Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים - אתם מפספסים את הנקודה.

אין לי בעיה עם המידע שאורנג' העבירה לעמותת אור ירוק. מדובר במידע גולמי שאיננו נוגע לצנעת הפרט והיה יכול להיות מושג בהרבה דרכים אחרות.

יש לי בעיה חמורה עם השימוש שהעמותה מתכוונת לעשות במידע, לפי הצהרתם הם מתכוונים לזהות היכן נוסעים מהר (נוסעים מהר = כביש טוב ורחב שמגבלת המהירות איננה רלוונטית לגביו) ולכוון לשם את המשטרה כדי שתגביר שם את האכיפה. ממש לא מעניין אותם אם קטע הכביש הזה בטוח, אין בו תאונות והנסיעה המהירה לא גורמת לדבר.

מה שמעניין אותם זה אכיפה, אכיפה ועוד פעם אכיפה.

בראש העמותה הזו יושב מולטימיליונר, שפרש מההיי טק אחרי אקזיט ענק, אותו אדם עבר טרגדיה אישית איומה כשבנו נהרג בתאונה ומאז הוא משקיע את כספו (יש הרבה) וזמנו הפנוי (גם יש בשפע) בתיקון העולם.

לדעתי ולצערי, הפתגם "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות" מתאים בול לעמותה הזו.

פורסם

כבר היתה הצעה של מופז הגאון ממשכן האיוולים והפיסחים בי-ם על כך שמפתחים איזה רכיב שיורכב על רכבים

ויודיע (ברשת סלולארית) על עבירות שאותו רכב עבר

כשאין חינוך, כשאין תוכן, ויש אימפוטנציה של המערכת לטפל במשהו - הראש היהודי ממציא פטנטים.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
חברים - אתם מפספסים את הנקודה.

אין לי בעיה עם המידע שאורנג' העבירה לעמותת אור ירוק. מדובר במידע גולמי שאיננו נוגע לצנעת הפרט והיה יכול להיות מושג בהרבה דרכים אחרות.

יש לי בעיה חמורה עם השימוש שהעמותה מתכוונת לעשות במידע, לפי הצהרתם הם מתכוונים לזהות היכן נוסעים מהר (נוסעים מהר = כביש טוב ורחב שמגבלת המהירות איננה רלוונטית לגביו) ולכוון לשם את המשטרה כדי שתגביר שם את האכיפה. ממש לא מעניין אותם אם קטע הכביש הזה בטוח, אין בו תאונות והנסיעה המהירה לא גורמת לדבר.

מה שמעניין אותם זה אכיפה, אכיפה ועוד פעם אכיפה. וזה למרות העובדה שהם הבטיחו שאם תוצאות ה"מחקר, שלהם יוכיחו שזה לא הגורם לתאונות הם יודיעו , אז אולי הם יודיעו אחרי שהם ילשינו ?!!!

בראש העמותה הזו יושב מולטימיליונר, שפרש מההיי טק אחרי אקזיט ענק, אותו אדם עבר טרגדיה אישית איומה כשבנו נהרג בתאונה ומאז הוא משקיע את כספו (יש הרבה) וזמנו הפנוי (גם יש בשפע) בתיקון העולם.

לדעתי ולצערי, הפתגם "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות" מתאים בול לעמותה הזו.

מה שאותי מסקרן לדעת , אם הם יצליחו , ויהפכו את מדינת ישראל לפקק ענק אחד (היה כאן משחק על הווצרות פקקים , ונראה שאם המהירות קטנה יש יותר פקקים או מכוניות איטיות כמו משאיות ) , שכולם נוסעים כחוק , אבל מספר התאונות וקטלניותן לא ירד , מה יעשה אז בעל העמותה ? יתאבד? כי הוא לא יכול לשלוט בעולם ? כי הוא לא יכול לשנות אותו ?

בברכה יהודה

פורסם

כמובטח, הבוקר קיבלתי שיחה מגברת בשם טניה שהיא מנהלת שירות הלקוחות של חברת אורנג'.

השורה התחתונה: בניגוד למה שפורסם בכתבה בואללה, אורנג' אכן העבירה פרטי מהירות מדגמיים של לקוחותיה לעמותת אור ירוק.

שטחתי בפניה את טענותיי, ציינתי כי ברצוני להתנתק מהחברה וכי בדעתי לפנות לערכאות משפטיות על כך ששותפתי במדגם בלא הסכמתי. טניה ניסתה לשווא להסביר לי שלא נגרם לי כל נזק ושזה לא אמור לעניין אותי אם נתונים סטטיסטיים של הלקוחות של החברה עוברים לגורמים חיצוניים.

