Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אמרו לי שבפברואר תגיע הפוקוס החדשה

רציתי לדעת האם זה נכון ובמה מתבטא השינוי

סופ"ש נעים לכולם עם הרבה לביבות בטטה :-P

פורסם

הליסינג מחכה לה:

התמונה לקוחה מאתר אנגלי שלא מוסיף הרבה מידע פרט לכמה תמונות של משפחת הפוקוס החדשה. אין עדיין תמונות של כיצד יראה החלק האחורי של דגם ה- 4 דלתות.

בארץ עושה רושם שלא יהיה שום שינוי בתחום המנוע/תיבת הילוכים.

אני אישית מקווה שאולי דלק מוטורס יקבלו שכל ויוסיפו ESP לפוקוס "החדשה" (זו מתיחת פנים ולא רכב חדש) כדי לשפר עוד את המכירות שלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

"דלק מוטורס" פירסמו היום את המפרט של הפוקוס "החדשה" (מתיחת פנים!) ומתברר שאכן יש שינוי אחד חיובי: כל הדגמים מצויידים כעת בבקרת יציבות ESP. כל השאר (עושה רושם), ללא שום שינוי (חוץ כמובן משינוי בעיצוב).

כל הכבוד ליבואן שמצטרף ליבואנים אחרים שהחליטו לצייד את המכוניות ב- ESP.

http://www.ford.co.il/category/CarFocus

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ההבדל הוא קוסמטי בלבד. בינתיים אין שינויים בתצורות מנוע ותיבות הילוכים.

הקוסמטיקה מתבאטת בגריל עגול וגדול, מאותתים על מראות הצד, הורידו את פסי החיכוך שעל הדלתות, גלגלי מגנזיום אחרים והרבה יותר יפים, בזנב אין שום שינוי, פנסים קדמיים גדולים יותר בסגנון הC4 , פגושים חדשים ויפים יותר.

חשוב מאוד שהוסיפו ESP ועצוב שלא שינו את מנוע1.6 ולא הוסיפו את התיבה הרובוטית החדשה כמו ב-VW .

פורסם

מתי הרכב יגיע לישראל והאם זה רכב מדרגת רישוי 2 ויעלה בארץ 114 אלף ש"ח?

בנוסף לכך, האם מישהו יודע אם יצאו דגמים חדשים למאזדה 3, טיוטא קורולה (בלי הגיר הרובוטי) ועוד?

ז.א דגמי "2009".

פורסם

היא ניראת ממש יפה, אני שוקל ממש ברצינות לקנות אותה.

מחכה לשמוע שהיא שומרת גם בדגם הזה על התנהגות ברמה גבוה.. חבל שהביצועים חלשים.

אני מתלבט בינה לבין B4 2006 שבטוח עדיפה אבל...יד שניה.

offi

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

הסובארו עדיפה מרוב הבחינות. היא גם דיי מהנה לנהיגה. מעבר להבדל בין הרכבים, אתה אולי מפסיד את החוויה של רכב חדש אבל מקבל פיצוי גדול במחיר ושמירת ערך. בכלל, מבחינה כלכלית טהורה, עדיף רכב חדש - יד שניה.

• תוכן חדש...