Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני חושב על לקנות סאב (בלי תיבה) ולבנות תיבה בעצמי, אני לא רוצה בצורה מלבנית או משהו, רק לפי הצורה הזו:

27wvkti.jpg

נתקעתי בבעיה לפי הצורה הזו, בנקודה 1 ו2 נוצר רווח (אני רוצה תיבה אטומה) ולא אטימה לגמרי כמו בשאר הקודקודים.

ראיתי תיבות כאלה למכירה בחנויות מורשות של סאונד , איך אני יכול לבנות גם תיבה כזו (לא רוצה לקנות) לפי הצורה הזו מבלי שיהיה רווח? (אין לי כלים רציניים, הכל פרימיטיבי אפשר להגיד, מסור יד רגיל, ברגים ומברג פיליפס והרבה כח בידיים)

בקשר לחור של הרמקול עצמו אני כבר יסתדר ויעשה את זה אצל איזה חבר אבל זה יהיה בסוף שאני יקנה את הרמקול ויידע בדיוק איזה גודל צריך לעשות.

תודה,

אוהד.

פורסם

צריך ליצור זווית ב2 הקצוות של הפלטה כדי שזה יתאים בול,

נורא קשה לעשות את זה ובלי כלים וידע מתאים אני בספק אם תצליח.

תפנה לנגר טוב הוא כבר ידע מה לעשות.

פורסם

נכון בגלל זה אמרתי שאין לי כלים, לעשות את הזוויות האלה שדיברת עליהם זה מאד קשה ועם מסור ומברג זה בלתי אפשרי או ממש בפוקס אבל אני לא ייקח את הסיכון,

יש אולי דרכים אחרות יותר יצירתיות וביתיות?

אוהד.

פורסם

יש אולי דרכים אחרות יותר יצירתיות וביתיות?

.

אתה יכול להזמין תיבה מוכנה מZAP אבל בצורה יצירתית- ולבקש שישלחו לביתך.

נ.ב.

מה לא הובן במה שכתבו לך?

או שתלך לנגר , או שתקנה מוכן.

אתה רוצה להנדס זויות בעץ ללא כלים , כשאתה מצוייד במסור ידני ומברג?

לדעתי תדאג לליווי של מבוגר , מישהו יצטרך לחייג 101.

ZZR

פורסם

אם אתה חותך עם JIGSAW , אז את התושבת שלו אפשר להעמיד ב 45 מעלות וזה בידיוק בשביל הדבר הזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שולחן מסור קרייזי יעשה את העבודה,

או בכלל כל מסור דיסק שיש בשוק מגיע לזוית 45 מעלות.

סוגר את העניין ב5 שניות בערך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סליחה על הבורות באמת אין לי מושג ולא עבדתי עם דברים כאלה, בשביל מסור ג'יקסו או מסור דיסק כמו שכתבו פה לא צריך איזה סדנה או שולחן מיוחד? אני יכול פשוט לכוון את אותו מסור-דיסק ל45 מעלות ובעצם אז אני מקבל את אותם "זוויות חסרות"?

אני מעדיף ג'יקסו כי עד כמה שהבנתי אי אפשר עם מסור-דיסק לעשות צורה של עיגול מושלם בשביל הרמקול שאמור להיכנס ,

אז כמה בערך אמור לעלות ג'יקסו הכי פשוט שיש רק לצורך העבודה הזו? (אני מדגיש שאני מעוניין לעשות הכל לבד ולא רוצה לגשת לנגר מקצועי.

תודה,

אוהד.

פורסם

עוד אין לי עץ אני קודם כל רוצה לפתור את הבעיה של ההרכבה לפני שאני קונה את העץ אחרת אני יתעצבן , יתקע עם העץ בבית ויקנה תיבה מוכנה.

אני מאזור חיפה,

אוהד.

פורסם

אני קניתי גי'גסו מאיכות סינית ב 50 שקל שעד היום משרת אותי ובניתי איתו יותר מ 10 תיבות ולא פחות בניות ברכבים.

אבל אם אתה הולך להשתמש בזה חד פעמי, תן לנגר 50 שקל שינסר לך את הכל, יצא לך גם יותר מושלם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה תשובה בתמונה:

http://img232.imageshack.us/my.php?image=27wvktivc3.jpg

מה שאתה רואה באדום, זאתי זווית בת 45 מעלות.

תקנה זווית מברזל בת 45 מעלות ותעקם אותה בקצת (כמו שבתמונה).

תבריג עם ברגים בצד ולמעלה (כנ"ל למטה) ונגמר העינין.

תסגור את החורים טוב עם סיליקון וזהו.

אתה צריך זוויות, מברגה, ברגים ופלייר כדי לעקם את הזווית.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...