Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה נהג בשכרות? שתה שני בקבוקים של 330 מ"ל במקום 1?

זה לא נהיגה בשכרות.

בכל מקרה, הולכים ליפול עליו כל כך חזק שהוא אפילו יפחד ללכת אחרי שהוא שותה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא אמר לי שהוא עושה את זה כי השוטרים אמרו לו שככה יקלו עליו

אותם שוטרים גם יגזרו עליו את העונש?

אז הם אמרו ...

אני חשוב שהעונש המינימלי על נהיגה בשכרות היא שנתיים, אלא אם יש "נסיבות מיוחדות" אותן צריך הנאשם להוכיח.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

היי, את חבר של אחותי תפסו "נוהג בשכרות", הוא היה אחרי 330 בירה + איזה שוט של משהו לא ידוע.

החרמת רכב ל30 יום + שלילה 30 יום, את הרכב שחררנו מהחרמה לפני תום 30 יום (אין לי מושג איך זה קרה), הרשיון חזר אחרי 30 יום עד למשפט, שנגרר ונגרר ונגרר, בסוף יצא לו 9 חודשים + שעות של"צ (לא יודע כמה שעות).

העונש המקסימלי זה שנתיים, לא מינמלי.

לגבי הרשיון בארץ זרה:

אני לא בטוח, אבל ככל הנראה שלא תהיה האפשרות להוציא רשיון בארץ זרה, מהסיבה שהבחור יחשב כתייר ולא כאזרח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, את חבר של אחותי תפסו "נוהג בשכרות", הוא היה אחרי 330 בירה + איזה שוט של משהו לא ידוע.

החרמת רכב ל30 יום + שלילה 30 יום, את הרכב שחררנו מהחרמה לפני תום 30 יום (אין לי מושג איך זה קרה), הרשיון חזר אחרי 30 יום עד למשפט, שנגרר ונגרר ונגרר, בסוף יצא לו 9 חודשים + שעות של"צ (לא יודע כמה שעות).

לגבי הרשיון בארץ זרה:

אני לא בטוח, אבל ככל הנראה שלא תהיה האפשרות להוציא רשיון בארץ זרה, מהסיבה שהבחור יחשב כתייר ולא כאזרח.

תודה על התשובה:-).

עכשיו אתה אומר שנתיים זה המקסימלי? גם לנהג חדש למשל ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

בעקרון אין כזה דבר "מקסימלי", תמיד אפשר לסטות מהחוק בטענה למקצוע שבו עוסקת אמא של הבחור שנתפס בעבירה ועוד כל מיני סיבות ותירוצים, אבל זה המקובל בחוק, ומסביב לזה מזיזים את העונש לכל אחד ואחד בהתאם לעבר שלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא הבנתי את פשר הסמיילי בהודעת הפתיחה שלך.

הוא חבר שלך לא? מה אתה שמח לאיד?

אין טעם שתיכנס פה לפרטים מדוייקים. אף אחד פה הוא לא עו"ד ולא שופט.

תגיד לחבר שלך לשכור עו"ד במיידי, והעו"ד כבר יסביר לו בדיוק מה כדאי לו לעשות, האם לאחד תיקים,ומה הוא צפוי לקבל.

פורסם
בעקרון אין כזה דבר "מקסימלי", תמיד אפשר לסטות מהחוק בטענה למקצוע שבו עוסקת אמא של הבחור שנתפס בעבירה ועוד כל מיני סיבות ותירוצים, אבל זה המקובל בחוק, ומסביב לזה מזיזים את העונש לכל אחד ואחד בהתאם לעבר שלו.

בהחלט יש דבר כזה מקסימלי. וזה גם מעוגן בחוק.

לכל עבירה יש עונש מקסימלי שאפשר לתת בגינה.

על שוד לא תקבל את אותה תקופת מאסר כמו על רצח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השנתיים הם מינימום!!! רק בית המשפט פשוט רחמנים בני רחמנים כמו במקרה הזה (מקרה נוסף בו למרות שקיים עונש מינימום של שנתיים פסילה בפועל, 4 חודשי פסילה לנהג בעל 27 הרשעות קודמות שנתפס שיכור)

אז, לצערי הרב, לחבר יש אולי סיכוי לצאת עם רישיון אחרי כמה חודשים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
מה הכוונה "קנס תלוי במעמדו הכלכלי של החבר"? יכול להיות בגללל שהוא מרוויח פחות , אז הוא ישלם פחות? אין קנס כולל ?

יעקב

לדוגמא, לחייל לא יטילו 20000 שקל קנס, אבל לאיל נדל'ן יתנו אפילו יותר מזה בהינד עפעף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה זה נהג בשכרות? שתה שני בקבוקים של 330 מ"ל במקום 1?

זה לא נהיגה בשכרות.

בכל מקרה, הולכים ליפול עליו כל כך חזק שהוא אפילו יפחד ללכת אחרי שהוא שותה.

לאחר בקבוק בירה אחד, אתה כבר נחשב לנוהג תחת ההשפעה, 2 בקבוקים מכניסים אותך כבר לערכי אלכוהול גבוהים בדם.

אולי בעינך זו לא נהיגה בשיכרות, השוטר שיתפוס אותך יחשוב אחרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תכלס,

עדיין לא נראה לי שמגיע לו לשבת בכלא

למה לא?

זה לא נראה לך פשע חמור לנהוג במצב לא ייציב? שיקול דע מוטעה, אומדן מרחק לקוי וכו'.

מעדיפה אותו בכלא ומאחורי סורג ובריח מאשר משפחות שלמות ייחרבו.

הוא נתפס כבר פעם אחת על אותה עברה, לא חושבת שמשהו מרתיע אותו מלבצע אותה שוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...