Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, לי עשו איחוד תיקים על "אי ציות להוראות שוטר", על שוטר אחד שקיללתי ואמרתי לו "לך תזדיין אני לא זז מכאן" ועל שוטרת אחת שברחתי לה כי לא נתתי זכות קדימה להולך רגל והיא רשמה מספר רכב, אז הקלו לי בעונש, אבל זה עלה לי הרבה מאוד כסף.

במקרה של איחוד תיקים על נהיגה בשכרות יש "החמרה בעונש", לא הקלה, הכל הולך הפוך עם החוק הזה, במטרה למגר את התופעה כמה שיותר מהר וכמה שיותר טוב.

ככה שיותר טוב לו פשוט לעזוב את הארץ.

ד"א אם הוא מתכנן להעזר בשרותיו של עו"ד שיכין רק לעו"ד חבילה של 7000-15000 ש"ח, תלוי בעו"ד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תכלס עו'ד יכול להפוך עולמות במקרים כאלו אבל זה הרבה כסף, תלוי כמה הרשיון חשוב לו.

אני מכיר אדם שנהג שיכור, עשה תאונה ונעצר אחרי מרדף שהסתכם במהירות מופרזת בעיר כולל רמזורים אדומים והדין לרישיונו היה החודש שלילה מנהלתית שהוא קיבל במעמד המעצר + על תנאי

שאר העונש היה כסף - הרבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקיצור הוא נדפק חזק,נקווה שלא יהיה כלא\עבודות שירות, המסכן מתגייס עוד חודש

מכירים דרכים להציל את הרשיון דרך שירות כנהג בצבא?

פורסם
בקיצור הוא נדפק חזק,נקווה שלא יהיה כלא\עבודות שירות, המסכן מתגייס עוד חודש

מכירים דרכים להציל את הרשיון דרך שירות כנהג בצבא?

אתה רציני? זה כמו לתת לפדופיל עבודות שירות בגן ילדים.

אני מאוד מקווה שחבר שלך ילך לכלא, ומידע אישי, יש מצב שזה מה שהוא יקבל.

פורסם

נראה לי מופרך עוד יותר שהוא ישרת כנהג בצבא.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כן, לי עשו איחוד תיקים על "אי ציות להוראות שוטר", על שוטר אחד שקיללתי ואמרתי לו "לך תזדיין אני לא זז מכאן" ועל שוטרת אחת שברחתי לה כי לא נתתי זכות קדימה להולך רגל והיא רשמה מספר רכב, אז הקלו לי בעונש, אבל זה עלה לי הרבה מאוד כסף.

במקרה של איחוד תיקים על נהיגה בשכרות יש "החמרה בעונש", לא הקלה, הכל הולך הפוך עם החוק הזה, במטרה למגר את התופעה כמה שיותר מהר וכמה שיותר טוב.

ככה שיותר טוב לו פשוט לעזוב את הארץ.

ד"א אם הוא מתכנן להעזר בשרותיו של עו"ד שיכין רק לעו"ד חבילה של 7000-15000 ש"ח, תלוי בעו"ד.

שאלה קצת סוטה מהכיוון ,אבל במידה והחבר אכן יורד מהארץ הוא יכול להוציא רישיון נהיגה זר?:|

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
נראה לי מופרך עוד יותר שהוא ישרת כנהג בצבא.

למה מופרך? מהיכרות רבת שנים עם המערכת הצבאית, זה התפקיד שהגיוני ביותר שייתנו לו.

הכל שם הפוך :shock:

פורסם

צפוייה שלילה ארוכה של כמה שנים +קנס תלוי גם במעמדו הכלכלי של החבר

מה הכוונה "קנס תלוי במעמדו הכלכלי של החבר"? יכול להיות בגללל שהוא מרוויח פחות , אז הוא ישלם פחות? אין קנס כולל ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני לא רוצה לפתוח סתם נושא אבל יש לי שאלה?

אומרים כשנוהוגים מותר לשתות כוסית אחת ויש חלק שאומרים שאסור בכלל

אפשר לקבל תשובה חד משמעית האם מותר לשתות וכמה

תודה רבה מראש

פורסם

לא הבנתי משהו מסויים

תפסו אותו פעם ראשונה, לאחר חודשיים שוב פעם.

בפעם הראשונה שתופסים אותו לא אמורים לתת לו פסילה מנהליתית ושופט עד תום הפסילה המנהלתית + החרמת הרכב לשישים יום?

אם כך, איך ייתכן שנתפס שוב אחרי חודשיים כי הוא היה אמור להיות הרי בפסילה?

• תוכן חדש...