Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 שנת 2000 - 55K צריך עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר 120 אלף קילמוטר והוא יד רביעית, במצב פנימי וחיצוני טוב, כל הטיפולים במוסך מורשה.

האחזקה של הרכב יקרה? (מנוע 1.6)

אני בן 18.

יש ירידת ערך בגלל העבודה שהרכב יד רביעית? אם אני אקנה אותו אני אהיה יד חמישית, יש סיבה לפחד מזה? (במכירה עתידית)

הבנאדם מוכן לרדת עד 1-2 אלף שקל מתחת למחירון - ל 53 אלף בערך.

שווה ללכת על הרכב?

פורסם

, תיקח את הרכב לבדיקה , ומשם נתקדם בליקוים שימצאו . האוטו לא זול באחזקה ובטח שלא בטיפולים ,

אבל שיהיה המון בהצלחה ואתה תהנה מהרכב !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

שנת 2000 משמע הרכב על הכביש כ9 שנים.

יד רביעית לאוטו כזה זה לא מאוד נורא. ואפילו בגדר הסביר.

הקילומטראז' גם לא גבוה במיוחד.

אתה טוען שהרכב במצב טוב פנימי וחיצוני, והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה.

קח את האוטו לבדיקה, לפי הממצאים תחליט.

אם שווה לך לשלם על האוטו 53 אלף שקל - תשלם.

אם לא - תגיד לבעל הרכב כמה כסף אתה מוכן לשלם ותראה אם הוא מתגמש.

יתגמש? תקנה.

לא יתגמש? אל תקנה ושיהיה לך בהצלחה במציאת רכב אחר.

בניגוד למה שרושמו, האוטו לא מאוד יקר בטיפולים (אלה אם כן יש תקלה חריגה) ולא יקר בהרבה מגולף מבחינת אחזקה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שנת 2000 משמע הרכב על הכביש כ9 שנים.

יד רביעית לאוטו כזה זה לא מאוד נורא. ואפילו בגדר הסביר.

הקילומטראז' גם לא גבוה במיוחד.

אתה טוען שהרכב במצב טוב פנימי וחיצוני, והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה.

קח את האוטו לבדיקה, לפי הממצאים תחליט.

אם שווה לך לשלם על האוטו 53 אלף שקל - תשלם.

אם לא - תגיד לבעל הרכב כמה כסף אתה מוכן לשלם ותראה אם הוא מתגמש.

יתגמש? תקנה.

לא יתגמש? אל תקנה ושיהיה לך בהצלחה במציאת רכב אחר.

בניגוד למה שרושמו, האוטו לא מאוד יקר בטיפולים (אלה אם כן יש תקלה חריגה) ולא יקר בהרבה מגולף מבחינת אחזקה.

תודה רבה, ההאודי שלך מדהימה ד"א.

פורסם
חח הגיפ שלי לא רואה תאוטו שלו :)

סתם בציניות AUDI אחלה אוטו

חתיכת ילד מתלהב ,יש סיבה שאתה דוחף לכל שירשור את הג'יפ שלך?

נקודה נוספת, קשקשן קטן- אתה מודע לכך שכל אחד בפורום יכול לקרוא את כל ההודעות וכל הנושאים שאי פעם פתחת? מלבד העובדה שאתה לא מסוגל לחבר שתי מילים יחדיו בכדי ליצור משהו שמתחיל להישמע כמו משפט, ישנם "אי סדירויות" בנוגע לרכבים שברשותך... זה לא שממש איכפת לי, או למישהו מהפורום שאתה מז^%ן את השכל כל הזמן מכיוון שאף אחד (אני מקווה) לא לוקח ברצינות שום דבר שאתה ממציא על סמך ניסיונך העשיר בעולם הרכב, העיניין הוא שאתה עולה על העצבים עם ההיערות המפגרות האלו. אני נהניתי לקרוא את כל ההודעות שלך. ממליץ בחום :loco:

פורסם

אני חושב שאני יורד מהאודי הזאת, הבנאדם לא עשה בדיקה במכון מורשה אלא במוסך, משהו חאפרי, הוא טוען שהרכב היה של דקל קינן, וזה ממש לא מעניין אותי, בעיקרון הבנאדם נראה חאפר ביותר, המכונית שמורה מאוד מבפנים אבל מבחוץ הטמבונים גמורים, הוא צבע אותם כבר והרווחים בין הטמבונים לשאר הפח לא שווים לכל האורך, מה גם שיש מכה בצד ימין ליד הפנס, ועדיין בעל הרכב טוען שהכל מושלם.

