Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב שלי (דיהטסו שרייד 91 מנוע 1000 ידני)

התקלקל-הייתה בעייה בהצתה

לקחתי אותו למוסך הבעייה תוקנה

אך כעבור יום ראיתי שחייב להניע את הרכב בדחיפה והמגעים של המצבר חמים.

לאחר ימים אחדים הרכב הפסיק להניע אין חשמל בכלל

וגם שאני מחבר כבלים הם מתחממים עד כדי שהם נשרפים והסטסטר חלש מאוד.

ונוסף לכך שאני מחבר עם כבלים הסטרטר ממשיך להסתובב אחרי שאני מוציא את מפתח.

אם למישהו יש פיתרון אני אשמח נמאס לי מהמוסכים האלה שאתה בא להם עם בעייה ויוצא עם 10 נוספות.

בתודה רן:smile::smile::smile:

פורסם

נשמע שהסטרטר שלך לא מפסיק להסתובב, מה שיוצר עומס גדול על המערכת וכמובן הורס את הסטרטר. יתכן והבעיה בסוויץ', יתכן בממסר ויתכן בסטרטר עצמו.

בכל מקרה כדאי שתנתק את המצבר ותגרור את הרכב למוסך לפני שהנזק יגדל.

פורסם

אם כבלי העזר מתחממים, יתכן והם דקים מידי מחד, ו/או הסטרטר צורך חשמל רב מידי עת נסיון ההתנעה, ו/או שתי הסיבות גם יחד.

בכל אופן, התחממות מצביעה על צריכת זרם גבוהה מאוד מאוד , ואו חיבורים לקויים ו/או שילוב של שניהם גם יחד.

לא נותר אלא, לגשת לחשמלאי שיבדוק את החיבורים על המצבר של נעלי הכבל מחד, ואת צריכת הזרם של הסטרטר מאידך.

בהצלחה, וחזור לדווח.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני לא שמת לב לשורה הבאה?

ונוסף לכך שאני מחבר עם כבלים הסטרטר ממשיך להסתובב אחרי שאני מוציא את מפתח.

בתודה רן:smile::smile::smile:

• תוכן חדש...