בשביל לנתק את הקו עלי להגיע למרכז שירות של אורנג'. היות והיום אני מתזז בין העבודה ללימודים, לא אספיק היום לבצע את הניתוק.

טניה אמרה שהיא תעביר את דבריי למחלקה העוסקת אצלם בסקרים ושמקרים כגון זה לא יחזרו על עצמם. אמרתי לה שעם כל הכבוד לה ולפועלה המסור, הנזק כבר נגרם וזה לא ממש יעזור לי שלהבא זה לא יקרה עוד. לאחר הסברים ש"לפעמים קורות טעויות ואנו מתנצלים עליהן" ונסיונות להסביר לי שהתוכנית שאני נמצא בה כרגע כבר לא עדכנית ויש תוכניות הרבה יותר אטרקטיביות (כאילו שמעבירים את פרטי המדגם שהשתתפתי בו לגוף אחר ומה שמעניין אותי עכשיו זה שיש תוכנית יותר טובה :evil:). כשהיא הבינה שאין לי ממש כוונה לשנות את התוכנית או לקבל את ההסבר שלפעמים טעויות קורות והם מתנצלים עליהן, העניקה לי טניה הטבה של זיכוי שעת זמן אויר בתוך הרשת למשך שלושת החודשים הקרובים, כאילו שזה מה שירגיע אותי עכשיו.

נכון לעכשיו פניתי לעו"ד כדי לברר איזה סעד בחוק עומד לטובתי ואין בכוונתי לעבור על הנקודה הזאת בשתיקה. החוק במדינה הזאת איננו הפקר וזה לא יכול להיות שחברה מסחרית שגובה ממני כסף בעבור שירות מסויים תעביר ללא הסכמתי ו/או ידיעתי קובץ נתונים שאני חלק ממנו לצד ג'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ברור לי שהם לא העבירו למשטרה שאלעד נסע בכביש X במהירות Y בשעה Z, אבל עצם העברת המידע לגורם שכלל אינו קשור בחברה מבלי שקיבלתי התראה קודם לכן זה בעיני עובר כל גבול!

כשהם רוצים ליידע אותי על מבצע הם יודעים יפה מאוד לשלוח לי SMS. היתה להם בעיה לשלוח SMS אחד קטן שמודיע לי שאני עומד להשתתף במדגם ולהשאיר בידיי את הבחירה האם אני מעוניין בכך או לא?

כל זאת מעבר לעובדה שאני מתעב את עמותת אור ירוק.

אני מבחינתי מרגיש שאורנג' מעלו בחובת האמון שיש להם כלפיי כלקוח שלהם ואני חש שצנעת הפרט שלי נפגעה.

היה מקרה לחבר בפורום שנגנב לו אוטו (אספנות), והיה לו מכשיר נייד(אפרופו אורנג') באוטו שפעל עוד כמה ימים והם לא היו מוכנים להעביר לו את מיקום האוטו בשום פנים ואופן.

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

אלעד, אנחנו מחזקים אותך!

אם היה לי זמן להתעסק עם זה הייתי גם הולך וצועק שם, אבל אני כרגע בתוכנית אישית של שליטה באגרסיות.

(אמרתי "אישית" כי זה משהו שמפריע לי, לא לאחרים)

פורסם
צריכים לבדוק את זה לעומק- אם אכן העובדות נכונות אורנג' תאבד די הרבה לקוחות

כן, ומופז יאבד מצביעים והירוקים יזכו בשלטון.

NOT.

את דעתי על אור-ירוק כבר הבעתי בבלוג, ואני רואה שהם ממשיכים. אורנג' כחברה גם כן רחוקה מאוד ממה שהיתה פעם (ואת זה אני אומר גם כמי שמכיר אותם היטב מבפנים), ההתדרדרות התחילה די מזמן, ומאז שעמיקם כהן עזב את כסא המנכ"ל נראה שהם באובדן דרך מוחלט. אני מתקשה להבין כיצד ארגון מסודר מקבל החלטה שהיא כל כך מנוגדת כל הגיון מסחרי, שיווקי, שרותי ומשפטי. אם אורנג' רוצה שלקוחותיה יכבו את מכשיריהם כשהם עולים לכביש המהיר (וליתר בטחון גם יוציאו הסוללה. אתם יודעים, אפשר לגרום למכשיר לשדר גם כשהוא "כבוי") - סבבה. פחות שיחות תוך כדי נהיגה, יותר טוב לנהג, יותר בטוח וגם פחות הכנסות לחברת הסלולר.

