Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי ביום ראשון ליונדאי לברר על I30 אמרו לי שיש רכבים שמגיעים לארץ בתחילת ינואר כך שאם אני מבצע הזמנה תןך חודש +- יש לי רכב,

ביצעתי אתמול נסיעת מבחן היה בסדר לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה נכנסתי לבצע הזמנה ושם קיבלתי שוק

התברר שהרכבים הזמינים הם רק לפברואר מרץ והסיבה היא:

ב-10 לינואר מתחיל מבצע לחברי "חבר" הנחה בשיעור 5%-8% והם ביצעו כבר עכשיו הזמנות ושיריינו לעצמם את כל הרכבים לחודשיים הקרובים.

זאת אומרת אני לקוח מזדמן צריך

1) לממן את ההנחות לליסינג

2) לממן את ההנחות ל-"חבר"

3) להמתין לפחות חודשיים וחצי לרכב חדש

4) לקבל בסוף יונדאי

מה דעתכם?

אני כנראה ירכוש או הונדה סיוויק או קורולה החדשה מה אתם ממליצים?

פורסם
מה דעתכם?

למרות שהביקורות על היונדאי היו טובות , כל רכב יפני יהיה עדיף , מכל בחינה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

באופן אישי מה שלי נראה די תמוהה היא הרצון שלך לרכוש רכב אשר אתה עצמך מגדיר כלא משהו..

אז לשים 120 אלף ש"ח על דבר שהוא לא משהו , זה כשלעצמו לא מטריד אותך ?

זמן האספקה לרכב שאתה מתפשר עליו מלכתחילה , זה לא מטריד אותך יותר ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצטער, זה נשמע לי כמו "אוי לא, יונדאי רוצים לתת לי אוטו רק עוד חודשיים וחצי! כמה נורא!". זמן אספקה זה זמן אספקה, אף אחד לא מכריח אותך לקנות ואם יונדאי מכרו את כל המכוניות לחודשיים הקרובים אז יופי להם.

ד"א, אל תחשוב לרגע שבהונדה או קורולה אתה לא מממן את ההנחות לשלל קונים אחרים. שים לב שהסיוויק יקרה יותר מה-I30 מלכתחילה, ובנוסף דאג לבצע נסיעת מבחן על הקורולה החדשה, שיש לה גיר רובוטי שאיננו נעים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור אחד שקצת קרוב לצלחת ביונדאי אני יכול לומר שמדובר בקשקוש מוחלט.

עצם העובדה שנסעת ברכב אהבת אותו והתכוונת להשאיר מעל 100.000 ש"ח בסוכנות מראה שהמלאי שכרגע לא זמין

לאספקה מיידית הוא רק תירוץ.

אני לא מאמין שזו באמת הסיבה שתגרום לך לרוץ לסוכנות אחרת להזמין רכב.

רוב החברות המתחרות ידברו איתך על חודש וחצי בממוצע לאספקה.

הביקוש של הרכב בעולם כרגע קצת מקשה על האספקה וגם בארץ הביקוש עולה על ההיצע.(ואני לא מדבר רק על חברות ליסינג,מרגישים את זה בבירור בלקוחות הפרטיים)

לעניין מבצע חבר,

כרגע עדיין שום דבר לא סגור איתם,אמנם יש משא ומתן אך הסיכוי למבצע חבר בינואר אם יהיה נראה קטן ביותר.

לידע כללי,חבר לא מזמין רכבים מראש,וכל לקוח חבר שמזמין בתקופת המבצע נהנה מההנחה גם אם יקבל את הרכב כעבור שלושה חודשים.

עצם ביצוע ההזמנה מהווה אישור להנחה ולא זמן מסירת הרכב.

לאור הביקורות המצוינות שהרכב קיבל בכל מבחני הדרכים שהתפרסמו עד עכשיו והתמורה הטובה שאתה מקבל ביחס למחיר אין שום סיבה לא לחכות קצת ובאמת להינות מהרכב.

אין היום רכבים שהייתי מגדיר אותם לא טובים או גרועים,שם המשחק הוא תמורה לכסף.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אז לכל המגיבים

תודה על התגובה המהירה, ולגבי ההערות

אחת הסיבות שרציתי לקנות יונדאי זה הזמינות של הרכב אני חייב רכב דחוף

מה שטענתי היה, שעד שאין מבצע בפועל מדוע לתת לרוכש הפוטנצילי מ"חבר" להזמין במחיר המבצע ולגרום לרוכש המזדמן להמתין יותר

בתור מי שמעורה בעסקי הרכב ידוע וברור שיונדאי הוא מהיבואנים שנותנים הנחות מפליגות לציי רכב בשונה מהונדה וטיוטה

שנותנות הנחות פחותות

כמו"כ ידוע לי שבמחיר של 120000 אני לא אקבל יצירת פאר נוחה ומושלמת וביחס תמורה לכסף יונדאי I30 נמצא די גבוה ברשימה

קיבלתי הבוקר הצעה מהונדה ל- סיוויק היברדית 2007 ב -133000 מה דעתכם?

