Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי פיצוי, אני לא חושב שמגיע לך משהו, אלא אם זה "לפנים משורת הדין" כי לא נגרם לך נזק מהסוג שמישהו יתייחס אליו.

כל האמור לעי"ל הינו לדעתי האישית בלבד.

בברכה

דני

הפתעת אותי,

דני הגזמת, אני מבין אותך כתור בעל מקצוע ואני גם מסתכל מנקודת מבט של המכונאי שטעיות כלאה יכולות לקרות.

אך לא צריך להגזים עם תפיסה זאת ולהקצין אותה, חייבים לפצות את הנפגע לא יכול להיות שהם יוציאו אוטו במצב כזה!

במידה והוא היה עושה את הטיפול במוסך לא מורשה הוא היה יוצא עם חצי מחיר אך מנגד היה לו את החשש שהוא מטפל טיפול לא ראוי.

הבחור בחר לבצע את העבודה במוסך שמתיימר לתת כביכול את הטיפול המקצועי, המסור וכמובן הבטוח ביותר !! לרכבו.

אי אפשר לרקוד על שתי חותונות! גם לקחת מחיר מופקע וגם לתת טיפול מתחת לכל ביקורת.

במידה והתקלה היית קוראת אצלי במוסך, הייתי נותן טיפול 10K הבא על חשבון המוסך!

באמת שקצת אחריות ושיקול דעת היו יכולים למנוע את המקרה!

אל תחזור יותר למוסך זה ועל פי מקרה זה, ניתן ללמוד שהמוסך הרישמי של היבואן הוא לא תמיד הראוי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לבחור לא מגיע פיצוי, ואם כן- סמלי בלבד, כמחווה של רצון טוב מאותו עובד עצמו שטיפל ברכב.

אם היתה נגרמת חלילה תאונה- זה כבר סיפור אחר לגמרי.

לנו נשרף רכב באותו יום שהוצאנו אותו מטיפול 10K בגלל מוסכניק אידיוט ששכח לסגור כמו שצריך את הפילטר דלק.

בגלל שהיה מדובר ברכב ישן והמוסכניק התחנן על נפשו לא תבענו אותו. הוא תיקן את הרכב כמו שצריך כולל צבע למכסה מנוע ומכרנו אותו בגרושים. אם היינו תובעים מישהו שם היה עף על טיל.

תאמינו לי שממש לא נעים שרכב מתחיל לעלות בלהבות כשאתה בתוכו תוך כדי נסיעה בתוך העיר ליד קניון גדול, כשמיכל הדלק מלא לחלוטין.

פורסם

דבר עם היצרן, באמת שאתה יכול לתבוע אותם. בכל זאת יכול היה לקרות לך משהו.

מקסימום תאיים בתביעה, מי יודע אולי תקבל איזה טיפול חינם. קצת צעקות ועוגמת נפש יעשו את העבודה

Polo 2012

פורסם

תפקיד המכונאים וצוות המוסך הוא להגביר את המכירות, ככה זה בכל ענף או תחום. מכונאי שמקבל עבודה צריך לפתוח 7 עיניים ולחפש עוד פגמים ברכב שכדאי לטפל בהם או לתקנם ולידע את הלקוח.

ההמלצה שקבלת לבצע תיזמון היא נכונה ומתבקשת וטוב שהתעוררת בזמן (בזכות אבא שלך) ובקשת צעת מחיר!

לגבי התקלות, אני לא מוצא שום פגם בטיחותי בתקלות שנגרמו לך, חות מהבהלה שלך מדימום המנוע בנסיעה. אמור להיות לך בלמים תקינים, עקב שסתום מגבר הבלם, שכדאי לבדוק אותו והיגוי.

אין כאן מקום לשום תביעה אך היה רצוי מצד המוסך להציע לך פיצוי כלשהו עקב העבודה הכושלת שבוצעה ברכבך, מכתב תלונה ליבואן על המוסך אולי יעזור בנידון.

אגב, אין דינמו ברכבים כבר מספר עשורים, מדובר ברצועת אביזרים או אלטרנטור.

פורסם

בכל בית קפה או פאב שכונתי שנכנסתי אלהים, תמיד כאשר המנה איחרה או שהמלצרית לא הביאה את המנה המבוקשת תמיד קיבלתי איזה פיצוי מסויים.

בין עם זה היה מנה בחינם או קפה ועוגה על חשבון בעל הבית.

לא יתכן שבענף המוסכים טעיות מהסוג המוזכר של "הבחור שכח להדק את הברגים, תאמין לי דביל.. ככה זה חדשים אתה יודע :)" או טיפולים כושלים שגרמו לנזק עקיף ויקר ערך.

כמו שקרה אצלי שהמכונאי המוכשר של VAG שכח לסגור את הפקק של המיכל איבוי והלך ראש מנוע שהביא לי נזק עצום!

אני לא מבין מה יש חסינות לענף המוסכים? טעיות קורות וזה טבעי, אך הייתי מצפה ממוסך מורשה שגובה תשלום שלפעמים יקר ב300% ממחיר השוק לטעיות מינימליות וחסרות משמעות.

הענף חייב להבין שהגישה של "היה מנוע?" נעלם מהעולם! ועל מנת לשפר את תדמית המוסכים יש להתחיל דבר ראשון לשפר את איכות השרות ואופן לקיחת האחריות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...