Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם בשביל הידע , החוק מתיר ואף מחייב את הבנק להודיע לגורמים המוסמכים כל פעילות שנראית לו שאינה מתאימה לאופי הפעילות שלך בבנק.

אמת, אבל אין בכך הפרה של חובת האמון או הסודיות של הבנק כלפי הלקוח. מעבר לכך, אם הבנקאי לא מדווח על הפעילות החשודה, הוא יואשם בכך שנתן יד לעניין וישא גם הוא בעונש.

אמיר: הנושא נמצא בבדיקה. אעדכן כשיהיה לי מידע חדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא חשב שאולי החברות המתחרות מנסות להוריד את אורנג' אולי סתם מכניסים את אורנג' לסיפור הזה אולי הכל כדאי שלקוחות יעזבו אותה ואורנג' תפסיד למרות שאני מאמין שיש מצב שאורנ'ג באמת שיתפה איתם פעולה.

פורסם

אבל הוא אמר שנציגת אורנג' הצהירה במפורש שהם העבירו מידע.. אנשים לא קוראים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל עוד לא נעשה במידע שימוש נגדי או כל אדם אחר המשתמש בסלולר אין לי בעיה שיאספו מידע.

מאידך הם מפרים את צינעת הפרט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הגברת אכיפה של מהירות בכבישים ישרים מוארים ובטוחים - אינה פגיעה בנהגים ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מר אבי נאור טוען (ואני מצטט) שאם כולם ייסעו 90 במקום 95 יהיו הרבה פחות תאונות. אם כל האנשים במדינה שלנו היו כאלה חכמים, היא הייתה נראית אחרת. אני לא מבין איך אתם מעיזים לבוא בטענות לשר התחבורה.

:evil::lol:

פורסם
מאידך הם מפרים את צינעת הפרט.

ל'

אני לא רואה כאן כל הפרה של צינעת הפרט.

הרי כל המידע שעמותת אור ירוק קיבלה הוא שבכביש מסויים נמדדו X מכשירים במעבר מאתר א' לאתר ב' ואת זמני המעבר.

ככל ש-X הוא בעל ערך גבוה יותר, כך המהירות הממוצעת משקפת מצב אמיתי יותר.

הנתון הזה בהחלט לא שונה מאשר אם מחר חברת הכבלים/יס יפרסמו שיש להם Z מנויים שהזמינו ערוצים אירוטיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה מעט שונה

אם כבר אתה בוחר בהשוואה כזאת אז ההשוואה יותר מתאימה שמחר הכבלים \ יס יפרסמו כמה מנויים מתחת לגיל 18 הזמינו ערוצים אירוטיים (על הנייר זאת עבירה בדיוק כמו נהיגה במהירות גבוהה ביחס לחוק), ועל הערוצים שהזמינו ישימו אבטחה יותר חזקה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה טוב שהחוק של השינוי מספר הזה נכנס לתוקף וכמה טוב שאני כבר לא באורנג'.

אם הייתי עדיין לקוח אורנג' הייתי עוזב מייד מזה השטיות האלה לעקוב אחרי אנשים כמה הם נוסעים? מה אכפת להם בתור מעפיל סלולרי שיעשו את העבודה שלהם וישתקו.

פורסם

הייתה לי היום שיחה פורה מאוד עם נציגה באורנג' (מנהלת משהו במשהו).

לחברת "אור ירוק" הועברו נתונים מספריים בלבד של כמות אנשים בכל "אנטנה" ברשת (כולל מעבר בין אנטנות) וללא פירות נוסף.

לפי ההסבר שסופק לי נתונים עלו מנותרים ע"י אורנג' גם ללא בקשת חברות חיצוניות על מנת לבדוק את נפח התנועה ברשת בכל אנטנה.

זהו ההסבר שסופק לי, במידה והדבר אינו נכון אני אשמח לדעת ולבצע "המשך טיפול"

*אני לא מתנגד לחברה שמנסה לצמצם את תאונות הדרכים, אני מתנגד לדרך שבא היא עושה את זה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
מר אבי נאור טוען (ואני מצטט) שאם כולם ייסעו 90 במקום 95 יהיו הרבה פחות תאונות.

מר אבי נאור מוזמן ללכת ולמכור את התיאוריה הזו לטייסי האוטובאן בגרמניה... :evil:

שיעזוב אותנו במנוחה.

פורסם

אם למישהו יש ספק שגם החברות האחרות מוכרות נתונים סטטיסטיים - אז כנראה שהוא מחפש לטמון את ראשו בחול.

