Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T AMP ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואו עדין אבל לא הבנתי באמת למה זה יכול להיות יעיל ואיך יש לזה בטריות

זה אפשרי להגביר איתו טויטרים איכותיים? אני מתכוון להגביר את שלי על ST60 זה יכול להוות תחליף זול יותר?

ג'ובני

פורסם

15 rms in 8 ohm. Half of that in 4. I dont think you can hope for reasonable results from a woofer. Car audio woofers need to work much harder then in a home because they play in infinite baffle - doors. There wont be any bass .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אוקיי פשוט יצר החיסכון התריע,עוד מישהו חושב שלא כדאי למצוא תשובה במגבר הזה כתחליף לגברה לטויטר?

פשוט נראה לי מוזר הקטנצ'יק הזה

ג'ובני

פורסם

תראה, הת'רד ישן והוקפץ לאחרונה. אני כבר עברתי הלאה לדברים אחרים אבל ה T AMP יושב אצלי בבית ללא מעש, אם אתה רוצה לשמוע אותו על זוג טוויטרים בוא קח/תבדוק, מה כבר יכול להיות ?? אני מבטיח לך ש 15 וואט שלו זה לא חלש בכלל, השאלה היא האם זה לטעמך..

אם אתה רוצה קצת חומר קריאה, הרי לך ביקורת מ 6MOONS שנחשב לאתר הביקורת המוביל לסטריאו HIGH END (הביקורת היא על הדגם החדש, אבל ההבדל עיקרו בחיבורים וברמת הגימור - שים לב למה מחברים אותו ותבין..)

http://6moons.com/audioreviews/sonicimpact2/t2.html

יש גם מחליף עם צ'יפ חזק יותר מדגם 2020 שמוציא 20W - הנה ביקורת על ההבדלים:

http://www.tnt-audio.com/ampli/tripath_amps_e.html

...CASKA for life

פורסם

נראה מעניין מאוד - אני בטוח שלטוויטרים הוא יהיה יותר ממספיק,

השאלה איך יצור קטן שכזה ירים מידים למשל שמנגנין מ200 הרץ עד 8 קילוהרץ.

האם הוא רגיש ללולאות הארכה או לא.

בוא נאמר שאם אני אי פעם אצטרך לחסוך במקום - זו בהחלט אופציה הולמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נאמר שאם אני אי פעם אצטרך לחסוך במקום - זו בהחלט אופציה הולמת.

הולמת בהחלט אדי,אני רק רוצה לדעת אם הטויטר שלי ישמע בדיוק כמו שאני אשים לו ST60 והרי חסחתי לי 1500 ש"ח

מה נשמע אז מה חושבים? אפשרי שנרגיש שינוי בגוון? הרי אמרנו שלהחזיק טויטר לא תיהיה לו בעיה,במיוחד טויטר של 1.1 איטנש.

אז מה אומרים?

ג'ובני

פורסם

לי יש T-AMP מהדור הישן יותר(שנתיים),

אני השתמשתי בו ברמקולים הבייתים שלי,

עקב הספק נמוך הוא לוקה בחסר בתחום התחתון. אבל בגבוהים הוא עשה עבודה נהדרת,

לפי דעתי בתצורה של BI-AMP הוא יעשה עבודה נהדרת :-o

פורסם

פה בארץ? מזה לא הצלחתי להבין יש שם כמה דגמים.

שלושה ליתר דיוק מה סדרת טופינג היא מובילה?

זה כמו שיש לך נימי?

אוקי עריכה HLLY וLEPAI קצת יותר חזקים, ההספקים מאד גבוהים,אבל איך לעזאזל מחברים את זה לרכב?

ג'ובני

פורסם

ה HLLY הראשון וה TOPPING מתאימים לשימוש ברכב. הם עובדים על 12V ולא בעיה להתאימם לעבודה ברכב (ברכב הם יעבדו קצת יותר חזק - 14V.. )

...CASKA for life

פורסם

אצלי קיבל כח ממטען של מכשיר קשר 13.8V ללא בעיה, אולי התחמם קצת.. -ייתכן ויהיה צורך במאוורר של מחשב לפיזור החום.

...CASKA for life

פורסם
הולמת בהחלט אדי,אני רק רוצה לדעת אם הטויטר שלי ישמע בדיוק כמו שאני אשים לו ST60 והרי חסחתי לי 1500 ש"ח

מה נשמע אז מה חושבים? אפשרי שנרגיש שינוי בגוון? הרי אמרנו שלהחזיק טויטר לא תיהיה לו בעיה,במיוחד טויטר של 1.1 איטנש.

אז מה אומרים?

אין דבר כזה בדיוק כי הST60 בכל זאת חזק יותר, יש לו קרוסים אחרים, יחס אות לרעש אחר.

יכול להיות שהT-AMP על טוויטרים דווקא ישמע לך איכותי יותר, אתה צריך לנסות בכדי לענות על השאלה הזאת.

אני יכול לאמר לך בלב שלם שבמערכת ברכב הפרטי - הסוני XM הפצפון הזה עושה פלאים לטוויטרים.

אני מאמין שאם אני באמת ארצה לחסוך מקום, אני אביא TAMP כזה ואגביר עליו או את הטוויטרים או את המידים - כי מנסיון, הסוני XM גם עובד בצורה פנטסטית על המידים (CDM) - אז למה שהTAMP לא יוכל להם? 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...