Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מנסיעה שאמורה ביום רגיל לקחת 7 דק לקח לי חצי שעה להגיע הביתה בסובארו 82 אי אפשר לראות כלום כל האוטו אדים! מאחורה מקדימה המראות הכל! הוישר לא עמד בקצב של הגשם ואני אומר וישר כי רק הוישר השמאלי פעל הימיני נדפק!

לא רואים כלום מה אפשר לעשות!?

פורסם

אפשרויות הן:

1.-לא לנסוע בגשם ברכב הזה.

2-לתקן וישר.

3 - להחליף אוטו.

.4- אם איוורור עדיין פועל- תכוון אויר קר לשמשה הקידמית

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עצתי היא:

הרכב הוא רכב מצויין. מניסיון של שבע וחצי שנים עם אותו הרכב.

תקן את הוישר, ואם תרצה, כמו שאני עשיתי, תשקיע בחימום מראות, חימום שמשות, תתקין מזגן, ותראה מהרכב פלאים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ניסית לפתוח מעט את החולונות הקדמיים? גם ימין וגם שמאל יאשרו סירקולציה טובה של אויר

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

נתחיל בקל: אם וישר שמאלי עובד , אזי מנוע וישרים עובד. יש מוט המחבר את 2 הוישרים למנוע (אופן הפעולה תמיד מזכיר לי את חיבור הגלגלים של רכבות הקיטור הישנות). ייתכן כי המוט המחבר את הוישר הימני נפל/נשבר/התנתק ממקומו.

בדוק זאת תחילה.

אדים:

עבור שמשה אחורית, האם הפעלת את מפשיר האדים האחורי? בדוק אם חלק מהפסים עובדים. אם אף אחד מהם לא עובד, זו בעיה יותר כללית, למשל הזנת מתח לפסי ההפשרה. בדוק בעצמך או אצל חשמלאי.

עבור שמשה קדמית, הדרך הכי מהירה להעלים אדים היא להפעיל מזגן (A/C) ולהעביר את הבורר על חימום. אם אין חימום באוטו, האדים בכ"ז יעלמו אך יהיה לך קר. אם אין גם מיזוג באוטו (קירור), אזי תזרים אויר מבחוץ על השמשה הקדמית.

מעבר לזה , רק נקיון עם סמרטוט כל 2 דקות (לא מומלץ, במיוחד בנהיגה בגשם בה דרוש ריכוז רב על הכביש).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ישנו תכשיר לניקוי חלונות הדוחה אדים, נסה.. עד כמה שזכור לי נקיון טוב של השמשה משני צידיהה פותר את הבעייה לפרק זמן של כמה ימים.

אגב, אני משער שאם לוישר שלא עבד לא דאגת בעבר, אז בטח הזנחת את נושא הצמיגים, אנא ממך, למען בטחונך האישי ולבטחונם של שאר הנהגים הנוהגים סביבך, קנה סט צמיגים חדש ואיכותי.

בנימה טובה ובהצלחה,

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

חימום עם מזגן מייבש את האויר, גורם להתאדות מהירה הרבה הרבה יותר.

לדעתי?

להדליק מזגן על חימום עד שיופשרו האדים לגמרי, ואז להשאיר רק על חימום (ומדי פעם אם צריך להדליק שוב מזגן).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הצטברות אדים יכולה גם להעיד על חדירת מים באזור הרצפה. רואים את זה אם הרכב נשאר יום יומיים ועדיין רטוב בשמשה האחורית.

לכן, יש לאטום את כל החורים למטה, להשאיר חלונות פתוחים שכל המים יתאדו .

ובנוסף כמובן מה שהוזכר פה: מפשיר אדים, ולהדליק חימום +מזגן לשמשה הקידמית.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...