Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסר איביזות400-500כ"ס באירופה שבנויות להתחרות במסלול ועדין עם הנעה קידמית.

אבל תתחיל להכפיל\לשלש תסכום שלך כדי שהיה טעם בכלל לקשקש על הנושא.

פורסם
האם מדובר פה על חליל NAY/NEY שהינו כלי נגינה שמשמש בעיקר את המצרים והעירקים ומוכר כ 5000 שנה במזרח התיכון ?

זה לא חליל, מדובר פה "בצינור" שהוא יצטרך לספוג על עלות הסבת האיביזה להנעה כפולה. וזה וואחד צינור :shock:

יוגב

פורסם

נא להפסיק לצטט הודעות שלמות ללא סיבה

בגירה

אל תקח את זה קשה בן

פשוט אתה זורק לי משפטים בלי לדעת

אז עדכנתי אותך

אני פשוט לא אוהב כשמנסים להתנשא ובמקום להשאר עם הנושא עוברים למי אני מה וכמה..בלי לדעת עליי כלום!

מעריך שניסית לעזור למרות שלא מצאתי הרבה קשר בין דברייך לנושא

פורסם

באופן הכי פרקטי - חפש גולף 4MOTION או ליאון מושבתת, קנה אותה, ובצע את ההתאמות.

מה זה אומר מבחינתך?

קנייה של רכב שלם מושבת

פירוק כל מערכת ההנעה כולל מחשבים \ חישנים [זה לא CJ שהכל זה ברזלים - מדובר ברכבים עם חיישנים מפה ועד אחר כך]

הבנה של מה הולך לאן ואיפה

אחר כך על האוטו שלך -

אתה מפרק כל מה שצריך - סרנים \ מתלים \ פליטה - הכל

ואז מתחיל המשחק האמיתי בלהתאים את הכל.

עכשיו כל זה - כמו שאמרו לפני - לא ריאלי ולא כלכלי.

לא תוכל לאשר את זה בחיים באופן חוקי

בקיצור- מדובר ברעיון נחמד בתור פרוייקט המחשת יכולות של סדנא אבל לא חושב שכאדם פרטי מישהו יפיק מזה תועלת.

ועוד דבר אחרון שאני לא מבין - אם אתה כבר עכשיו סובל מההתנהגות המחורבנת של האוטו ומהעדר היכולת של להוריד את הכוח לכביש - מה הטעם בלהחליף טורבו? אתה רוצה יותר כוח?

רון.

-בניכר, על פונטיאק G6, הרבה כוח והנעה קדמית, חבל שאין לי פה פיאט פונטו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ורק לי כל הזמן עוברת בראש התמונה של דרייבשאפט מסתובב באמצע הספסל האחורי כי הרכב לא מגיע עם תעלה מתאימה :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אי אפשר להתאים איביזה להנעה 4X4, גם לא בגלל מבנה השילדה, גם לא כי היא מגיעה עם גיר 5 הילוכים ולא O2M של 6 הילוכים, גם כי המתלה האחורי שונה מגולף\לאון, אפילו רגילות, וגם כי בכל VAG 4X4 יש מתלה רב חיבורי שונה לחלוטין מהשאר, ואין מקום להשתיל אותו על השילדה, כמו גם אין מקום למערכת ההאלדקס הגדולה והכבדה מאד (עוד 140 קילו).

בשביל מה 4X4 ? כמו שאמרו, לך תשפר התנהגות ע"י סט מתלים, יש איביזות נהדרות, אם אתה לא מסתדר עם הנעה קדמית ו 150 כ"ס, לך תעשה קורס נהיגה מתקדמת

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אוקיי, תודה לכולם על העזרה :-)

זה היה יכול להיות רעיון נחמד אבל כנראה שהפעם כמו ב11 הדיברות של מוטי, כבר יותר ישתלם להביא רכב שנוצר 4X4

וגם יותר ריאלי.

ושוב, הרכב לא 150 כ"ס הוא 220-230 +-, זה אולי לא מפלצת אבל זה מספיק בשביל להרגיש את המגרעות של הנעה קידמית

אין פה שום קשר לנהיגה מתקדמת, או לכמה אני מכיר את הרכב שלי.

את הצמיגים החלפתי בעבר לעבים יותר אבל בפניות זה לא ממש עזר וגם לא בהאצה.

פניתי אל TGP ליד הבית שלי ברעננה, הציעו לי קיט (בולמים קפיצים וכו') בסביבות 5-6K

ודבר אחד אחרון, לbenj ובגירה.

לא התכוונתי לעצבן אותכם או משהו למרות שאני יודע שזה היה די קל מאחר וזה חשבון חדש שנפתח עקב נקודות.

עובדה שבחשבון הקודם לא הייתה עליי אפילו תלונה אחת והדבר היחיד שקיבלתי זה עזרה ותמיכה מכולם פה (כל שרשור 4 עמודים לפחות), כנראה שהחשבון הזה עושה רושם רע :|

פורסם

תומר מה קורה

חס וחלילה אני לא איזה קדוש ולא הרגזת אותי בכלל, אנחנו לא ילדים

עובדה שכששפכת קצת אור על הנתונים גם התגובות היו ענייניות יותר

ולכיוון הפרקטי, כמי שמכיר את ה"בעיה" שאתה מדבר עליה- הפתרון הטוב ביותר הוא בולמים קפיצים ואני הייתי ממליץ לך לפנות לGI-DUB אני התרשמתי מהם מאוד לטובה, מה גם שהם מתעסקים רק עם המכוניות הללו

מבחינת כח, האיביזה שלך בהחלט חזקה רק חסר לה ויסוט

אני הייתי שם גם אינלט

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

H&R - חברה (גרמנית, אם איני טועה) ידועה ומוכרת.

ואני מסכים עם בן ועם פול בוסט - אינלט וקורס נהיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אינלט יעשה לך רק טוב.

צינור רגיל מתכווץ בגבוהות.

ממליץ בחום...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

השילדה אכן נחותה יותר בכללי- שילדה של הפולו ולא של הגולף.

אך הרכב קל יותר ובסכום הגיוני בהחלט הבעיה הופכת לקטנה בהרבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...