Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T AMP ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי קיבל כח ממטען של מכשיר קשר 13.8V ללא בעיה, אולי התחמם קצת.. -ייתכן ויהיה צורך במאוורר של מחשב לפיזור החום.

מניסיון של TAMP שנשרף, עדיף להצמד להוראות היצרן ולהשתמש ב 12V

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד אפשר לחבר ממיר טוב ל220V ולהשתמש בספק שבא עם מגבר - אמנם - הלך כאן כל הרעיון של חסכון במקום.

אני צריך לבדוק אם טכנאי אלקטרוניקה אם אפשר לווסת את הכניסת מתח למגבר הזה ככה שהוא יקבל 12 וולט באופן קבוע - זה אמור לפתור בעיה שכזו.

או במקביל - לתכנן לכזה מגברון מחדש את הספק ככה שהוא יהיה מיועד לאזור ה14 וולט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי נראה לי שאלך לכיוון של TAMP חסכוני בכל פרמטר,וכנראה יתן תמורה מאד גבוה להשקעה.

מה שכן אשמח אם מישהו ימצא תשובה לגבי הספקי כניסה מיוצבים ל12V בלבד.

ג'ובני

פורסם

יפה יפה.

לא מזמן חבר פורום פנה אליי בקשר לפתרון הגברה לאופנוע - הת'רד הזה תופס כוון מעניין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הת'רד הזה תופס כוון מעניין...

ומאד! לאור העובדה שאין פה עלויות בכלל וזה חוסך המון המון מאשר להשקיע דוגמא ב ST60 (כמובן אם התוצאה תיהיה טובה)

איך מחברים את זה אגב? זה נראה כמו לוח פשוט,זה מגיע אחרת?

ג'ובני

פורסם

בוא לא נחפז למסקנות, ולא נשווה אותו למגברים שהרוויחו את שמם בעמל רב,

מדובר בניסוי סופר מעניין. שאני אפילו אשמח להשתתף בו אישית, אבל מפה ועד להשוות את זה לST60, הדרך ארוכה, אולי תגיע לשם בסוף אבל עוד מוקדם לדון בזה.

בתור התחלה צריך לראות שזה טוב יותר מזבל סיני מובהק. בתור התחלה :)

פורסם

כאמור, ה T AMP שלי, מהתצורה הראשונה עם הפלסטיקה הביזיונית, יועמד לבדיקה במפגש הבא. זאת כמובן אם יימצא פיתרון ל 12V מיוצב (הפחדתם אותי קצת..)

...CASKA for life

פורסם

אני לא מוצא סיבה שלא

אבל אם כבר, תביא את הספק שלך גם ומקסימום נעשה קומבינה

אפשרות נוספת - רכב לא מותנע, יתן לך 12.6 וולט מאוד מאוד יציבים,

ברכב עם אופטימה (יש כמה בפורום) לא תהיה שום בעיה

פורסם

הצ'יפ הוא העיקר ואם הוא זהה בין שני מגברים שונים אזי ההגברה תהיה זהה. אממה, ניתן להניח שאיכות הקונקטורים, ההרכבה, הגימור והקירור יהיו בהתאם למחיר המוצר, כמו בכל מוצר אחר.

...CASKA for life

פורסם

300 דולר עבור TAMP? בתור מוצר שלא ממש הוכיח את עצמו,אם מדובר על איכות ולא חיסכון ב ספייס,אז אני נשאר עם הג'נסיס צמוד מאד!

ג'ובני

• תוכן חדש...