Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T AMP ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתובב לי כבר זמה מה בראש הרעיון של להתקין T AMP ברכב

למי שלא יודע, זהו מגבר קטנצ'יק, זול מאוד, שעשה המון בלאגן בתחום ההיי-אנד הביתי - השוו אותו למגברים ביתיים של 6000 דולר והוא נשמע די ברמה שלהם (מלבד עוצמתו הפחותה). עלותו דרך אגב 35 דולר ואפשר להפעילו על בטריות (מצחיק..)

בשביל להפעילו בבית צריך לחבר לו ספק כח של 3 אמפר במתח 12 ישר, ממש כמו ברכב....

הופתעתי לגלות שלא ניסו זאת בעבר.... (עם קומפוננטים)

עוצמתו היא 15W אבל הוא מגבר עם ניצול אפקטיבי של 80% לעומת 15-30% במגברים טרנסיסטוריים.

לא ניתן לעשות לו ברידג' אבל אפשר להריץ 2 כאלו כדי להגביר קומפוננט ב BI-AMP (יכול להיות מעניין)

בקיצור, יש לי את המגבר המדובר בבית ואני מחפש מישהו כאן שרוצה לעשות איתי את הניסוי ברכב שלו (שלי חדש, ואני לא מפרק אותו בשביל ניסוי), שייצור איתי קשר.

חוץ מזה, אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

חגי

...CASKA for life

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם מזמן חשבתי על הרעיון

בנתיים נגנבה לי מערכת

הלכה לי מערכת חדשה

אני בשלילה לשנה וחצי

אבל העברתי בנתיים את הרכב לאחותי ואני מעוניין להשתתף בניסוי :twisted:

הרעיון היה לקנות את אחד הקיטים האיכותיים שיוצאים יותר טוב מהTAMP אבל למען הניסיו נשמע מגניב בקיצור אני בפנים

אפשר לחבר מייצב מתח ל12V לא צריכה להיות בעיה

פורסם

אני הפעלתי אותו בבית על ספק של 13.8 מיוצב של מוטורולה והוא עבד ככה במשך חודשיים שלוש שעות ביום לפחות....

לא נראה לי שתהיה בעיה באוטו, צריך רק ריליי שיפעיל אותו עם ה REMOTE וזהו... רק נקווה שהוא יישמע טוב ברכב (בעצם למה לא ?)

חגי, אולי נחבר אותו באיזה מפגש ?

...CASKA for life

פורסם

תחשבו על מעגל שיוכל לייצב אותו... לא אמור לעלות הרבה לדעתי.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אמנם אני לא יכול להשתתף בניסוי עקב חוסר מטורף בזמן, אבל יהיה מאוד מעניין לשמוע את התוצאות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

איזו הקפצה..

ההייפ סביב מגברי ה T AMP טמון באחוזי היעילות הגבוהים שלהם. ברכב הם מקבלים ערך מוסף מאחר והם מקבלים זרם ישר והרבה ממנו. בעיקרון, החברה הצהירה כי המגבר זקוק לספק כח ביתי שיספק 12V עם 2 אמפר, בפועל מגבר עובד מצויין גם עם 13.8V ועם 5 אמפר ואפילו נשמע טוב יותר.

ברגע שתשמע את ה T AMP על רמקול רצפתי גדול ונציל (כדוגמת KLIPSCH) אתה תבין עד כמה מעוות היום נתון ה RMS. אל תצפה למפלצת עוצמה אבל זה בהחלט לא מגבר אוזניות, הצעצוע הזה דוחף יפה ובעוצמות האלו (עד 15W) הוא נחשב לאחד המגברים האיכותיים בעולם !! (כן כן, מול מגברים של 13K $$).

חשבתי אז ואני חושב היום שהוא יכול להגביר טוויטרים ברמה של הטובים במגברי הרכב.

אגב, יש צ'יפים טובים יותר של TRIPATH וגם קיטים חזקים יותר ב EBAY בזיל הזול.

...CASKA for life

פורסם

יש לי קליפש ביתי וחיברתי להם את המגבר הזה ולאחר מכן חיברתי NAD 705 והתוצאה שהNAD עבד הרבה יותר טוב ויותר סטריאופוני בהרבה.

עם הקטן עבדו בסדר אבל עם פחות כח ופחות הפרדת צלילים.

פורסם

נשמע מעניין, אבל לא הבנתי עדיין אם זה יכול להגביר קומפוננט

מבחינת הRMS.. זה יכול להחליף מגברים רגילים של 1000 שקל?

תאמת (כלומר את האמת. קשה להשתמש בשפה תקנית?) אם תגידו שאין סיכוי משמעותי שזה יפגום את הקומפוננט אז אין לי בעייה לנסות את זה באוטו שלי, אם חסר אנשים שמוכנים להשתתף בניסוי :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא יפגע בקומפוננט. עדיף על סט טוויטרים.

פלויד - האם בבית הוא עבד כשהוא מוגבר ע"י הבטריות ? כי אם כן זה לא לעיניין, הוא נשמע אחרת לגמרי עם ספק כח רציני.

...CASKA for life

פורסם

לא הבנתי מה הסיפור סביב המגברים האילו.

יש מגברים CLASS D שעובדים על 12V

יש מגברי CLASS D שעובדים על תדר גבוה ועם סליל מתאים אפשר לעבור בקלות את ה95 אחוז יעילות.

ההיתרון של CLASS D הוא שאפשר להגיע להספקים גבוהים לעומת T AMP שמוציא 15W. ותחשבו על זה,מה אפשר לעשות עם 15W?

ויש לי מגבר CLASS D שעובד על בטריות. בגדול בטריות יותר טובות מספק כח כי הן יכולות לתת כמות מאוד גדולה של זרם,כמובן תלוי איזה בטריות.

בקיצור לT AMP אין שום יתרון.

פורסם
לא יפגע בקומפוננט. עדיף על סט טוויטרים.

פלויד - האם בבית הוא עבד כשהוא מוגבר ע"י הבטריות ? כי אם כן זה לא לעיניין, הוא נשמע אחרת לגמרי עם ספק כח רציני.

לא הוא עבד עם שנאי מתח.

ההפרדת צלילים שלו היא זו שלא אהבתי העוצמה למרות שפחות מהNAD אבל בסדר והNAD בסהכ 40 וואט לערוץ אבל מחובר בביאמפינג.אוליי בגלל זה נשמע יותר טוב.לא יודע?

פורסם

קיפודי - אתה יכול לספק קישור למגבר שלך?

תודה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...