פורסם

לשמחתנו יונדאי כיום כבר לא מוגדרת כברירת מחדל ונותנת מענה רק למי שמחפש לקנות מחיר או מבצע,יונדאי של לפני 10 שנים היתה אמנם במקומות הללו אבל מאז הרבה מים עברו בירקון.

לקוחות חבר עדיין לא יכולים לבצע הזמנות ובטח לא לגרוע הזמנות מהמלאי.

מבצע חבר הוא לתקופה מוגבלת (בד"כ חודש )המוגדרת מראש ורק אז לקוחות יכולים לבצע הזמנות מהמלאי הקיים או מהמלאי העתידי.

לגבי ההנחות ,ידוע שרובו של שוק הרכב בארץ מובנה על מכירות לציי רכב אבל כך גם מעלים הרבה רכבים לכביש ויוצרים שוק ער וביקוש רב.

ניסית למצוא מזדה 3 יש שניה פרטית עם נתונים טובים למכירה?אם תצליח אני מוריד בפניך את הכובע.

פורסם

סיוויק היברידית תהיה חסכונית באופן משמעותי מסיוויק רגילה רק אם אתה נוסע הרבה בתוך העיר. ההנחה שקיבלת מגלמת את ירידת הערך למודל 2007 כך שהיא נאה, אבל לא מאוד גבוהה. שים לב שאם חשובים לך הביצועים, אז הסיוויק איננה אופציה טובה - הגרסה ההיברידית לא חזקה במיוחד. בנוסף בהפעלת מזגן אופציית כיבוי מנוע הבנזין לא אפשרית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ניסית למצוא מזדה 3 יש שניה פרטית עם נתונים טובים למכירה?אם תצליח אני מוריד בפניך את הכובע.

פתחת לאחרונה יד2? יש שם איזה 300 מאזדות כאלו, חלק לא קטן מהן בבעלות פרטית. מניסיון - הן נמכרות כמו לחמניות חמות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פתחת לאחרונה יד2? יש שם איזה 300 מאזדות כאלו, חלק לא קטן מהן בבעלות פרטית. מניסיון - הן נמכרות כמו לחמניות חמות.

הדוגמא שלי היתה להמחשת הנושא של מכירות רבות לליסינג ולציי רכב.

ידוע הרי שדלק מוטורס נותנת הנחות מפליגות לציי הרכב וכך מעלה כמויות מטורפות של מזדה 3 לכבישים אך הדבר אינו משפיע על הסחירות שלה ביד השניה.כך שאי אפשר לומר באופן גורף שמכירות לציי רכב עם הנחות גדולות פוגעות בשוק .

למצוא מזדה 3 מודל 2005 עם נתונים טובים זאת לא משימה כל כך קלה.

פורסם

אחרי שבאתר החברה ישנה גרסה ידנית לI30 וגם בפורום כמדומני היו על זה אי אילו שיחות.

לחבר שנכנס לסוכנות בת"א וביקש להזמין ידנית נאמר שאין דבר כזה בארץ.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

קיימת גרסה ידנית עם מנוע 2000 וברמת הגימור המאובזרת ביותר הכוללת מושבי עור וגג נפתח.

בעתיד הקרוב תגיע גם גרסת דיזל ידנית.

פורסם
בנוסף בהפעלת מזגן אופציית כיבוי מנוע הבנזין לא אפשרית.

רוני

לא נכון, בתור אחד שעובד בהונדה, ונוסע יום יום ברכבים האלה.

STI 2004

פורסם
לא נכון, בתור אחד שעובד בהונדה, ונוסע יום יום ברכבים האלה.

אולי ניסחתי לא נכון, ותקן אותי אם אני טועה, אבל למיטב ידיעתי המזגן מפסיק לעבוד כאשר מנוע הבנזין מכובה. יוצא אוויר - אבל לא מקורר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ב-10 לינואר מתחיל מבצע לחברי "חבר" הנחה בשיעור 5%-8% והם ביצעו כבר עכשיו הזמנות ושיריינו לעצמם את כל הרכבים לחודשיים הקרובים.

זאת אומרת אני לקוח מזדמן צריך

1) לממן את ההנחות לליסינג

2) לממן את ההנחות ל-"חבר"

3) להמתין לפחות חודשיים וחצי לרכב חדש

4) לקבל בסוף יונדאי

מה דעתכם?

הם שילמו והזמינו אז על מה בדיוק הטענה?

כשיש מלאי זה כל הקודם זוכה והם קדמו במקרה הזה.

אתה לא חייב כלום. הכסף הוא שלך והאוטו שלהם. אם מתאים לך אז תקנה ואם לא אז לא. זכותם לבקש כל מחיר שהם ירצו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...