אני הולך לראות היום רכב אחר, שנת 2000 מנוע 1.8, הבנאדם דורש מתחת למחירון (54-55 אלף)

הוא מתחייב על השסי, יד 3 (יד 2 של אחיו) אבל הרכב עבר 155,000 קילומטר, נשמע לי המון, עד לפני שנה הוא היה מטופל במוסך מורשה, הבנאדם טוען שהרכב במצב טוב מבחינה חיצונית ופנימית.

מה אתם אומרים? כדאי ללכת על הרכב או שהקילומטר מהווה בעיה באמת?

פורסם

שהיא בעצמה לא זולה במיוחד...

porsche 914,2.0,1970

פורסם

הביטוח של הרכב יקר מאוד, הטיפולים ממש לא. (במידה ואתה לא מטפל במורשה כמובן)

תקלות- סך הכל הרכב אמין מבחינה מכנית.

גם התיבה האוטומטית מחזיקה יפה מעמד בגירסת ה1.6 מעל 200K קילומטר.

יש לה לפעמים בעיות עם ה ABS, במידה וצריך להחליף מחשב העסק לא זול בכלל.

רוב החלקים הם זומים עד זהים לחלקים של גולף ככה שבמידה וזה לא חלק ייחודי לאוודי המחיר לא בשמיים (אבל גם לא זול)

חלקי מרכב יקרים מאוד.

בעייה נוספת היא שהריפוד בגג ובסאן רוף צונח, תיקון של 500-1000 ש"ח.

טסט יקר עקב קבוצת שימוש גבוהה בזמן קניית הרכב.

יש לפעמים בעיות חשמל מעצבנות, חלונות "נופלים" (בעייה ידועה בVAG) ניתקלתי בלא מעט אקזמפלרים שהתצוגה בלוח שעונים (שעון,מצב הגיר) נימחקים ואין בררה אלא להחליף את כל הלוח.

סך הכל רכב ממולץ מאוד ואני אישית מאוד אוהב אותו.

שיהיה בהצלחה בקנייה!

פורסם
הביטוח של הרכב יקר מאוד, הטיפולים ממש לא. (במידה ואתה לא מטפל במורשה כמובן)

תקלות- סך הכל הרכב אמין מבחינה מכנית.

גם התיבה האוטומטית מחזיקה יפה מעמד בגירסת ה1.6 מעל 200K קילומטר.

יש לה לפעמים בעיות עם ה ABS, במידה וצריך להחליף מחשב העסק לא זול בכלל.

רוב החלקים הם זומים עד זהים לחלקים של גולף ככה שבמידה וזה לא חלק ייחודי לאוודי המחיר לא בשמיים (אבל גם לא זול)

חלקי מרכב יקרים מאוד.

בעייה נוספת היא שהריפוד בגג ובסאן רוף צונח, תיקון של 500-1000 ש"ח.

טסט יקר עקב קבוצת שימוש גבוהה בזמן קניית הרכב.

יש לפעמים בעיות חשמל מעצבנות, חלונות "נופלים" (בעייה ידועה בVAG) ניתקלתי בלא מעט אקזמפלרים שהתצוגה בלוח שעונים (שעון,מצב הגיר) נימחקים ואין בררה אלא להחליף את כל הלוח.

סך הכל רכב ממולץ מאוד ואני אישית מאוד אוהב אותו.

שיהיה בהצלחה בקנייה!

תודה רבה, נקווה לטוב.

פורסם

אני חושב שאני יורד מההאודי :roll:,

אני צריך ללכת על משהו יפני, כמו הונדה סיויק שנת 2001, במצב סביר מבחינה חיצונית, לא יותר מדי ידיים ולא מעל 120-140 אלף קילומטר.

• תוכן חדש...