Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם HOT

yariv26
שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם לעוד משהו כאן, יש / הייתה בעיה עם HOT:

לאחר ניתוק דייר קודם בדירה מהוט, ניתקו את הדירה מהאנטנה המרכזית.

ולכן, התבקש מהם לחבר את הדירה לאנטנה המרכזית של הבניין, בכדי לקלוט ערוצים 1, 2.

לאחר ויכוחים רבים, רגיע טכנאי של הוט וחיבר את הדירה לשידורי הבסיס, וכשנשאל מדוע, אמר כי זה מה שהורו לו לעשות, וכי לא אחוייב בגין שירות זה.

לאחר כחצי שנה הגיע מפקח של הוט ודרש תשלום רטרואקטיבי של חצי שנה והתחייבות להתחבר להוט חצי שנה קדימה, וכאשר לא הסכמתי לשלם איים כי הוא מעביר את העניין להליכים משפטיים תוך שהוא מנתק את הדירה מהטלויזיה.

וגם כאשר התבקש ממנו לחבר את הדירה לאנטנה המרכזית הוא סירב בטענה שעד שיוסדר החוב הוא יותיר את הדירה מנותקת מכל קליטה, לרבות אנטנה מרכזית.

האם משהו נתקל במקרה דומה?

ברצוני לנהל תביעה משפטית כנגד הוט, ואשמח עם עוד אנשים ירצו להצטרף אלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין את הדילמה שלך.

אם חוברת להוט, גם לחבילת הבסיס (חיבור אנלוגי, ללא ממיר בו אתה רואה כל מיני ערוצים שאותם אתה קולט ע"י ההיפרבאנד של הTV עצמה), אתה צריך לשלם על זה.

אתה רוצה רק ערוץ 1 ו-2? שים אנטנטה פנימית כזו (בתוך הבית), המתחברת ישירות לTV וקווה לאיכות קליטה טובה.

זה לא חדש העניין הזה, שהם נופלים עליך עם דרישה לתשלום ו/או תביעה. הם חוגגים פה על הסטודנטים שמתחברים פיראטית וזוכים בערוצי הבסיס האנלוגיים (לדעתי, בצדק).

קילבת כל מיני ערוצים מעבר ל1,2? תשלם! לא רוצה לשלם? תתנתק מהוט ותתחיל לנייד עצמך עם אנטנה פנימית פשוטה עד שתקלוט משהו.

*אם יש לך תיעוד או אסמכתה לכך שנאמר לך שלא תשלם על החיבור שעשו לך, יש בסיס להחלץ מזה. בכל מקרה, לבעל שירות צריך לשלם, גם אם השירות או שידורי TV

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות ליצור קשר עם הטכנאי?? לאמת גירסה ? להקליט? ליצור דילמה אצלהם? לפי דעתי אפשר לפתור את זה בלי משפט עם קצת צעקות ומריבות עם שרות הלקוחות שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברגע שמתנתקים מהוט, הם מחוייבים לספק את 4 ערוצי הבסיס בחינם - ערוצים 1,2,9 ו-10. במקרה, שהפילטר החוסם את שאר הערוצים גורם לבעיות בעבודה תקינה של אינטרנט או טלפון (למשתמשי תשתית הוט לשירותים האלה), אז הטכנאי על דעת עצמו מוריד את הפילטר ואתה מקבל את מה שנקרא למעלה כ"חבילת בסיס". לא בדיוק חוקי, אבל חיוני לעבודה תקינה של מוצרים אחרים של החברה.

Spirit In The Dark

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינה משפטית, יש לי זכות תביעה טובה מאוד, וסיכויים מצויינים לזכות בכל ערכאה משפטית.

הסיבה שהעלתי את העניין בפורום הוא בכדי לקבל מידע האם הדבר היה מעידה חד פעמית של החברה או שמדובר בשיטת פעולה קבועה, המתבססת על שיטת "מצליח", מי שמתלונן מזוכה (1 מתוך 10) וכל היתר שותקים וממשיכים לשלם מבלי שירצו בכך בכדי להימנע מהליכים משפטיים.

