרכב. נשמח אם תספר לנו מה נסגר עם השריקה ומה מצב הרכב אם בדקת אותו במכון.

כמו כן אני מציע לך להכיר את חבר הפורום מוסך רון כי אתה תבקר אצלו לפרקים עם הרכב הזה במידה ותרצה עבודה מהשורה הראשונה.

פורסם

TOLIKאני ראיתי בחולון ב 1500 אנג'ל אייז שכל הפנס הוא יחידה אחת בלי רווח בין איתות,ממש יפה.

את הפנס הזה אפשר למצוא גם ביד 2

פורסם
TOLIKאני ראיתי בחולון ב 1500 אנג'ל אייז שכל הפנס הוא יחידה אחת בלי רווח בין איתות,ממש יפה.

את הפנס הזה אפשר למצוא גם ביד 2

חיפשתי ביד 2 ולא מצאתי יש מצב ללינק?

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=5&Title=%F4%E5%EC%E5&fromPrice=&untilPrice=

אני עדיין חושב שעדיף לך לקנות ב-tgp שמעתי עליהם רק דברים טובים וכל המוצרים שלהם מחברות גרמניות מוכרות

• תוכן חדש...