Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא"ל גל הירש - "אני מאשים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

סוף סוף מישהו יוצא, ומראה מה הצבא שלנו עושה, או לפחות הצמרת של הצבא שלנו. הוא סוף סוף חושף, ואנחנו, האזרחים הקטנים, מקבלים פרספקטיבה מה קרה אי שם, לפני שנה וחצי, אי שם בצפון, איך צה"ל פספס בגדול את המטרה, זהיא היתה לשחרר את השבויים שלנו.

אני אומר: גל הירש, אני מוריד את הכובע בפניך. כל הכבוד על התעוזה ועל האומץ להשמיע מה קרה אי שם למעלה, בצמרת הצבא והמדינה. יישר כח!

ועכשיו - מה אתם אומרים?

מנחם פ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועכשיו - מה אתם אומרים?

quote]

שהוא לא מחדש לנו כלום, כולם יודעים שהאשמים היחידים במחדלי המלחמה האחרונה הם אולמרט, פרץ ואולי גם הרמטכ"ל

אבל מה יותר קל מלהפיל הכל על קצין מעולה שכמעט מסר את חייו עבור המדינה ושכב כמעט שנה משותק בבית חולים ולאחר מכן חזר לשירות מלא.

פשוט ביזיון ולפי דעתי הוא לא היה צריך לשתוק עד עכשיו, והיום הוא צריך להנהיג את המילאומניקים והעם בחיפוש אחר האמת על המלחמה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא ראיתי את מסיבת העיתונאים אבל אני משער שהיה: ורוה"מ לא פעל כמו שצריך ולפרץ לא היו תוכניות והרמט"כל לא הקשיב לדעות של אחרים ובלה בלה בלה...

הבן אדם הזה אחראי לחטיפה. הוא היה מפקד גליל או משהו כזה. אם הוא היה עושה תקן לסיור גבול, כך שאם מפציצים 2 משוריינים תמיד יהיו כוחות במרחק חצי דקה להציל אותם. הוא לא עשה את זה, הוא אשם בחטיפה ובמלחמה. זה שהוא התפטר ואולמרט לא, לא עושה אותו צדיק.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מאיפה אתה יודע שהוא לא עשה את זה?

ובכלל מה זה קשור הוא לא התפטר בגלל החטיפה אלא בגלל המלחמה, גל הוא שהוביל להכרעת הלחימה בשטחים בתקופת האיתיפאדה ואת זה שכחו להזכיר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סליחה. לא הייתי אמור להגיב כך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

ומי נתן לגל הירש את הפקודות שהוא העביר לחייליו? גבוה מאוד. מאוד גבוה.

• ה"רמטכ"ל" רא"ל לשעבר דן חלוץ;
  • רה"מ, מר אהוד אולמרט;
  • שר הביטחון לשעבר, מר עמיר פרץ, שאני לא יודע מי מינה איש אזרחי לתפקיד כזה אסטרטגי.

אז זה לא רק גל הירש אחראי. אמנם הוא אחראי, אבל לא כל האחריות חלה עליו. רב האחריות היא בצוואר של הדרג המדיני.

אתם יודעים בכלל מה חלוץ עשה במהלך המלחמה? מכר מניות. ומילא, אם מניות של הצבא, לא אכפת לי. למרות שאין כאלו. אבל מניות פרטיות שלו!! לכל הרוחות! התדרדרנו עד כדי כך שהמושחתים מגיעים גם לצבא, שאמור להיות צבא ההגנה לישראל, ולא צבא החרבנה (סליחה על הביטוי) לישראל.

מסכימים איתי?

פורסם

הבן אדם הזה אחראי לחטיפה. הוא היה מפקד גליל או משהו כזה. אם הוא היה עושה תקן לסיור גבול, כך שאם מפציצים 2 משוריינים תמיד יהיו כוחות במרחק חצי דקה להציל אותם. הוא לא עשה את זה, הוא אשם בחטיפה ובמלחמה. זה שהוא התפטר ואולמרט לא, לא עושה אותו צדיק.

הוא לא טוען שהוא נקי מטעויות ואני גם לא חושב שיש מישהו שעושה משהו ולא טועה.

הבעיה היא עם מערך הביקורת גם עליו וגם על אחרים שהיה אמור לעלות על הטעויות וכשמגלים שיש בעיה מה עושים איתה.

יש את אלה שאומרים "זה לא אני. אני בסך הכל הייתי שר ביטחון/רמטכ"ל והאחריות היא לא שלי" ויש את אלה שאומרים "היו טעויות וצריך להסיק את המסקנות".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כפקוד שלו ,שגם פגש אותו במלחמה ,אני מאשים אותו בהרבה מאוד ,ואני לא אסלח לו על כמה דברים לעולם .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יכול להיות שגל הירש הוא קצין מצויין ויש לו הרבה זכויות בעבר. גם דויד אלעזר ז"ל היו לו זכויות לפני מלחמת יום כיפור..אז מה?

גל הירש לא הצליח כל כך והוא הוא הדרג הבכיר. אז לפחות שישתוק.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

למה שישתוק? כדי שלא נקבל את הפרטים המזעזעים ביותר שהיו במלחמה האחרונה? אני לא מדבר על הרוגים ועל המצרר. אני מדבר על זה שחלוץ מכר את המניות שלו. איך זה קרה? מי נתן לקרות? ניגודי פקודות. פקודות סותרות - האחראים - עמיר פרץ, חלוץ ואולמרט.

דוגרי, אם שרון היה בין החיים (הוא צמח, שייתעורר אמן סלה) הוא מזמבר את אמאמא שלהם! הוא לא היה נותן לכל המחדלים לקרות!

פורסם
כפקוד שלו ,שגם פגש אותו במלחמה ,אני מאשים אותו בהרבה מאוד ,ואני לא אסלח לו על כמה דברים לעולם .

אומי5

הנושא מאוד חשוב. האם תוכל להסביר ?

יהודה

פורסם

על מה לא תסלח לו? על זה שהוא קיבל פקודות והעביר לכם אותן? על זה שבלבלו אותו? על מה?:|

• תוכן חדש...