ארז, הייתי מציע שתחשוב שוב האם יכולים לחייב אותי לשלם עד דבר שלא ביקשתי ולא רציתי בו.

לפני שפניתי להוט ניסיתי אנטנות פימיות, כולל חשמליות אך לא נקלט דבר.

כמו כן, דרשתי במפורש להתחבר רק לערוצים 1, 2 ואמרתיע זאת לטכנאי באופן חד משמעי, ואילו הטכנאי בתגובה אמר לי "זה מה שהורו לי לעשות", "אל תדאג" "אתה לא משלם כלום" וכו'.

מצד שלישי כאשר יהודי אומר לך "אל תדאג", ידוע שזה הזמן להתחיל לדאוג :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש להוט סיפור שלם עם הפילטרים האלה, וגם שיטת "מצליח" , שלפעמים עובדת.

נאמר ואתה גר בבית בו פעם היה הוט, נניח אתה דייר חדש, ואתה מנתק את הכבלים מיוזמתך, לרוב הוט לא שמים פילטר בכניסה, ואחרי כמה זמן הם באים בטענה שאתה גונב כבלים כבר הרבה זמן, ואו שתתחבר ל-3 חודשים או שיתבעו אותך.

הם עושים זאת ה-מ-ו-ן באיזורי מגורי סטודנטים, וחלק לא קטן נופל בפח.

א. אם לא שמו פילטר, זו בעיה שלהם.

ב. בלי צו בית משפט, הם לא יכולים להכנס אליך לבית ולבדוק/להוכיח שאכן גנבת כבלים

ג. עם קצת צעקות, הרמת קול ותביעה נגדית, בד"כ הם יורדים מהקורבן, ועוברים לבא בתור.

אצלך העניין קצת שונה לדעתי, כי אתה ביקשת להתחבר, וזה לא המקרה שציינתי.

בכל מקרה, צעקות ואיומים בתביעה, ואני מאמין שתצא מזה בקלות.

אין להם דרך לסנן את כל הערוצים ולהשאיר רק את הערוצים החינמיים, זה גם לא כלכלי מבחינתם לשים פילטר לכל בית שמתנתק מהם (זה גם גורר להם בעיות באינטרנט), בטח לא לתכנן ולבנות פילטר שיתן רק את הערוצים החינמיים, ועוד להשקיע כל זה בלקוח שבכלל לא משלם. מי ישלם על הפילטר? הפיתוח והקניה שלו? מבין?

*6900 , צעקות איומים ותביעות, אני מאמין שירדו ממך מהר מאוד.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנטנה מרכזית, אסור להם בכלל לגעת בזה. נקודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלך העניין קצת שונה לדעתי, כי אתה ביקשת להתחבר, וזה לא המקרה שציינתי.

בכל מקרה, צעקות ואיומים בתביעה, ואני מאמין שתצא מזה בקלות.

ביקשתי במפורש להתחבר אך ורק לערוצים 1, 2, ואף הערתי לטכנאי כאשר ראו ערוצים נוספים.

באם אתה מכיר סטודנטים שכן שילמו ונפלו בפח, אודה לך באם תוכל להפנות אותי אליהם. באיזה אזורים בארץ זה קורה? בר אילן? ב"ש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה לעזאזל להתחבר לאנטנה המרכזית?!

ישנה קופסא קטנה, מרובעת, לבנה בד"כ, ללא מכסה, שמתחבר אליה כבל כבלים לבן, ומתחתיו לכל דירה בקומה (בהנחה שאתה חי בבית קומות), ישנו חיבור של לחצן, שהשערות אמורות לגעת בגוף המתכת, והנחושת אמורה להיות מוצמדת לבורג שנסגר עליה.

כ"כ פשוט, אבל האנטנה צריכה גם כיוון! אתה יודע אם היא מכוונת או לא? אם לא, בקש מוועד הבית להביא אדם מוסמך שיכוון את האנטנה למקור הטוב ביותר.

אבל לפי דעתי שווה להביא צלחת לווין פרטית...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא שכאשר הם ביצעו את החיבור של הבניין הם "התלבשו" על התשתית של האנטנה המרכית לצרכיהם, וכאשר מתחברים לתשתית זו אז רואים שידורי כבלים! אין תשתית נוספת/חיצונית בבניין.