ו-אלעד, אתה בכלל צריך לדאוג - עליך יעלו שאתה נוסע בשבת, ואפילו מודה בזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אז מעכשיו - נכנסים לאוטו, מכבים את הסלולרי, נוהגים על 1,000,000 קמ"ש, מגיעים ליעד, מחנים, ומדליקים את הסלולרי שוב ? :twisted:

מה פיתאום, יחשבו לך מהירות ממוצעת:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מהירות נמצאת במקום ה 8 מבין עברות התנועה.

ל'

הנה הנתונים מאתר הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

(פורסם פה באתר)

http://www.cbs.gov.il/hodaot2007n/27_07_081b.pdf

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם

במידה ומה שפורסם נכון - זה פשוט חוצפה וגועל נפש -

הרעיון של להילחם בתאונות הדרכים זה מאוד "שיק" ו"סקסי" ו"נכון" אבל חלאס - לא בכל מחיר.

נהיה איזה עליהום סביב הנושא הזה ונראה שלכולם מותר לעשות מה שהם רוצים באמתלה של זהירות בדרכים...

גועל נפש !

רון.

-ואפילו לא מילה על ערוץ 10 וזוועת הפדופילים שלו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
במידה ומה שפורסם נכון - זה פשוט חוצפה וגועל נפש -

כמובטח, הבוקר קיבלתי שיחה מגברת בשם טניה שהיא מנהלת שירות הלקוחות של חברת אורנג'.

השורה התחתונה: בניגוד למה שפורסם בכתבה בואללה, אורנג' אכן העבירה פרטי מהירות מדגמיים של לקוחותיה לעמותת אור ירוק.

עדיין יש לך ספקות בנוגע לאמיתות הדברים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יודע מה - יש לי סיטואציה בשבילך: יש לך חשבון בנק בבנק מסויים. החשבון אינו חשוד כחשבון המשמש להלבנת כספים בהתאם לתקנות בנק ישראל, אבל לבנקאי שלך ברור מעבר לכל ספק כי הכספים שאתה מפקיד מקורם בהעלמת תשלומי מס הכנסה, שכן אתה בסה"כ סנדלר אבל נוסע ב-M3. איך היית מגיב אם מס הכנסה היה יוצא במבצע של גביית חובות ממעלימי מס והבנקאי שלך היה מגלה אזרחות OVER טובה ומדווח עליך? היית שובר לו את העצמות - ובצדק.

התעסקות הבנקאי במה שקורה לך בחשבון זה דבר אורגני מעצם פתיחתו, אולם כשפתחת את החשבון ידעת שהבנק מחויב באמון ובסודיות כלפיך כלקוח, שבאים לידי ביטוי, בין היתר, בכך שהבנק לא יעביר נתונים המתקבלים מעצם הפעילות שלך בחשבון לגורם חיצוני, אלא אם זה בצו בימ"ש או בהתאם לחוק.

?

סתם בשביל הידע , החוק מתיר ואף מחייב את הבנק להודיע לגורמים המוסמכים כל פעילות שנראית לו שאינה מתאימה לאופי הפעילות שלך בבנק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא מוצא כל פסול בדרך הפעולה של אורנג' וגם לא מוצא כל קייס ממשי לתביעה.

בדיוק באותה מידה הם יכולים למכור נתונים סטטיסטיים שבבאר-שבע מתברר ש-80 אחוז מהשיחות של מנויי אורנג' הם לחברות פלאפון.

אתה יודע שגם כל החולים והנבדקים בקופות חולים ובתי חולים הם בעצם שותפים למאגר מידע סטטיסטי ולקופת חולים יש אפשרות למכור את המידע הזה.

מעבר לאמור, אני לגמרי לא בטוח שבאותיות הקטנות של החוזה שלך עם אורנג', לא כתוב שמותר להם להשתמש במידע ולמכור אותו לכל גורם אחר, (כאשר מדובר במידע כגון זה).

זה שהנציגה הציעה פיצוי, לענ"ד זה לא בגלל שאורנג' חושבים שהם טעו, אלא בגלל שהם רוצים להיות נחמדים איתך ושתשאר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...