Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם HOT

yariv26
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קשורה בנושא, האם הם יכולים להתחיל לחייב אותך על החיבור לטלוויזיה גם מבלי להודיע לך ולמעשה להוריד סכום כלשהוא מבלי אישורי? אני חייב לדעת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אם אין לך הוראת קבע, הם לא יכולים "להוריד" לך, אך הם בהחלט יכולים להגיש כנגדך תביעה משפטית בגין כל הזמן בו היית מחובר אליהם

פורסם
אם אין לך הוראת קבע, הם לא יכולים "להוריד" לך, אך הם בהחלט יכולים להגיש כנגדך תביעה משפטית בגין כל הזמן בו היית מחובר אליהם

סבבה, השאלה היא במידה ויש לך הוראת קבע (בגלל חיבור לאינטרנט או טלפון לדוגמא) האם גם אז ללא הודעה וללא אישור מצידך הם יכולים להתחיל לגבות/לגבות יותר כסף? אשמח לתשובות נוספות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אשמח לדעת על מה מתבססים אלו שאומרים שחייבים להשאיר לך ערוצי בסיס אם התנתקת. הרי התשתית שלהם, לא?

תמיד טוב לדעת ליום שיבוא.

נ.ב אני גר בבית פרטי

פורסם

הם יכולים לגבות, ואם יש לך בסיס ראייתי בידיים, זה קייס מצויין! אני הייתי עם הוט בתביעה משפטית שארכה חצי שנה, אבל בסופה הם קיבלו אחד גדול -> קנס. הם שילמו לי את כל מה שחייבו (1209.26), כולל הוצאות משפט כפולות, כי הם ערערו, והם שילמו לי 1200 ש"ח נוספים, ועל עוגמת נפש עוד כ-950 ש"ח.

סה"כ:

1209.26+1200+950

סה"כ

3359 (השופט עיגל ל-4000).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אני הייתי עם הוט בתביעה משפטית שארכה חצי שנה, אבל בסופה הם קיבלו אחד גדול -> קנס. הם שילמו לי את כל מה שחייבו

מדובר בתביעה קטנה או בית משפט שלום?

אם מדובר בהליך בעניין הדומה לנושא, נודה לקבלת העתק מפסק הדין ו/או כתבי הטענות (כמובן בהשמטת פרטים מזהים).

פורסם
אשמח לדעת על מה מתבססים אלו שאומרים שחייבים להשאיר לך ערוצי בסיס אם התנתקת. הרי התשתית שלהם, לא?

תמיד טוב לדעת ליום שיבוא.

נ.ב אני גר בבית פרטי

מצטרף לשאלה

האם זה מפורסם במקום כלשהו?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אם התשתית היא שלהם, אז הם לא חייבים.

אם הם השתלטו על התשתית שלך, בד"כ תשתית אנטנה מרכזית של בית משותף, שאינה שייכת להם, אלא לבניין, אז הם חייבים להחזיר את המצב לקדמותו.

בבית פרטי, אם הם התחברו לתשתית שהיית לך קודם לכן, דרכה היית מחובר לאנטנה שעל הגג והם ניתקו אותה, הם חייבים להחזיר את המצב לקדמותו.

אם הם התקינו את התשתית, אז הם לא חייבים לחבר אותך לכלום.

פורסם

הודעה כפולה, נא למחוק. תודה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
מדובר בתביעה קטנה או בית משפט שלום?

אם מדובר בהליך בעניין הדומה לנושא, נודה לקבלת העתק מפסק הדין ו/או כתבי הטענות (כמובן בהשמטת פרטים מזהים).

תביעות קטנות.

פסק דין - אין לי אותו כבר המון זמן. אבל טענות הצדדים - אולי אוכל להעלותן ביום ראשון, אם הן נשארו בביתי. כרגע איני בביתי.

• תוכן חדש...