Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידע שיש בידי נכון לעתה:

שם הנהג הפוגע

תעודת הזהות של הנהג הפוגע.

שם היישוב שלו והמיקוד.

סוג המשאית וצבעה.

מספר הטלפון של סוכן הביטוח שלו (מסרב למסור פרטים נוספים).

שם העד.

מספר טלפון של העד.

רקע הנהג הפוגע:

ממוצא בדואי, גר כנראה בנגב, אין טלפון רשום על שמו.

סוכן הביטוח שלו לא מוסר שום פרט נוסף.

איך מאתרים את הבן בליעל הזה?

שווה לערב חברת חקירות כפי שאוסקר המליץ?

ההפסד הוא בגין העדר תביעות ל3 שנים + השתתפות עצמית.

כל מי שיכול לעזור לי שיפנה אליי במייל [email protected]. או שיציג הודעה בשרשור זה.

התאונה קרתה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק.

לפני שהמשאית התנגשה בי, היא התנגשה בוולבו חדשה. במקרה הזה, בעל הרכב נעצר והוחלפו פרטים. לאחר כמה עשרות מטרים, הוא התנגש ברכב שלנו ונמלט. עד ראייה מסר לנו את מספר הרישוי - בעזרתו השגנו את שאר הפרטים במשטרה.

לא הצלחנו להשיג פרטים לגבי בעל הרכב השני שנפגע (ב2 המקרים אין נפגעים).

פורסם

אני לא מבין את הדילמה. הנהג ברח? בתאונת "פגע וברח" , שהיא עבירה פלילית, אמורה המשטרה לרדוף אחרי הנהג הפוגע, או לפחות אחרי כלי הרכב ובעליו. למה אתה צריך לעשות את ההתרוצצות הזו?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אלו הפרטים היחידים שהמשטרה נתנה לי.

המשטרה לא יכולה לעשות שום דבר נוסף משום שאין נפגעים במקרה הזה ולכן זה "אמור להסגר בהחלפת פרטים ועירוב הביטוח".

פורסם

אתה בטוח שלא כואב לך הצוואר עכשיו?

לפעמים כואב רק אחרי כמה שעות או ימים....

אה...נזכרת?? כואב פתאום???

מזל טוב!

יש נפגעים בתאונה הזאת.:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תפעיל את הביטוח .

בישביל זה אתה משלם לו. את ההשתתפות אצמית אתה אמור לקבל בחזרה.

אלא אם אתה מוכן להמשיך לנסוע עם הפגיעה בלי לתקן.

.

אני לא יודע מה חומרת הפגיעה. אם זה עולה כמה מאות בודדות תשקול תיקון על חשבונך כדי לחסוך הנחה על העדר תביעות.

אם למשאית אין ביטוח (שמאוד יכול להיות לפי תמונת המצב) תצטרך לתבוע את הנהג על ההשתתפות במקביל לתביעה של חברת הביטוח שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה בטוח שלא כואב לך הצוואר עכשיו?

לפעמים כואב רק אחרי כמה שעות או ימים....

אה...נזכרת?? כואב פתאום???

מזל טוב!

יש נפגעים בתאונה הזאת.:arrow:

שכחתי פרט חשוב ביותר, התאונה נגרמה כאשר הרכב שלי חנה. את הפרטים על הרכב הפוגע קיבלתי מעובר אורח שהיה אדיב מספיק להשאיר לי פתק על השמשה עם פרטי הרכב הפוגע.

הרכב השני גם חנה, אך בעל הרכב היה צמוד לרכב, לכן בפעם הראשונה הוא עצר. משום שאנו לא היינו ברכב - הוא נמלט. לא לפני שנרשמו פרטיו על ידי עד ראייה. אשר לא היה עד למקרה הראשון (לפרטי פרטים).

תפעיל את הביטוח .

בישביל זה אתה משלם לו. את ההשתתפות אצמית אתה אמור לקבל בחזרה.

אלא אם אתה מוכן להמשיך לנסוע עם הפגיעה בלי לתקן.

.

אני לא יודע מה חומרת הפגיעה. אם זה עולה כמה מאות בודדות תשקול תיקון על חשבונך כדי לחסוך הנחה על העדר תביעות.

אם למשאית אין ביטוח (שמאוד יכול להיות לפי תמונת המצב) תצטרך לתבוע את הנהג על ההשתתפות במקביל לתביעה של חברת הביטוח שלך.

הביטוח בינתיים יכסה את הנזק.

מחר הרכב ייכנס למוסך מורשה ביחד עם שמאי. להחלפת הטמבון הקדמי + כנף צד קדמית. שווי החלקים הוא 10k עוד לפני שנבדקו שאר מכלולי הרכב ואפשרות לירידת ערך.

ההשתתפות העצמית היא 1700 ש"ח וב3 השנים הבאות אפסיד את הנחת העדר התביעות, עניין לא זול כשמדובר בהונדה חדשה.

אין לי שמץ, איך להביא את האדם הזה לדין. הוא גר באיזה אוהל, ואין עליו רישומים בשום משרד ממשלתי למעט שם היישוב, תעודת הזהות שלו, והשם שלו.

מה עוד יש לעשות?

ממי אקבל את הכסף שאני אפסיד?

פורסם

בשביל מה יש לך סוכן ביטוח?

תן לו את הפרטים - הוא כבר ישבור את הראש, וחברת הביטוח שלך תתבע את חברת הביטוח שלו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לו רק ביטוח חובה.

אבל עדיין יש כאן השתתפות עצמית. ובמידה והביטוח לא יצליח לאתר אותו, זה יחשב כאילו הפעלתי את הביטוח ואני אאבד את הנחת העדר תביעות.

פורסם

אתה יכול תיאורטית לתבוע אותו בבימ"ש לתביעות קטנות.

הבעיות הן:

1. אין מודיעים לו על התביעה? אני לא בטוח שמספיק לשלוח לו דואר רשום, יכול להיות שצריך להגיע אליו אישית.

תברר עם עו"ד בנקודה הזו.

2. הרבה בזבוז זמן על הפרוצדורה, ייתכן שתיאלץ להגיע מספר פעמים.

3. אפילו אם תקבל פסיקה לטובתך - בהצלחה בגביית הכסף מאיזה בדואי שגר באוהל. תיאורטית הוצל"פ אמור להיות מסוגל לגבות בשבילך חובות כאלו אבל זה לוקח להם הרבה זמן גם עם חייבים יותר "קלים" ויכול להיות שבמקום לקבל 10K במזומן יהיה איזה הסדר שתקבל 50 שקל לחודש בעשרים שנים הקרובות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צר לי לאכזב ולומר, אך פגיעות של נהגים בדואים ברכבים ישראלים בדרך כלל נגנזות והולכות לאיבוד מכיוון שמאד קשה לאתר את הנהג שאינו גר ביישוב מסודר, אלא בפזורות שבנגב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...