Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי ניסחתי לא נכון, ותקן אותי אם אני טועה, אבל למיטב ידיעתי המזגן מפסיק לעבוד כאשר מנוע הבנזין מכובה. יוצא אוויר - אבל לא מקורר.

רוני

מערכת המיזוג היא גם היברידית, כלומר שיש לה הפעלה חשמלית בנוסף למכאנית, ולכן היא עובדת גם כשהמנוע כבוי.

המקרה היחידי בו המנוע לא יכבה, הוא במצב בו הסוללה חלשה ולא תתאפשר עוצמת מיזוג מספקת.

STI 2004

פורסם

הכותרת ממש לא נכונה.

אין כמו השרות של יונדאי.

אני עם לנטרה ואלנטרה מ-1998

כיום נוסע על הרביעי שלי...

אחרי שקראתי את הביקורות על ה i30 ומבחני הדרכים -

לראשונה גם "מבינים" ברכבים מודים שיונדאי זה רכב מצויין,

אני עומד להחליף בקרוב את האלנטרה ל i30

חבר לא רוכשים ולא מזמינים רכבים. זה פשוט לא נכון.ן

אל תשווה רכב שעולה 133,000 לרכב שעולה 114,000 ש"ח.

בדוק גם את ההוצאות הצפויות לך אח"כ: ביטוח וכד'...

ותגיע גם אתה להחלטה שהכי כדאי יונדאי !

פורסם

ומה נראה לך שלטויוטה לא תחכה אני יספר לך סיפור אישי של אבא שלי שקנה לאנדקרוזר הוא הזמין את הרכב 17.6.07 הרכב הגיע לארץרק ב 26.10.07 והרכב נמסר רק ב1.12.07 ומה נראה לך שאבא שלי לא חיכה לרכב היא חיכה כמעט חצי שנה!

ישנם עיקובים של משלוחים ושינם הזמנות לפני ההזמנה שלך ואם אתה הולך לקנות רכב שאתה אומר שהוא לא משהו ואתה לא מוכן לחכות חבל על הכסף שלך!

מעולם לא יצא לי לראות שמזמינים רכב ותוך פחות מחודש הוא מגיע ואני מתכוון להזמנה מחו"ל ולא הזמנה מהבונדט שגם משמה לוקח מינימום שלושה שבועות לקבלת הרכב

ולגבי השירות של יונדאי יש להם שירות אדיב מאוד ותמיד נכונים לעזרה (לפחות במסוך יונדאי אשדוד )

שיהיה לך בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן, רכב שנמצא בארץ לוקח בין שבוע לשבועיים מגמר התשלום עד למסירה.

אתה גם לא יכול להשוות לאנדקרוזר שבטח גם הוזמן בצבע מסויים ומפרט מסויי לרכב בסיסי שנמכר באלפים כל חודש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יבואנים לא מבינים שמבצעי "חבר" ואחרים פוגעים בתדמית שלהם.

אני כלקוח פרטי קונה רק מטויוטה/מזדה/פורד שלא עושים מבצעים מסוג זה. אני לא מוכן לקנות אוטו ולגלות שאחרי שבוע מוכרים אותו במבצע ב 10% פחות.

פורסם

סיבה אחת פשוטה. ככה זה שחברות ישראליות רוכשות מיבואן מסויים רכב בכמויות. למשל עכשיו הרבה חברות ואפילו הצבא התחילו לרכוש יונדאי. אז עכשיו יונדי שמים דגש על החברות הגדולות, מכייון שהן שופכות ליבואן תזרים גדול של כסף כל פעם שהן מחליפים את הציי שלהם.

ועכשיו שמתם לב שהיבואן קרסו השתפר ביחסו לקונה הפשוט? וזה כי הצבא הפסיק לקנות יותר רנו ועברו לקוראניות. עכשיו הם באמת צריכים את הצרכן הפשוט.

פורסם
אורן, רכב שנמצא בארץ לוקח בין שבוע לשבועיים מגמר התשלום עד למסירה.

אתה גם לא יכול להשוות לאנדקרוזר שבטח גם הוזמן בצבע מסויים ומפרט מסויי לרכב בסיסי שנמכר באלפים כל חודש.

אני יכול להגיד לך שכל רכב שצריך יבוא כלומר רכב שאינו נמצא בבונדט והמשלוח רק עכשיו יצא (נניח מיפן) לוקח לו כמעט 5 חודשים בים! אחרי זה מגיע לבונדט באילת שם עובר סידרה של בדיקות לתקינות ושלמות הרכב ומשם נשלח אל הסוכנות בה הזמנת את הרכב כל זה +- חמידה חודשים עכשיו אם חברת הביטוח מחייבת מערכת איתור זה גם לוקח כמה ימים שלא נדבר על תוספות אחרות כמו חלונות כהים מדרגות מגנים למינהם שלוקח זמן התקנה וכידוע לך הסוכנויות עושות הכל בעצלתיים.

זה לא קשור לדגם הרכב אני אישית ראיתי אחד שקנה טויוטה קורולה והוא חיכה 3 חודשים לקבלת הרכב ולא תגיד אפילו מפואר דגם SUN הכי פשוט שיש וכמו שאמרת רכב כזה נמכר באלפים אבל עדין צריך לחכות למשלוחים

ועוד משהו פותח השרשור לא ציין איזה רכב הוא הזמין כלומר באיזה צבע רמת גימור וכולי יכול להיות שדרש רכב ספציפי שלא היה בארך ולכן בישבילו יזמינו במיוחד מקוריאה (יונדאי)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...