Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שואל בשביל חבר.

האם כשמישהו מועסק ועובד במקום עבודה אחד, האם יש לו זכות/אפשרות, לעבוד במקום אחר...?

אני מדבר על עובד שמחפש להשלים את ההכנסה שלו, ונניח עובד עוד כמה שעות בשבוע, אצל מעסיק אחר.

מה אומר החוק על כך? האם המעביד (הראשי) רשאי לפטר עובד בגלל כזה דבר? או שלא יראה זאת בעין יפה...

תודה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא ידוע לי על חוק שאוסר על עובד לעבוד במקום נוסף. כל עוד זה לא פוגע במקום העבודה העיקרי, אני לא חושב שצריכה להיות בעיה.

מה שכן, צריך לדאוג לתאום מס בין שתי מקומות העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חוק חופש העיסוק, מותר לך לעבוד כמה שאתה רוצה בכמה מקומות שתירצה.

רוב מקומות העבודה לא אוהבים את זה, בעיקרון אין להם מה לעשות מלבד להינקל לך בעבודה.

כמו כן אתה תשלם יותר מס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
חוק חופש העיסוק, מותר לך לעבוד כמה שאתה רוצה בכמה מקומות שתירצה.

רוב מקומות העבודה לא אוהבים את זה, בעיקרון אין להם מה לעשות מלבד להינקל לך בעבודה.

כמו כן אתה תשלם יותר מס.

סליחה, לא הבנתי את המילה הזאת.

בקשר ליותר מס, אני יודע את זה.

בקשר למקומות העבודה, תודה על התשובה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

"בעיקרון אין להם מה לעשות מלבד להינקל לך בעבודה."

אני חושב שהכוונה הייתה להתנכל = להרע/להזיק/להציק.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כן לזה התכוונתי, בגלל הדיסלקציה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי החוק אתה יכול לעבוד בכמה עבודות שאתה רוצה,כמובן שאתה צריך לציין בטופס 101 שאתה עובד בעוד עבודה, ומה מקום העבודה העיקרי.

צריך לעשות תיאום מס למס הכנסה והמס ברוב המקרים יהיה גבוה יותר, למשל אם אתה עובד ב3 עבודות,אז לצורך תיאום מס יקחו את 2 המשרות הראשונות כהכנסה אחת, ואת המשרה ה3 בנפרד ועליה יעשו תיאום מס.

פורסם
לפי החוק אתה יכול לעבוד בכמה עבודות שאתה רוצה,כמובן שאתה צריך לציין בטופס 101 שאתה עובד בעוד עבודה, ומה מקום העבודה העיקרי.

צריך לעשות תיאום מס למס הכנסה והמס ברוב המקרים יהיה גבוה יותר, למשל אם אתה עובד ב3 עבודות,אז לצורך תיאום מס יקחו את 2 המשרות הראשונות כהכנסה אחת, ואת המשרה ה3 בנפרד ועליה יעשו תיאום מס.

לפי מה שאני יודע אין חוק שמחייב ליידע את המעסיק עם מקום עבודה נוסף, אלא ליידע רק את מס ההכנסה.

פורסם

אז ממלאים טופס 101 ,או איך שלא קורים לו, אצל המעסיק. כותבים שזה מקום העבודה היחיד ולמחורת הולכים למס הכנסה ומעדכנים אותם בשינוי. אין שום חוק שחייבים ליידע את המעסיק.

כמובן "שהמעסיק" הוא עסק פרטי ולא צה"ל, שב"כ, משטרה או דברים דומים, שמהם עדיף לא להסתיר דברים כאלה 8)

פורסם

ברור שהמעסיק או יותר נכון חשב השכר לא יעשה עליך מעקב וילך לבדוק אם אתה עובד בעוד מקומות.

אבל למה לא לכתוב את האמת,למה ללכת למס הכנסה לבזבז יום שלם,אם חשב השכר יכול לעשות בשבילך את העבודה?

פורסם

שימו לב שאת תיאום המס עושים בדרך כלל אצל המעסיק ה"שני".

לכן, המעסיק ה"ראשון" בכלל לא יודע שאתה עובד בעבודה נוספת כי המעסיק השני מתעסק מול מס הכנסה ומקזז מולם את המס (מתעסק=מכניס לתוכנת מחשב את הנתונים שלך ורואה כמה מס הוא אמור להוריד לך בכל חודש).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...