Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

טוב, לאחר שרשור ארוך, מייגע ומציק ולאחר כמה אימיילים מה שקרה הוא שמתוך כל הקנייה ה"קבוצתית" של קיט הקסנון מחברת XENLIGHT אני הייתי הקונה היחיד.

בכל אופן, היום בוצעה הרכישה וההתקנה.

הרכישה נעשתה במקום, וכל ההכנה של הפנסים לקיט נעשתה בתנאי מעבדה בחברה עצמה כך שנותר רק לשים אותם במקום.

ברכבי, גולף 4, על מנת לפרק את פנסי החזית (משום שהתקנתי אנג'ל אייז של FK עם פרוג'קטור במקום הרפלקטור המקורי) דרוש פירוק של הפגוש הקדמי.

כשברוך, נציג החברה, אמר שאין באפשרותו לבצע את עבודת הפירוק הוא ניסה לשדך אותי, דרכו כמובן ובליוויו למס' אנשים שיבצעו את הפירוק, ישימו את הפנסים במקום ואנשי החברה עצמה ידאגו לכל ההתקנה החשמלית.

משלא נמצא מקום באיזור שהיה יכול לקבל אותי באותה עת, נסעתי לחולון לסדנת GI DUB (תודה לגבי ואיציק) שהסכימו לקבל אותי במקום.

30 דקות לאחר שהגעתי למקום, וכשהאוטו כבר על ה"ליפט" והחבר'ה מפרקים ומרכיבים את הפנסים ואת הקיט הגיעו לחולון מהוד-השרון ברוך ושותפו ערן על מנת לפקח על העבודה ולוודא שהיא נעשית על הצד הטוב ביותר!

אני חייב לציין שאני מאוד מופתע מיחסם האדיב והצמוד של הצוות של XENLIGHT. הם היו איתי לאורך כל העניין, בדקו, בחנו, נתנו טיפים ועצות למתקינים (המנוסים מאוד, יש לציין!)

אני רוצה לשבח את הצוות על המקצוענות, השירות והיחס שלא נראה כמוהו בארצינו.

אני מעלה תמונות של התוצאה הסופית להתרשמותכם.

לכל שאלה, אשמח לענות.

אני חייב לציין, שאין לי שום קשר לחברה, ושאני כמו עוד רבים אחרים פה בפורום רציתי ללכת על הטוב ביותר וכנראה שכך גם עשיתי.

התמונות לפניכם.

(נרכשו 2 סטים של קסנון. אחד לפנסי הדרך ואחד לפנסי הערפל)

PC232649_1024x768.JPG

PC232651_1024x768.JPG

PC232652_1024x768.JPG

PC232660_1024x768.JPG

PC232661_1024x768.JPG

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מאוד מאוד יפה.

ד"א, העיגולים המוארים (כמו שיש ב BMW) זה גם חלק מהעבודה שנעשתה?

ואם אפשר, מחיר?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מרק, אני חושב ש"כדאי" או "לא כדאי" זה עניין של טעם. מבחינתי, אני מרגיש כאילו נסעתי קודם בחושך. זה פשוט עולם אחר לנהוג עם תאורה כזו.

ארז, ה"עיגולים" מסביב לפנסים נקראים אנג'ל אייז וזה לא חלק מהעסקה עם XENLIGHT. רכשתי אותם מכיוון והם כוללים

פרוג'קטור שממרכז את האור בניגוד לרפלקטור המקורי.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

יצא ממש יפה ...! תתחדש

ובקשר לאנג'ל אייז לטעמי הגוון הצהוב שהם מביאים קצת הורסים באיזה מידה את התאורה של הקסנון(מבחינת יופי).

יש אפשרות לשנות את זה במידה ותרצה לגוון יותר לבן?

Mazda 3 - 150 HP

פורסם

מה קרה לך ג'וני? האנג'ל אייז האלה עושים את כל היופי , ממש מדהים.

אני מניח שזה הולך רק עם פנסים עגולים?

בקוואליר של אחותי המצב מבחינת תאורה ממש מזויע (אתמול, פשוט חשבתי לעצור ולחכות לבוקר, תאורה חרא), יכול להיות שיש דבר כזה גם לקוואליר? אני לא מבין בשיפורים הרבה :oops:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למי שמעוניין לבצע התקנה

נא ליצור קשר בהודעה פרטית

על מנת לארגן קבוצה להתקנה בינואר

רציניים בלבד!

הפעם גם אני מצטרף :)

פורסם

יצא מדהים! כל הכבוד שהשקעת גם בסט HID על פנסי הערפל. הלכת עם זה "עד הסוף". ולטעמי האישי הגוון הצהוב של ה - Halos של האנג'ל אייז יפים. בדיוק כמו בבימרים שהן ההשראה והמקור לאנג'ל אייז. גם שם יש קסנון עם אנג'ל אייז צהובים. אם הם היו בגוון של הקסנון - לא היו רואים אותם... זה היה נראה כמו איזה "עירבול" צבע. כשזה צהוב יש הפרדה ברורה בין תאורת הפרוג'קטור ל - Halos.

בכל אופן ראוי להערכה!

פורסם

לטעמי אם הם היון בצבע לבן זה יכל להיות נחמד יותר...אולי באמת זה היה נבלע קצת עם הקסנון

אבל כל אחד והטעם שלו. בכל אופן כמו שאמרתי יצא ממש יפה

Mazda 3 - 150 HP

פורסם

כל כך כייף לראות את התוצאות, ואני שמח שהחלטת לשים שני קיטים, אור דרך ואור ערפל, יצא מדהים

תהנה ונסיעה בטוחה

ברוך -

Guest רונאלדיניו
פורסם

באמת יצא מוצלח. אפשר לראות תמונות של הפיזור אור על קיר?

פורסם

חשבתי על זה, אך באור הגבוה אני משתמש עוד פחות מבאור הערפל. כרגע אור הערפל הוא תוספת מרשימה מאוד לעוצמת התאורה מבלי לסנוור.

אשתדל לצלם היום או מחר תמונות של התאורה על קיר.

• תוכן חדש...