יכול מאוד להיות, שמקבלי המידע האחרים פשוט יודעים לשמור על דיסקרטיות המקורות שלהם.

אני בטוח שגם סלקום ופלאפון קיבלו פניה לספק נתונים ואם הם לא עלו לכותרות, כנראה שהם ביקשו עבור המידע יותר כסף מאשר אורנג'.

ועוד משהו כדי להראות לכם כמה סערה אתם עושים בכוס מים.

להזכירכם - חוק "האח הגדול" שחוקק בכנסת לפני ימים אחדים, מאפשר למשטרה לדעת עלינו הכל בכל חברות הטלפון, הסלולר, האינטרנט. איפה היינו בכל רגע ורגע, איזה מכשיר יש לנו, עם מי דיברנו ואפילו על מה דיברנו. נכון שהפרטניות שבמידע היא בעלת הסתייגויות מסויימות. לפי החוק החדש הם לא צריכים את עזרת חברות הסלולר/טלפוניה, לפי החוק החדש המשטרה יכולה להיכנס לבד למערכות ולשאוב נתונים ללא כל צורך להודיע למישהו.

אני בטוח לחלוטין שהמשטרה גם תשתמש במידע הזה כדי להפיק נתונים סטטיסטיים נוספים, והיא לא תצטרך את אור ירוק בשביל לדעת מה קורה באזור מסויים.

יכול מאוד להיות שבעתיד נקרא ידיעה חדשה כגון מבדיקת הנתונים עולה שלקוחות פלאפון נוסעים בממוצע מהר יותר מלקוחות אורנג'. לקוחות מירס נוסעים לאט יותר (כי הם עסוקים ב- PTT).

ושוב, אף אחד עוד לא הסביר לי איך זה שכל החולים מהווים נתונים סטטיסטיים למחקרים שונים, בלי שהם בכלל נתנו הסכמתם למחקר זה. למה על זה אף אחד לא צועק ???

בסופו של דבר הנתונים מפולחים לפי ישוב, לפי מוצא, לפי השכלה לפי תזונה וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ושוב, אף אחד עוד לא הסביר לי איך זה שכל החולים מהווים נתונים סטטיסטיים למחקרים שונים, בלי שהם בכלל נתנו הסכמתם למחקר זה. למה על זה אף אחד לא צועק ??? על זה באמת צריך לצעוק אבל מפחדים מהרופאים , וכבר ראינו שרופאים ניצלו את זה בשביל לעשות מחקרים על חולים

בסופו של דבר הנתונים מפולחים לפי ישוב, לפי מוצא, לפי השכלה לפי תזונה וכד'.

.

אתה צודק לגבי החברות המסחריות , ואתה צודק לגבי הסערה , אבל אל תשכח שבכ"ז זה לא בסדר , ואם אנשים יבינו , ויקלטו שאסור לחברה מסחרית לסחור בפרטיהם ובכול פעם תתחיל סערה , החברות המסחריות יפסיקו . וכן לא מוצא חן בעיני גם האח הגדול , אבל זה כבר גובל בפשע שאתה משתמש בכספי כדי למכור אותי . ברמה גבוהה יותר זה ממש יהודה איש קריות . וזה שחברות עושות את זה ולא צורחים לא הופך את זה לבסדר

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

אני עדיין לא מבין מה הבעיה מכך שנתונים גולמיים שימשו למטרה סטטיסטית.

לא מדובר בכך שיהודה או יבגני או מוישה זוכמיר נסעו מהר.

מחר חברת הכבלים יכולה לפרסם גם ש-18 אחוז מצרכני הכבלים רואים ארוטיקה בין שעה 2-3 לפנות בוקר. מה הבעיה בכך ?

אתה יודע שהיום באמצעות ממירים דיגיטליים ניתן לדעת את אחוזי הרייטינג בכלל בלי לשאול אותך, ומחר בבוקר כאשר מפרסמים בעיתון שהיו 24 אחוז רייטינג לתוכנית Y, לא ראיתי שמישהו קפץ ואמר אני מתנתק מהכבלים בגלל שמדדו אותי.

.

פורסם

אבל מתנ"א הולכים להשתמש במידע הנ"ל לצורכי אכיפה מוגברת על הכבישים שבהם סטטיסטית היו יותר נהגים שנהגו מהר

אז אלה לא סתם "נתונים סטטיסטיים גולמיים למטרה סטטיסטית"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...