Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר למצוא דיסק לחתיכת אלומיניום?

תומר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קראתי בשירשור של לירן על איך הוא הכין שטיחי אלומיניום...

הבנתי את הכל חוץ מהקטע של הדיסק לחיתוך אלומיניום.

הדיסק הזה הכוונה שלו זה לדיסק החשמלי הזה שיש במוסכים ונגריות ומה לא?

ואם כן אז איפה אפשר להשיג אחד כזה? איך משתמשים בו? זה נראה לי לא פשוט, אפילו די מסובך אז אם מישהו יכול להסביר לי, עדיף מישהו שעשה את זה ויודע על מה אני מדבר.

תודה

תומר

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה היא למסור דיסק אכן חשמלי....

מוכרים כאלה בדיוק כמו שמוכרים מקדחה... בחנויות המתאימות!

ואם יש לך קצת ידי עבודה יציבות זה לא כל כך קשה להשתמש בו...

דבר איתי בפרטי אולי אני יוכל להשיג לך...

בהצלחה...

גיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה המחיר שלו? כי אם זה יקר אז אין לי סיבה לקנות בשביל להשתמש בו פעם אחת, חבל על הכסף, בקשר ללהשתמש בו זה אני כבר יסתדר, אם אתה יכול לארגן לי אחד אני יודה לך מאוד, מחר אני הולך לקנות חומרים, אחרי שיהיה לי את כל מה שצריך אני ידאג לדיסק.

תומר.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה: אפשר להשתמש במקום הדיסק בדרמל? פשוט בדרמל זה יוצא מדוייק יותר...

מה זה דרמל אם אפשר לדעת?

אני מניח שאפשר להשתמש בכל דבר שחותך ויוצא מדויק זה לא משנה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה אני יודע מה זה...

זה כמו שיש במוסכים, בשביל לחתוך את הטמבון אם רוצים להתקין אגזוז או משהו כזה, אבל זה יקר לאללה... כבר יותר זול לקנות שטיחים מוכנים...

תודה בכל זאת.

ד"א

אלומיניום זה כזה חומר קשיח? זאת אומרת עם סכין יפנית או משהו קצת יותר חזק אי אפשר לחתוך את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולדרך הכנתם...

קודם כל - דרמל - זה ממש לא מכשיר יקר, דרך המכרז של המדינה אפשר לקנות אחד בסביבות ה200 שקל +- (כמה חברים שלי כבר קנו - אני מניח שגם אני בדרך....)

לחתוך שטיחי אלומיניום עם דרמל נראה לי קצת מיותר, אמנם שווה שיצא מדוייק, אבל לחתוך עם דרמל אלומיניום לשטיחים זה כמו לחפור קבר עם כפית - זה בטח יצא מדוייק אבל העבודה תהיה סיזיפית ומיותרת.... סידק יעשה א העבודה בדיוק באותה מידה.

עם הדרמל אבל תוכל לעשות מעין "חורים" באלומיניום - אם כדי לקבע את השטיחים במקומם עם מעין הלבשות של ווללקרו, או תוכל פשוט במרכז השטיח לכתוב את שם הרכב או את השם שלך (יוצא ממש יפה למען האמת...) אבל אז אתה מסתכן שהשטיחים של האוטו יתלכלכו...

ואלומיניום - זה בדרך כלל חומר קשיח, אלא שזה תלוי באיזה אלומיניום אתה קונה, יש עבים יותר ועבים פחות, את העבים פחות אתה ודאי תוכל לחתוך עם סכין יפנית, או אפילו לקרוע ביד, אבל לא את אלה אתה מחפש, בשטיחי אלומיניום יש צורך בעובי מסוים שיתם להם קשיחות ועמידות, אני מאמין שיש מידת עובי סטנדרטית לאלומיניום לשיטיחים לרכב,אבל אני חושב שעבה מידי עלול להיות גם כבד ומסורבל.

ודבר חשוב נוסף - בשעת תאונה כל ענין האלומיניום עלול להפוך למסוכן במידה והם יתקפלו לך על הרגל או משהו... יכול להיות מאוד לא נעים.....

רון.

בהצלחה בכל מקרה.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך סבלנות, אתה יכול לעבוד גם עם מסור.

כן. מסור, לא חשמלי, לא הידרופניאומטי, ללא FLUX CAPACITOR. כזה כמו שהיינו מנסרים איתו קרשים לסוכה לפני 20 שנה.

בשביל עבודה חד פעמית לא הייתי ממליץ לך לקנות דיסק, אם אין לך שימוש עתידי בו. מסור מתכת אמנם יעשה את העבודה לאט יותר אבל הרבה יותר בזול.

אפשרות נוספת - סמן את הקוים לחיתוך ולך למסגר (לא רחוב המסגר, מסגר - איש עם כרס וחריץ שעושה סורגים). תחליק לו איזה 20 שקל ותבקש שיחתוך לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. מסור, לא חשמלי, לא הידרופניאומטי, ללא FLUX CAPACITOR. כזה כמו שהיינו מנסרים איתו קרשים לסוכה לפני 20 שנה.

בשביל עבודה חד פעמית לא הייתי ממליץ לך לקנות דיסק, אם אין לך שימוש עתידי בו. מסור מתכת אמנם יעשה את העבודה לאט יותר אבל הרבה יותר בזול.

אפשרות נוספת - סמן את הקוים לחיתוך ולך למסגר (לא רחוב המסגר, מסגר - איש עם כרס וחריץ שעושה סורגים). תחליק לו איזה 20 שקל ותבקש שיחתוך לך.

עוד אופציה איטית בטירוף אבל קיימת, מספרי פח. (לא פח זבל... :p )

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד אופציה איטית בטירוף אבל קיימת, מספרי פח. (לא פח זבל... :p )

מה אתה רוצה להרוג אותו???

בנוסף שאני בטוח שיצא עקום......לך למפעל אלומיניום והם יקחו לך רק על החומר ולא על החיתוך עצמו.

אני יודע כי אבא שלי עובד בזה.

גלעד

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה רוצה להרוג אותו???

אני אישית חתכתי חלק נכבד משטיחי האלומיניום שהיו לי ברכב עם מספרי פח.

כמו שכתבתי, איטי בטירוף כי זה מצריך המון דיוק וסבלנות אבל זו אופציה קיימת.

לא אמרתי שזו אופציה טובה. :D

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומאיפה משיגים את האלומיניום אם אני לא רוצה גודל סטנדארטי של שטיחים

אם אני רוצה לעשות עם זה משהו אחר מאיפה אני קונה את האלומיניום?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומאיפה משיגים את האלומיניום אם אני לא רוצה גודל סטנדארטי של שטיחים

אם אני רוצה לעשות עם זה משהו אחר מאיפה אני קונה את האלומיניום?

אני אומר שוב!

חתוך, לא חתוך, גדול,קטן,שחור,לבן(משמע כאילו אני מדבר על משהו אחר....)

כל אלה אפשר למצא במיפעל לאלומיניום.[/b]

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...