חבל לשלם מכיסי לצלחת לוויון כאשר על פי חוק מגיע לי להתחבר לאנטנה שעל גג הבניין ללא כל תשלום.

במידה ולא תיהיה ברירה אני ארכוש צלחת ואתבע מהם את עלות הצלחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לא לא! ישנה קופסא מיוחדת! תצלם את הארון בו מחוברים הכבלים, ועלה ואני מקווה שאני אמצא את הקופסא ואדריך אותך לפרוטרוט. ד"א צלחת עולה כ-1200 ש"ח, ואתה קולט מכל העולם, בעוד שבאנטנה, אתה קולט 1,2,3,ירדן ואפילו לא 10...

בכל מקרה, תצלם, תעלה, ונדבר.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביקשתי במפורש להתחבר אך ורק לערוצים 1, 2, ואף הערתי לטכנאי כאשר ראו ערוצים נוספים.

באם אתה מכיר סטודנטים שכן שילמו ונפלו בפח, אודה לך באם תוכל להפנות אותי אליהם. באיזה אזורים בארץ זה קורה? בר אילן? ב"ש?

אני לא מכיר אישית כאלה ששילמו ונפלו בפח, הייתה כתבה על זה בעיתון של האוניב' (ב"ש), והכתבים עשו את המחקר.

הוט סובלת מאוד מגניבת כבלים (כ-150000 "מנויים"), ובמיוחד אצל בני דודנו, שם אין להם הרבה מה לעשות, לכן הם יורים לכל הכיוונים, ומה שמצליח, מצליח.

תילחם ותצעק, ותאמר להם גם מה שאמרת לנו על האנטנה המרכזית, אני לא חושב שהם יעשו עליך "צייד מכשפות" , המטרה שלהם זה לא אתה ספציפית, אבל מבחינתם אתה מועמד ראוי לשיטת "מצליח".

תפסיק לדבר איתנו, ותדבר כבר איתם. הם לא ממש ממהרים לתבוע, ואם תהיה נחוש ועקשן , וגם קצת "לא מבין מה הם רוצים ממך", הם ירדו ממך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה גם היה אצל אמנון לוי, אצל הוט זה ממש שיטה. גם אצלי כרגע ניתקו הוט ועברתי ליס. ואיזה פלא השידורים של הוט עדיין נשארו והם לא שמו את הפילטר (יש לי עדיין טלפון שלהם), אז כמובן שאם אפשר אני גונב איזה הצצה לערוץ AXN (תאכלס ביס אין מה לראות :\), אבל נראה אותם אומרים שאני גונב להם שידורים, הרי יש לי יס, אני לא גונב כלום ואין שום כבלים מחוברים, לכן שילכו לחפש. בכל מקרה לא מובן לי למה נתת למפקח להיכנס אליך הביתה, ונוסף על כך אם כבר נתת לו להיכנס למה לא ניתקת את הכבל שהולך לחיבור הRF של הכבלים?

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה גם היה אצל אמנון לוי, אתה זוכר בערך מתי ? אצל הוט זה ממש שיטה. גם אצלי כרגע ניתקו הוט ועברתי ליס. ואיזה פלא השידורים של הוט עדיין נשארו והם לא שמו את הפילטר (יש לי עדיין טלפון שלהם), אז כמובן שאם אפשר אני גונב איזה הצצה לערוץ AXN (תאכלס ביס אין מה לראות :\), אבל נראה אותם אומרים שאני גונב להם שידורים, הרי יש לי יס, אני לא גונב כלום ואין שום כבלים מחוברים, לכן שילכו לחפש. בכל מקרה לא מובן לי למה נתת למפקח להיכנס אליך הביתה, מי אמר שנתתי? לא ננתץי ואבל הם ניתקו את הדירה ונוסף על כך אם כבר נתת לו להיכנס למה לא ניתקת את הכבל שהולך לחיבור הRF של הכבלים? הם השתלטו על האנטנה המרכזית של הבניין

אשמח לדעת מתי זה שודר אצל אמנון לוי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...