Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת הבוקסות לא מחייבת לחלוטין כיוון פרונט .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

איך החיישן "התברר כתקין" שאצלי היתה בעיה בלמבדה איפוס של התקלה היה מעלים אותה לפעמים לכמה שעות ולפעמים לכמה ימים אבל בסוף היא היתה חוזרת, אני ממליץ לך עוד שבוע לעשות סריקת תקלות שוב ולראות מה הולך שם

פורסם

לא הייתי שם אז אני לא יודע בדיוק מה היה.

רק הצקתי להם בטלפון כשהרכב היה שם.

ברור לי שאם באמת היתה תקלה אז היא גם תחזור מתישהו.

בינתיים אני רוצה להאמין ולקוות שזה נגרם ממצבר גמור לגמרי.

כל הדברים האלה התחילו אחרי שהרכב ,שהיה עם מצבר דיי חלש , עמד 5 ימים בלי הנעה.

אם היא תחזור, נחליף חיישן. בינתיים יש לי זמן לחפש מקורי במחיר נוח ב EBAY / מקום אחר.

ובקיצור, זימברו אותך במחיר. למה לא הלכת לרון?

כי הרכב בצפון ולמשפחה שלי אין סבלנות לחכות יומיים שאני אבוא לקחת את האוטו , חוצמזה הם חייבים לעשות הכל במורשה - מין חיידק כזה.

בנוסף ידידי, לא זימברו כאן אף אחד במחיר, החלקים עלו כמו אצל רון והעבודה 50 אחוז יותר יקר. זה כל ההפרש.

אם היו רוצים לזמבר, היו תוקעים מחיר על הבוקסות ומחליפים חיישן חמצן בכל מקרה.

אגב, יש אחריות שנתיים על התותבים (מקוריים).

פרסמתי את המחירים לידיעת חברי הפורום, ועל מנת לעזור להם לקבל מושג בעתיד בטיפול בבעיות דומות ואני לא מחפש לקבל תגובות כמו : פראייר או לא פראייר, כי לא אני שילמתי אותם.

תודה וסופ"ש נעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
החלפת הבוקסות לא מחייבת לחלוטין כיוון פרונט .

רון בעיקרון כמובן שאתה צודק, אבל רכב שנסע אין לדעת כמה זמן עם בוקסות גמורות. קיבל לא מעט רעידות בכל מערכת הפרונט שלו ואין לדעת מה יצא מכיוון שם - אי לכך ובהתאם לזאת כיוון פרונט רצוי ולא מזיק לחלוטין !

מה גם שזה תלוי איך מפרקים את התפוחים בעת החלפת הבוקסות, אם מפרקים מהבורג של התפוח לא צריך כיוון פרונט, אבל אם מפרקים מהשלשיית ברגי 13 שמחברים את התפוח למשולש אז בהחלט צריך,

פורסם
עפ"י התאור שלה, לקח לה זמן עד שהרכב הניע, ולאחר מכן הוא מעט גמגם ונדלקה הנורה כפי שמתוארת בצילום מספר הרכב.(דולקת קבוע בצבע צהוב)

הבעיה חזרה בהנעה נוספת היום בערב.

הרכב הוא פולו שנת 2003 מנוע 1400 מדגם BBY , גיר אוטומטי עם כ80 אלף ק"מ.

מטופל בחברה בלבד. סתם בשביל הרקע: לאחרונה הוחלף סליל הצתה (לפני מספר חודשים) ומאוורר מנוע.

תודה.

מה אתה רוצה ממנה? זה פולו הרי.... תרכיב לה ספורטיבה, זה כל הסיפור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
קודם כל אני שמח שאתה שמח.

דבר שני, שמתי לב שהמחיר של המצבר ירד ל -680, אז זה אומר שנגמרה החגיגה של יצרני המצברים ?

המחיר הינו 690 + מע"מ מה שמעמיד אותנו על 800 ש"ח.

מכיוון שזהו מצבר VOLTA שאני אישית לא מחבב, ומכיוון שנראה לי שאפשר להשיג אותו במחיר טוב יותר,

אול לחילופין במחיר זה להשיג מצבר טוב יותר כגון :VARTA או סימנס, עשיתי סיבוב אתמול בכמה חנויות בתל אביב,

אוטודיפו בבני ברק ועוד כמה חשמלאים ליד אוטו דיפו,

והכי זול שראיתי את המצבר הזה הוא ב850 ש"ח.

ככה שבמקרה זה, צ'מפיון ניצחו במחיר.

(תכף יבוא עתיד ויספר לנו שהוא קונה את זה באיזה כפר ערבי ב400 שקל, אבל זה לא נחשב :) )

עקרונית, אפילו המצברים הזולים בלי שם שמוכרים אוטו דיפו , מגרדים את ה1000 מלמטה , ככה שהחגיגה עדיין בעיצומה לצערי, למרות שמחירי העופרת ירדו לאחרונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל צודק. הלכתי היום לאוטו דיפו ועברתי ליד מדף המצברים. לא יאומן , מחירים של 1000 , 1200 , 1300 שקל.

על מה ולמה? אני אומר לכם הסינים האלה גורמים לאינפלצייה עולמית ובהכל.

• תוכן חדש...